Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crazy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Egyrészt azért is küldöm Nektek ezt a két képet erről a két tündérke teknősről, mert nagyon cukik, másrészt reménykedve a nagy nézettségetekben, jó lenne mihamarabb gazdát találni nekik, mert én csak egy befogadó gazdi vagyok, itt nem maradhatnak" - kezdte…..
Crazy 2009.01.24 19:57:06
@napola-: Megmondom Neked én is őszíntén, én egyáltalán nem értek a teknősökhöz. :) Rágcsálókat tenyésztek. De mivel régebben volt nekem is tekim, és most van pár halacskám egy kis akváriumban, így meg tudstam oldani, hogy befogadjam ezeket a kis vackokat, amíg meggyógyulnak. Van hozzájuk mindenféle felszerelésem (terrárium, kimászóka, hőfokszabályzós fűtő, szűrő, stb), így úgy döntöttem, hogy jöhetnek.

Nagyon köszönjük a jókívánságokat, már tolmácsoltam is nekik, bár nem hiszem, hogy megértették. :D Mondjuk elég értelmes fejjel bámultak rám, kitudja :P
"A kopasz kutyus Gizmo, aki 4 hónapos. Nagyon rossz. Nála 3 dolog fordulhat elő.1: Megőrül. (rohan,ugrik, tép, cibál, örjöng.),2: Eszik (ubi, paprika, alma, chips..bármi),3: Alszik (nagyon mélyen). IMÁDOM" - kezdte levelét Lili. "A tesója Ricky, a kopasz…..
Áriázó, bunyózó, heverésző degukról kaptunk sok-sok képet, de azt is megtudhattuk, hogy deguéknál nagy a szigor ám!"Népes kis degucsaládunkból szeretnénk megosztani képeket. A Deguk igen művelt népség, ezért gyakran részleteket szoktak előadni egy két operából…..