Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpeedeR

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem méltatnám a nyereményt, mert Csikós már megtette korábban. És azt hiszem, nagyon sokan kérték ezt a Jézuskától karácsonyra, bár ez a könyv olyan, amit tényleg elő fog venni az ember akkor is, amikor a fenyőfáról már réges-rég lehullott a tűlevél. Még a normandiairól…..
SpeedeR 2009.12.12 18:05:17
Begördült az első belga busz Budapestre. A nyár folyamán még 31 társa követi. Éjszaka megérkezett az első használt csuklós Belgiumból, értesültünk a BKV közleményéből. A közlekedési cég képeket is küldött, ezek lentebb láthatók. A korszerű, alacsony padlós jármű…..
SpeedeR 2009.06.25 14:59:39
@Herr Nyó:
Hatalmas tévedésben élsz. A magyar buszok mindig is a tartsságukról, elnyűhetetlenségükről voltak híresek, amit jól bizonyít az is, hogy egész Kelet Európában futnak még a régi 20-25 éves Ikarusok a nem éppen makulátlan minőségű utakon. A Nabival is pozitívak a tapasztalatok, talán nem véletlenül rendelik őket 100-asával az amerikaiak sem, hanem azért mert meg vannak vele elégedve.
SpeedeR 2009.06.25 15:48:38
@RogerTamper:
Ha még jobban elolvasod, akkor láthatod, hogy 2000-ben felvásárolta a Nabi az Optaret, így bármikor tud szállítani EU szabványoknak megfelelő buszokat.
Belsőség Obama zöldre váltana 2009.01.20 02:40:00
  Az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke, ifj. Barack Hussein Obama a washingtoni beiktatási ünnepségre vonattal érkezett Pennsylvaniából, és ezzel egy régi, még Abraham Lincoln idejéből származó hagyományt elevenített fel. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy…..
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..