Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morzsa-mici

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen Tompi levele, a képek megtekintéséhez tessék kattintani! Sziasztok! Mellékelve küldöm a tv2 és jómagam közt lezajlott e-mail váltást. A jelentkezést február végén küldtem el, most kaptam rá elutasító választ. Munkahelyet azóta már sikerült szerezni, de az én…..
morzsa-mici 2009.06.29 11:21:02
Pályakezdőként, friss diplomával az ember 80 ezer forintos nettó fizetésre számíthat. Elkeserítő...A pályakezdők viszontagságai akár több oldalt is megérnek, én csak a saját sztorimat mesélném el. A külkerre jártam és az utolsó félévben gyakorlati időt kellett töltenünk…..
Olvasónk munkahelyén közölték, hogy 7%-kal lecsökkentik az alkalmazottak nettó fizetését, miközben topmenedzsment pár darab új, egyenként közel 20 millió forintos autót kapott. Az egyik nagy, hazai reklámügynökségnél dolgozom. Néhány hete a felsővezetés és a tulajdonosok…..
morzsa-mici 2009.05.20 19:00:29
Körülöttem mindenki becsületesen dolgozik, nem lóg, elvégzi a feladatát, adózik stb. Évek óta keményen nyomja és még mindig csak ott tart, hogy nem hal éhen... És ez szerintem elkeserítő. Biztos van normális felsővezető, aki jó példa lehetne. Én sajnos nem találkoztam még ilyennel. Mindegyik asszisztenst tart és nem csinál semmit. Te bejársz rendesen dolgozni ő a golf után esik be... És még be is szól, hogy ez meg az nem jó, stb. Állandóan kivesz napokat de ez papíron nem jelentkezik R-go LÓG. Neked gazdálkodni kell abból a pár napból ami törvényileg jár, ha egyáltalán elmehetsz szabira. Hiszen ő nem dolgozik csak te. És ha te nem vagy ott meghal a cég. Na már most ő hazavisz nettó 800.000 ft ( azt nem tudom mire...) Te gürizel mondjuk 90.000 -ért és még elvárják, hogy jópofizz,nyalj... Hát nem !!!!köszönöm szépen. Általában ezek az emberek nem ismerik a köszönöm szót vagy azt, hogy kérem. Az érezlmi IQ-juk a béka segge alatt van.MAx üvöltözni tudnak... ezt sose értem meg ha üvölt akkor hamarabb megoldódik a probléma??? Jó az ha terrorizálja a munkatársakat??? Tiszetelet azoknak akik munkával kerültek a csúcsra, nem azzal, hogy hogy vert át, túrt ki másokat. Meg valakinek a valakije,oda tették ahonnan most osztja az észt...
Én 30 éves vagyok a főiskola óta keményen melózok.Bármit ami jön... Általában nem büdös a munka és igen még volt úgy, hogy WC-t is takarítottam egy szállodában mert éppen ez fizetett... Szóval van némi tapasztalatom. Azt tudom nem vágyom arra, hogy vezető legyek és mivel nem nyalok erre nincs is sok esélyem.Ja és a hátamban van egy váz amit gerincnek hívnak és ezzel a mai világban igencsak nehéz előre menni:) Én igyekszem kiállni magamért. Még ha ennek köbvetkeztében hónapok óta nincs is melóm. DE NEM HAGYOM MAGAM!!!!! Nem hódolok be ezeknek a multis seggfejeknek. Dolgoztam ilyen cégnek. Köszönöm. Én kiásom magamnak a gesztenyét, de ne az én munkámból menjen Hawaii-ra a főnök. aki egész évben semmit nem csinál... Sokan vannak még ilyen helyzetben. És olyan jó lenne valahogy összefogni és kiharcolni, hogy ne tehessék meg azokat a dolgokat amit itt hosszú hetek óta olvasgatok! Mert vannak nagyon de nagyon elszomrító levelek, kommentek. Szóval álljatok ki magatokért és ne hagyjátok magatokat!
Csak el kéne kezdeni és sztem lehetne ezen változatni hosszútávon:)))) Én ebben nagyon bízom. Szép estét mindenkinek!
Olvasónk napok óta azon görcsöl, hogy mikor válnak meg tőle munkahelyén a gazdasági válságra hivatkozva.sziasztok!ez nem álláskeresős poszt, bár arról is tudnék írni, habár csak 40 helyre küldtem el az életrajzom idén. 26 éves, második diplomáját gyúró, nagyon tenni…..
Olvasónk két hétig abban a tudatban élt, hogy felvették, majd kiderült, hogy mégsem... Sziasztok,  Szeretném Nektek leírni mi történt velem és a tanácsot kérni, lehetne e valamit tenni az ellen, hogy ilyen és hasonló eset ne forduljon elő.  Mivel egyre több…..
Aki nem vásárolt be csütörtökön éjfélig, az csúnyán rábaszott. Jön az éhhalál, az alkohol elvonási tünet és a macska is össze fogja szarni a nappalit, ha nem lesz elég az alom. Ilyesmi gondolatok vezérelhették azokat, akik ma amerikai katasztrófafilmeket megszégyenítő pánik…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
Olvasónk, N3o szerint csak az nem talál munkát, aki nem is akar dolgozni. Ti hogy látjátok? Aki akar munkát találni, az talál is. Én egy hét alatt alatt találtam, diploma nélkül. A fizetésem 100 ezer felett volt, plusz juttatások. Aztán ott hagytam, mert meguntam, és most a…..
18-as karikás történet következik, melyet Darius, egy középvezető küldött nekünk. Egyébként mostanában HR témában kapjuk a legtöbb emailt, nagyon sokan osztják meg velünk tapasztalataikat az adott"problémával" kapcsolatban.     Üdv…..
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
FASZKIVAN! blog Dzsozi 2009.04.01 00:00:00
Dzsozi emígyen magyarosan írja a nevét, sőt már a hivatalos papírokat is így szignózza az eredeti, Kakuszovics János helyett.Jancsi regisztrált anno egy társkereső oldalra -akkor még amatőr kockaként- az igazi nevével. Majd az összes fent lévő picsának írt levelet, köztük…..
Vasárnap egy kommentben megírt történet következik, egy folyamatosan piszkálódó, konfliktust kereső főnökről. Egy kis cégnél dolgozom és a főnök miatt nap mint nap folyamatosan stresszben töltöm a napjaimat. Néha már úgy érzem, hogy nem bírom tovább de egyelőre nincs más…..
Komment következik innen, olvasónk javaslatára. Anglia és Magyarország még mindig rettenetesen messze van egymástól...Kb. 2 éves sikertelen álláskeresés után -ennek keretében minden a korábbiakban általatok felsorolt módszert kipróbáltam, sikertelenül- elhatároztam, hogy…..
Olvasónk, nyíregyházi betti történetét olvashatjátok, akit évek óta gyötörnek felettesei írásban és szóban egyaránt.Én egy multi barkácsáruház eladója vagyok 1999 óta. Nálunk nem számít bele a WC-re menés a munkaközi szünetbe, s a munkáltató remek összetételű ingyen…..
Munkahelyi (T)error Mobbing 2009.03.17 15:00:00
Ahogy igértem, itt a mai napra szánt poszt. Toco főnöke folyamatosan kritizálja és stressz alatt tartja alkalmazottait. Az alábbi problémával fordúlnék Önökhöz: Én egy kereskedelmi cég üzletvezető helyettese vagyok. özel harmadik éve vagyok ebben a pozícióban, és eddig a…..
Munkahelyi (T)error Tilos inni 2009.03.16 05:51:00
Ferenc levele következik, aki a multiknál uralkodó embertelen körülményekről mesél.       Szervusztok!   Tanácsot és véleményt is szeretnék ez ügyben! Egy "kedvenc" multink a TESCO-globál egy csillógó láncszemének legmagyarabb vezetői kitalálták a…..
morzsa-mici 2009.03.16 21:31:47
Azért tartunk ott ahol tartunk mert birka módjára hagyjuk magunkat kihasználni. Lásd Tacskó vagy egyéb multik. Vagy hülye főnökök. Senki se meri őket pofán b@szni.
Ki vagy szolgáltatva. Ha kell a meló akkor pofád befogod és toljad. Ha nem te akkor egy másik majom majd elvégzi és szó nélkül...
Amíg nem állunk a saját lábunkra és nem állunk ki magunkért mindig ők nyernek...
Négyszemű becenevű olvasónk a munkaadók véleményét tárja elénk. Próbaidő alatt munka helyett nem megyünk fodrászhoz! Kis németországi cég vagyunk: én, egy diszponens fix bejelentve, és pár szabadúszó, attól függöen napra-hétre-projektre, mennyi a munka. A diszpoziciós…..
Kivételesen nem egy levél, vagy egy hozzászólás következik, hanem egy olyan hír, amelyet eleddig csak és kizárólag  az InfoRádióban hallottam, de úgy gondolom, érdekes lehet mindannyiunk számára. Természetesen hamarosan új olvasói levéllel jelentkezünk. Következzen tehát…..
Következzen egy hozzászólás innen, amolyan vasárnapi rövid poszt gyanánt. Judit összetűzésbe keverdett főnökével, aki úgy akart aláiratni egy papírt vele, hogy nem engedte átolvasni. A munkáltatói jogkört gyakorló helyi vezetőm a mai napon egy a munkaviszonyomat érintő…..
morzsa-mici 2009.03.08 19:33:33
munkaügyi felügyelet, minden fórumon szólni, tenni vmit. Ennek a főnöknek is csak van egy főnöke. De sok jóra ne számíts... B verzió jól orrba kell b@szni az ilyet...
Amúgy meg kezdj el munkát keresni vagy menj betegszabira.Tényleg mi volt abban az irományban?!