Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabad neutrális

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A peches szfinx 2007.03.09 04:00:00
Három kérdést engedett át az Alkotmánybíróság a Fidesz népszavazási kezdeményezéséből. A kormánybuktatásnak kapáltak. De összehozhatunk pár milliárdért egy nagyon keveseket érintő, érvénytelen referendumot. Hogy legyen-e a gazdáknak elővásárlási joguk a földre, nos,…..
szabad neutrális 2007.03.09 09:51:50
Nahát én meg úgy gondolom, hogy az egész magyar politika csak cirkusz a népnek, és nemhogy egymással szembenálló erők csinálnák, hanem a színfalak mögött még össze is kacsintanak talán. "Most mi loptunk és nyúztuk őket 4 évig, innentől jöhettek ti 4 évig, utána megint csere", baj csak akkor van, ha az egyik oldal vérszemet kap, és szeretne még 4 évig tovább lopni és nyúzni, a baj ilyenkor az, hogy a másik oldalnak ez nem tetszik, és hergelni kezdi a népet, de csak finoman, hogy a nép saját ügyének higgye az ő nyúzását és meglopását, és majdan hatalomra segítse szegény most épp kigolyózottakat, na és ilyenkor van tüntetés meg zászlózás és felvonulás.
Az egész egy cirkusz, aminek az a célja, hogy a politikusok, mivel mindegyik megélhetési, jól megszedhessék magukat. Emiatt nem is olyan könnyű a húsos fazék közelébe jutni, mert sokan marakodnak a helyekért. Mi lenne ha nem lenne húsos fazék, csak az ország érdekében való felelős politizálás átlagfizetésért. Szerintetek mennyi politikusunk lenne? Szerintetek akkor is ott verné a nyálát a sok MSZP-s, Fidesz-es, SZDSZ-es, MDF-es megélhetési, aki soha életében nem fogta még meg a lapát nyelét?!
Én többet nem megyek el szavazni, mert egyik oldal ocsmányabb mint a másik, majd akkor szavazok újra, akár választásokkor, akár népszavazáskor, ha ez a sok balfék nagyrészt lecserélődik, és értelmes arcok kerülnek a helyükre, akiket érdekel az ország sorsa. Hol van egy Kossuth, Deák, vagy Széchenyi formátumú ember? Egy olyat mondjon valaki, aki bizonyítottan hiteles személy a magyar politikai életben, és még nem kapták hazugságon, fedítésen, csúsztatáson, állatságok hangoztatásán, inkompetencián, vagy sajátzseb töltögetésen. Ha egy ilyen ember feltűnik, akkor majd odafigyelek rá, és ha lesz tíz ilyen, akkor majd elgondolkodom, hogy 1-2 választás múlva talán szavazni is fogok, ha ez a tíz majd megmarad ilyennek, tisztességesnek, és nem válik olyanná, amilyenek most ülnek a parlamentben.
Majd ha egyszer már olyan kicsi lesz a résztvétel a választásokon, hogy érezhető lesz, hogy minden csalódott az urakban, akkor talán el fognak gondolkodni, és elhúznak a francba, és megfognak végre egy ásót, hogy valami hasznosat is csináljanak, és jönnek helyettük értelmesek, becsületesek. Reménykedem. Addig meg szarok szavazni. Ezekre? Minek?!