Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tatala

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan hazatér az Egyesült Államokból Vujity Tvrtko, aki a jövőben az ATV arca lesz majd, írja a pénteki Bors. A lap úgy tudja, a tévés Sváby And­rás helyettese lesz a megújult Heti Naplóban, az ATV Start című reggeli adásban pedig Gajdos Tamást válthatja...
Tegnap olvashattátok Izak2 első posztját. A maival ígérem sokkal jobban sikerült új szerzőtársamnak a blog profiljába illeszkednie. Ugye egyetértetek, hogy nem kellett sokat várni, hogy megtalálja hangját, az arany középutat a szöveg és a képek között? - JTom A vulkán, amely még a világháború…..
Lehet megnyugodni, egyik, az ATV hírműsorát néző (mazochista) olvasónk bizonyítékot szolgáltatott a párhuzamos világok létezésére. Az ATV egy olyan Magyarországról sugároz, ami egy visszafelé forgó olyan Földön található, amin a kontinensek fordítva helyezkednek el,…..
Még jó, hogy annak idején írtunk a Tűzvonalban-ról Hogyvoltot, így nem kell visszanézni rohadt sok részt, hogy felelevenítsük, mi történt anno. Azt is úgy kell előkaparni a memóriánkból, hogy a főszereplőt Bordásnak hívták. Lényeg, hogy mától hosszú szünet után jön a…..