Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syta

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félrefordítások Április tíz 2009.03.25 10:00:00
Orion 8 egy valóban eredeti darabot talált:Apróság, de annak jó. Ezt még nem hallottam.A Deko Tv egyik műsorában az előbb láttuk, hogy a menyasszony rádió-adóvevőn beszélt a vőlegénnyel az esküvőre való készülődés közben. Hiszen az esküvő előtt a hagyomány szerint nem…..
syta 2009.03.26 22:12:15
@Llew: Én néztem ezt a sorit. Részemről ennek sem volt több értelme, mint a K-9-nek.
Főhadnagy úrnak nagy szerencséje volt: egyetlen filmen belül futott bele egy rakás olyan hibába, amik már szerepeltek a blogon, de mind más helyen:Egy friss filmes élményemet szeretném megosztani. Bár régi B-kategóriás film, most követtem el azt a hibát, hogy megnéztem. Már a…..
L két filmcímmel nem ért egyet. Mindkettő volt már kommentekben, de most tessék, itt is ki lehet tárgyalni őket: Van két félrefordítás ami bár régi nekem azóta bántja a fülemet. Leginkább azért mert durvák és lényeget ferdítenek el plusz sikerült jól elültetni az emberek…..
Lángoló Gitárok Lánysikoly 2009.02.19 13:30:00
Rasmus @ Dürer-kert 2009.02.18. Úgy gondolom, hogy ezzel a koncerttel kapcsolatban sok cikk kezdődik majd úgy, hogy mekkora égés már a korábban Sziget Nagyszínpadon nyomuló Rasmus számára, hogy egy 600 fős klubban tud csak játszani, négy évvel később, ugyanabban az országban. Le…..
syta 2009.02.27 08:34:25
Nekem nagyon tetszett ez a koncert. Szerintem ez volt a legjobb Rasmus koncert eddig Magyarországon. Ide nem az érdeklődők, hanem a rajongók jöttek. (amit itt már előttem is megemlítettek)
Végre egyszer Lauri is úgy öltözött fel, hogy tökéletesen meg voltam vele elégedve. És bár az újraszőkülése nem igazán jön be, de nem húzott a fejére sapkát. Az első két Mo. koncerten ez nagy bánatom volt.
A lánysikolyok néha zavartak, de mindenki úgy örül, ahogy ő akar. És egyébként még annak is megvolt a maga hangulata.
Az angol átkötéseknek csak a felét értettem, de nem érzem, hogy nekem hú de szégyenkeznem kéne, mert nem megy az angol.
Nekem nem tűnt fel, hogy nem lettek volna képesek fenntartani a feszültséget. Lehet, hogy csak sajátommal voltam elfoglalva??
„A dolog el volt játszva” – fordítok azoknak akik nem voltak ott: a fiúk nem egy ahogy esik úgy puffan fellépésre jöttek, hanem a koncert meg volt tervezve. A zenék között és alatt is tartották a kapcsolatot a közönséggel. Eero játszotta az alpinistát és a legkülönfélébb helyekre felmászva gitározott, és Pauli meg "szélgépre volt kapcsolva". Állítom, hogy csak azért van ekkora szakálla, hogy ne kapjon arcüreg gyulladást. :D
„Lauri el tudta énekelni, amit neki szántak.” He??? Lauri nagyon jól elénekelte, amit írt/írtak (ha már én is átmegyek kötözködőbe).
Fantasztikus egyébként, hogy még a pozitívumként látott dolgokat is milyen lekezeléssel tudod leírni.
A zenekaroknak meg nem sorba kell állni azért a pénzért, amit ők kaptak, hanem nekik is tenni érte. Tudom, hogy sok múlik a szerencsén is (pl bánatomra a kedvenc magyar zenekarom koncertjein alig lézengenek), de a Rasmus ahhoz kicsit régen van a pályán, hogy a munkájukért járó pénzt és elismerést a saját zenei ízlésed alapján szétosztogasd!
Szakmai szemmel a zenéjük ízetlen és lapos??? Köszönöm, eggyel több ok, hogy továbbra is laikus füllel hallgassam!
Büszkén vállalom, hogy képes vagyok ezért pénzt kiadni, és fogok is ezután!
Üdv: egy rajongó
hogyvolt A Kaméleon 2x08 - Hazards 2009.01.10 10:00:00
Jarod éli a vándoréletét, épp leszáll egy buszról, vár egy másikra, 20 dollárt ajánl egy csomag péksütiért, mert megtetszik neki, hogy kettő van összecsomagolva, és ikersütinek hívják. A megállóban megismerkedik egy Dan Healy nevű emberrel, családi fényképeket mutogatnak…..