Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sellina

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közismert, hogy a francia óriáscég legismertebb táskafazonja a Speedy. Hogy melyik a második a sorban? Melyik a mostohatestvér? Bizony az Alma. Ez a klasszikus kézitáskafazon a személyes preferencialistámon mondjuk speedyverő, főleg most, a színes…..
Itt van nekünk Lady Gaga, aki meglovagolván az újraéledő disco stílust, meghódítván Akon-t, igyekezik egyre feljebb a slágerlistákon. Redníthetelnenül énekel, pillog, szexuálisan vonaglik és táncol, de általában nem vesz fel nadrágot, még egy nagyobb eseményre sem. A…..
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
Szekértábor egyszerűnek tűnő útjának minden mozzanatába beleköpött a MÁV. Egy vonata és csatlakozása sem úgy alakult, ahogy eredetileg eltervezte, végül még szerencsétlen öngyilkos miatt is vitázhatott a masinisztákkal.Pilisvörösvárról kellett Debrecenbe utaznom (és…..
sellina 2009.01.12 19:07:36
@moli: Hát szerettem volna elmenni nyaralni, de most kicsit megijedtem ezektől a mai öngyilkosoktól, félek hogy a bőröndömbe mászik pár darab. Vagy ha ez az Elit Öngyilkos Alakulat? Sőt! Erkélyem is van!
Most mit tegyek???? :D
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..
sellina 2009.01.11 23:20:11
@megélhetési sünöző - Sün és sünhődés:
Ez nagyon tetszett :)
Na húzok én is aludni, hátha holnapra elmúlik ez a 3 napos digi őrület...
sellina 2009.01.10 17:06:18
@ColT: Szerelőkkel szeretek jóba lenni, amikor a digit szerelték a lépcsőházba egyet berángattam a lakásba, hogy segítsen már polcot fúrni... :)