Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marwood

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NOIJ – összefoglaló jelentés, 1982.03.02. (45) 5. Az amatőr sci-fi írók közül sokan vesznek részt kb. egy éve létrehozott és már országos szervezetként működő VEGA-klubmozgalomban. Önálló lap kiadására vonatkozó kérvényüket a Tájékoztatási Hivatal elutasította. A…..
Egy 16 éves fiúra ráhívta a kórház a rendőrséget, miután drogfogyasztás miatt rosszul lett. Levélben kérjük az Országos Tisztifőorvosi Hivatalt, hogy utasítsa a kórházakat: ne értesítsék a rendőrséget a betegek kábítószer-fogyasztásáról, ez ugyanis jogsértő és káros gyakorlat. ..
Elképesztő videó a Serengeti Nemzeti park "lakosairól". Will Burrard – Lucas által készített innovatív BeetleCopter új lehetőségeket kínál az állatvilág megfigyelésére és olyan szemszögből nézhetjük őket, ahogy eddig még nem. Ebéd mellé egy kis könnyed tanzániai…..
Ez nem Béláé. Bocs, tudom ez kicsit durva:Nem mindegy, hogy:Kicsi nálunk az ellenállás.vagyKicsinálunk.         az ellenállásbÉla..
 honnan tudod, hogy az alkoholista énképe csak a májára terjed ki?önmagára mindig úgy hivatkozik, hogy MÁJ-SZELF! üdvdzsí ..
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
Alapszabály: bármi, ami úgy kezdődik, hogy "hogy hívják a", az csak borzasztóan végződhet. Természetesen Ede vicce sem kivétel ez alól, sőt. Szegény Mónika, hiába billegeti magát a kollégák előtt, a vége lehangolóbb az íróasztalon történő dugásnál is:…..
marwood 2010.05.20 01:53:27
@lilakutyak:
-Udvozlom szervizunkbern! SEAT auto?
-Nem, CGA kocsi...
A néniszerű nemzeti dalnok és Sólyom László fura viszonyára Tamás hívta föl a figyelmünket. Köszönjük az aggodalmat, tényleg leálltunk, de kijöttünk a szóviccrehabról és ezentúl minden a régi lesz. Úgy veszem észre, kicsit leállt a blog, ezért elküldöm nektek elmém…..
Újra meleg van, nő a nyomás, a szóviccesek pedig kezdik ledobni a láncaikat. A terhes felesége lábára ráviccelő férfi után itt az olvasó, aki vastag karót döfött át egy rothadó tízlábún, pusztán egy igen rossz, gyakorlatilag értékelhetetlen "képvicc" kedvéért. A…..
Szívmelengető érzés, de egyben jeges rémülettel is eltölti az embert, amikor kap valami nagyon durva triplahúbazmeg-kategóriás rettenetet, és a szerző mellékesen közli, hogy azelőtt nem jöttek ám ilyesmik az agyából, csak mióta Napi Borzasztót olvas. Chaberrr alkotása is ilyen…..
Bali egy rokkant barátja példája alapján arra gyanakszik, hogy a parkolási cégek mostanában egységesen rászálltak a mozgássérült-igazolvánnyal rendelkezőkre, és azzal a taktikával élnek, hogy minden igazolványost jól megbüntetnek mondvacsinált okokból. Azon az alapon, hogy a…..