Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karajjj

20 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
karajjj 2011.03.12 21:52:46
Kezdődött ugye az egész azzal, hogy a fing szerűen a háttérben lappangó pénzhiányos pletykák elérték a Honvéd háza táját is. Morales edző a hétvégi, Újpesttől kapott zakóval már lelkiekben nem tudott megbirkózni és élő egyenes adásban jelentette be lemondását. Ma pedig…..
Monicomp Liga Döme hupákol 2010.11.15 20:51:00
Első visszatérőnek tervezett rovatunknak egyszemélyes sztárja a mostanában magáról sokat hallató egykori világválogatott sztárunk, Détári Lajos lesz. No nem kívánom én becsmérelni, csak a mezei valóságot fogom leírni, ahogyan én látom a dolgot. A Vecsési meg nem értett…..
Nincs igazán kedvem most bevezetőt írni, hogy hogyan képzeltem ezt az egészet, bár tudom, úgy illene. Legyen elég annyi, hogy bő egy éve figyelgetem kicsit komolyabban a honi labdarúgás eseményeit és úgy érzem, kezdek megvilágosodni a magyar foci helyzetét illetően. Kezdjük is a…..
Úgy hozta az élet, hogy munkámból kifolyólag egy hetet Skóciában tölthetek, egész pontosan Glasgowtól nem messze, egy kisvárosban, Greenockban illetve Largsban. Egyik munkatársam biztosította a lehetőséget, hogy megtekintsem vele a Rangers - Dunfermline skót Ligakupa-meccset, erről…..
Kampánytanácsadónk, a Ganümédeszi Galaktokolonialista Párt egyik szakértője, egy gondolatolvasó nyálkagomba, tudásával és odaadásával segíti munkánkat.  Neumann János elképzelései alapján, lázas munkával készül a IV. Béla Energianyelő tervrajza.…..
Nou San Trafford New Messiah 2010.07.14 16:05:00
Érdekesen sülhet el egy promóció, ha már gyakorlatilag mindenki ismeri az újdonságot. Biztosan felizgatta a lakosságot a hír, hogy a világfutball egyik meghatározó figurája hosszas tépelődés után hatalmas meglepetésre New York-ba, az MLS egyik lendületesen épülő bázisára…..
Most őszintén. Tényleg számít az, hogy Ferenczi elhagyta a Fradit és a Vasashoz ment? Mit vesztett vele a Fradi, és mit nyert a Vasas? Tóth Norbert hiányától sem fog összeroppani az Újpest szélsőjátéka, ahogy Pápán sem kell félni egy újab Ryan Giggs kései feltűnésétől.…..
karajjj 2010.07.05 18:20:38
@végh hanta: Kazincbarcika mióta külföld?
karajjj 2010.07.06 01:47:54
@végh hanta: Ebala Barcikán játszik már fél éve, innen hívta meg a kecskemét próbajátékra
Blogajánló jelleggel most az ArtificialOwl gyűjteményét szeretnénk a köz figyelmébe ajánlani, amely a fejlécben elhelyezett öndefiníció szerint a legérdekesebb, ember által alkotott és magára hagyott dolgokat, járműveket, épületeket gyűjti lelkesen. Az országok szerint is…..
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság eddigi legjobb reklám és merchandising ötletével a holland szövetség állt elő, kihasználva a gólöröm terén tapasztalható aktuális trendet. A fejrehúzós pólóért egy rotterdami kreatív iskola, a Willem de Kooning Academie…..
Valószínűleg vonzom a bajt! Bár egy barátom azért túltesz rajtam. Vele nem merek boltba menni, mert tuti leemeli a polcról azt, amit két nap múlva vissza lehet vinni, mert elromlik.Szóval vonzom a bajt, valamilyen szinten:Tavaly júliusban, már sokadszorra becsíkozódott a…..
karajjj 2010.03.29 16:11:46
Tovább folytatódik a City harca a negyedik helyért, maesti soros ellenfelük a Wigan csapata lesz. Mint tudjuk a kékek még most is harcban állnak a hőn áhított BL indulást érő negyedik helyért, azonban vetélytársként a Liverpoollal, a Tottenhammel és az Aston Villával is…..
labdabiztos Focisuli 2010.03.29 12:00:00
Az utóbbi időben egyre csökken a különbség a csapatok között, egyre komolyabb csaták vannak a labdáért, és egyre több a piros lap is a túlzott vehemenciából adódóan mind a védők, mind pedig a támadók tekintetében. De mi is okozhat ilyen problémákat, mikor az adott posztok…..
Annyi a hazai veretlenségnek. Ebben a szezonban ilyen még nem volt, hogy 1 csapat 3 ponttal távozzon a COMS-ból, sajnos most erre is sor került, ráadásul az Everton megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot. Ők tudták mit kell ehhez tenni ellenünk, míg a City-nek csak halovány…..
A híres elmaradt meccs, amelyet eredetileg augusztus kellett volna lejátszani, de közbeszólt az Everton Európa-liga szereplése, na de ma már márciust írnak. A szörnyű őszi formát mutató Everton-ból azóta lett egy egészen erős csapat, akik kis túlzással bárkit elkaphatnak.…..
karajjj 2010.03.24 22:32:39
karajjj 2010.03.24 22:38:26
karajjj 2010.03.24 22:42:36
@crazy_horse: nekem tetszett, legalább beleéli magát a meccsbe :D
Helyenként kiváló játékkal, sok helyzetet kialakítva, majd az utolsó 20 percben majdnem drámává alakuló meccsen verte a City a Fulham-et 2-1-re Santa Cruz és Tevez góljaival, amire csak Murphy tudott válaszolni büntetőből. Ez az idegenbeli siker nagyon fontos volt a manchesteri klub…..
 / Részlet / ( Ha esetleg valaki tudna egy teljes dokumentumfilmet linkelni, azt nagyon megköszönném. Mindenhol csak ezt a kis részletet találtam ) Volodimir Sevcsenko (ukránul: Володимир Шевченко) – a szovjet időszakban Vlagyimir Sevcsenko (oroszul:…..
Egyik bajnokságban sem misztifikus annyira az őszi bajnok személye, mint a Bundesligában, holott a számok azt mutatják, mindössze az esetek 67%-ban húzza be a bajnokságot a Herbstmeister. 2007-ben a Stuttgart, 2009-ben a Wolfsburg támadt fel a kút mélyéről, fordított példaként a…..
A holtidény legszebb része, amikor vérmesebb szurkolója reggelente bizakodva nyitja ki az aktuális sportlapot, szeme vadul keresi, kit igazolt kedvenc csapata - legnagyobb épülésére. Igazán boldog szegényke sohasem lehet, mert a magyar futballista olyan, mint az a csomag kávé, amely…..
karajjj 2010.01.12 21:38:07
@VGL: az MTK-nak volt pofája 2 játékos miatt halasztást kérni, pedig csak 3-nál lehetett volna, szóval most ki a nagyobb sneci? :D
karajjj 2010.01.13 20:24:14
@Mérgező Hulladék: viszont kaptak cserébe 2 darab U20-ast diósgyőrből
Idén hatodik alkalommal jelent meg a Haszon magazin listája, amelynek címe: 25 magyar, aki mozgatja az országot. A legfontosabb magyarok listáját évről évre neves szakértői zsűri segítségével állítja össze a lap szerkesztősége, melynek dilettantizmusáról mindent elmond, hogy…..
karajjj 2010.01.04 18:25:29
karajjj 2010.01.12 21:35:27
labdabiztos Feléledt a Hahota! 2010.01.05 16:18:00
- Mi az, amit egy olajsejk nem tud megfizetni, viszont Miskolcon mindig lesz rá pénz? - Tornyi Barnabás végkielégítése. (ismeretlen szerző alkotása) Úgy tűnik a nagyjából jogfolytonos intézményekben lappang egy ún. többszöri szarbalépésre való késztetés. Mészöly Kálmánt…..
Ronaldinho egy szemétláda, hogy így elrontotta Becks visszatérését. A Milan meccse semmi másról nem szólt, csak róla, sem a duplázó Borriello, sem a hatalmasat harcoló, új erényeket csillogtató Amrosini nem volt sehol ahhoz képest, amit a brazil mutatott. Pedig elvben ez a Nagy…..
karajjj 2010.01.08 20:52:10
@calcio_di_rigore: a goal.com-on olyan színvonalas elemzések vannak, hogy azoknál még nagymuterom is jobbat írna
A januárban kezdődő Afrika Kupát beharangozó sorozatunk következő részében Togo válogatottját mutatjuk be. Először is nézzük röviden a fontosabb tudnivalókat magáról az országról. Togót hivatalos nevén Togói Köztársaságnak nevezik, Afrika nyugati részén helyezkedik el.…..
karajjj 2010.01.08 19:16:04
Hihetetlen, de szinte észrevétlenül ismét tovatűnt két év, Afrika sportszeretői (és jónéhány fanatikus focirajongó a Nou San Trafford blog vezérletével Magyarországon) pedig egyre gyakrabban vetik vigyázó szemeiket a dél-afrikai gyöngyszemek egyikére, Angolára, hiszen már csak…..
A hatvankettes és a hatvanhatos vb gépfocija után újra visszatért a szellem és a látványos támadójáték a nemzetközi futballba, ezt testesített meg az 1970-es brazil válogatott, az egyetemes labdarúgás vitán felül legnagyszerűbb csapata. Listákat gyártani, különböző…..