Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A közreműködő

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lány a szomszédból 26. nap 2012.02.15 09:13:00
Még mindig semmi. Biztos unod már, hogy csak erről tudok beszámolni, de ez foglalkoztat a leginkább. Most akkor kezdjem eltemetni magamban Beach Boy-t is? Talán egy esélyt adhatott volna, hogy személyesen is sziporkázzak, de ha nem, hát nem. Szép volt, olyan okos volt, olyan…..
A címben szereplő megállapítás eléggé sántít, a fiú nem nagyon tudta hogy is szakítson, hát ilyeneket mondott. A lány érettebb és tanult a hibájából: ha már úgy indul egy kapcsolat, hogy jó lesz ez, ha megváltozol, annak nem lehet jó vége. A történet kezdetekor én (lány)…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
Mai egymondat: Egy ismerősöm mesélte, hogy egyszer a pasijától egy kiló banánt kapott karácsonyra, na az lehetett még hasonló szituáció.A kép innenÜdv Kedves Olvasók!Az én történetem igencsak régi, már nyolc éves, de meglehetősen mély nyomot hagyott bennem. A szereplők:…..
A közreműködő 2009.01.15 11:06:55
Mai tanítás:  Lányok, sose kezdjetek olyan férfival, aki pár hónapja van túl a szakításon, és még nem heverte ki az elsőt!A kép innenKedves szakítós brigád!Több hónapnyi olvasgatás (magamra ismerés, röhögés, elképedésâ026stb.) után határoztam el magam, hogy megírom…..
A levélíró kérdésére válaszolva: fiúszopat, lányszív, lányszopat címkéket látom itt megfelelően. A mai tanítás: Megmondom: ha játszadozol mások érzéseivel, ne várd el, hogy a tieidre majd bárki is tisztelettel lesz.A kép innenKedves Szakítós!Csak egy kérdés: akkor most ki…..
 Így szopat a magyar, ha átverik. Mondjuk a nő is tudta, hogy ő a harmadik, és ha valaki családos férfival/nővel kezd, akkor számítson rá, hogy a család mindennél fontosabb lehet.Kedves Szakítós! Karácsony napján érdekes levelet kaptam az iwiwen egy számomra ismeretlen…..
A közreműködő 2009.01.11 12:34:58
@mütyür: nem tom én se, lehet, h a bloggerek tegnap nagyot buliztak és még alszanak :)

Olvasni akarok!!!
Remélem, ha már megvárakoztattak, akkor legalább jó posztot kapunk, amin lehet csámcsogni. :D
A közreműködő 2009.01.11 15:02:11
@Istvan: atyagatya! kicsit nyomi szegény csaj... "nem mentem bele a csőbe" :D Ezt felén úgy szokták mondani, h csőbe húzás, de belemenés...

írjon már valaki egy posztot! milyen szégyen lenne, ha elérnénk a 2000 kommentet...:):S