Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deahnid

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a jelen cikk videós összefoglalója (az Italana induló Youtube csatornájának első epizódja) vizuálisan összefoglalja az utazás főbb részleteit, az alábbiakban néhány sorban olvashattok is a vonatozás főbb tapasztalatairól...
deahnid 2021.09.09 21:27:07
Ezen a vonalon is dolgoztam jópár évig, egy észrevétel csak a cikkel kapcsolatban, elvben csak egy nagy koffer és egy kisebb kézi/háti táska vihető magunkkal per fő. Persze a privat kabinnal gyakorlatilag az alapállítás igaz.

@gigabursch: ha privat kabint veszel, akkor 2 felnőtt plusz 4 gyerekre is 70 ropi az ár. Az már csak 13000 körül van fejenként. Az nem olyan rossz.

@kewcheg: bécstől a határig kb négy óra, onnan az olasz tökölés a fő ok
Egészen hihetetlen, hogy hét évig ott volt a játékosok szeme előtt, de senki nem vett észre egy easter egget, amit az egyik fejlesztő, Adrian Perez rejtett el a játékban. Jó, mondjuk nem pont a szemünk előtt történt az egész. Illetve mégis. Elmagyarázom. Az egész úgy…..
deahnid 2014.07.10 16:51:08
AZ Ohiói Állami Egyetem rezesbandája kisebb YouTube-legenda már: a helyi amerikaifoci-meccsek szüneteiben nemcsak zenével szórakoztatják a közönséget, hanem mindenféle alakzatokba menetelnek, ami fentről elég jól néz ki. Legutóbb, október 6-án ismert videojátékokat dolgoztak…..
deahnid 2012.10.10 13:55:57
@leonsio: Nem a Mariora őrjöngött, hanem arra, hogy levonták a Rivális Michigan egyetem zászlaját...
A Breaking Bad annak idején még csak egy vicces ötletnek tűnt, amire az ember rászánja azt a 42 percet az idejéből, mert miért is ne, egy metamfetamint főző kémiatanár története ennyit feltétlen megér. Aztán a pilot harmadik percében eljutunk odáig, hogy egy faszi szarosnak…..
Németh Kristóf után újabb alapítótagtól válnak meg a Barátok köztben. R. Kárpáti Péter azaz Berényi András azonban annyira a nézők szívéhez nőtt, hogy a Blikk szavazóinak 79 százaléka szerint maradnia kéne. A sorozat producere, Kalamár Tamás szerint azonban az a 21…..
Hétfőtől a Coolról a Prizma TV-re költözik a NekedValó című talkshow. A lépés, hogy a Való Világ egyik háttérműsorát a délutáni műsorsávból egy új csatornán új időpontban vezetik be, arra utalhat, hogy a Prizmából lesz a régóta beharangozott RTL2.A NekedValó VV Gigivel…..
IDDQD Tankcsapda prüntyögve 2011.10.25 08:30:00
Még mindig a postafiókunkból mazsolázok, egy nyári emailben találtam ezt a zenét, ami talán sokaknak szentségtörésnek tűnik majd, de én nagyon el tudom képzelni mondjuk egy nyolcvanas évekbeli Double Dragon-klón aláfestésének. Mennyország tourist, 8-bites verzió: A dalt…..
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
Nem volt eseménytelen a mai malajziai nagydíj. A rajtnál Webber KERS-e csődöt mondott, ezért visszacsúszott a középmezőnybe, ahonnan már nem tudta visszaverekedni magát a dobogós helyekig. Vettel magabiztosan rajtolt, akárcsak a Mclaren pilótái. Scumacher a 8. helyre lőtt fel,…..
IDDQD Négy Mario egyszerre 2011.04.05 19:31:53
Húbazmeg rovatunk mai adásában egy szent őrült egyszerre játszik a NES-es Super Mario Bros 1, 2, 2J (ez a 2 japán verziója, ami más mint az amerikai), és 3 részével. Egy kontroller, négy játék. Ez persze alapjáraton lehetetlen, itt jön képbe a TAS, vagyis tool-assisted speedrun: a…..
deahnid 2011.04.06 08:57:58
A 2J eredeti neve Super Mario: Lost levels volt, és a második pálya után agyérgörcsöt kaptam töle mindig...

@tundrazuzmo: létezik egy Mariós szerepjáték, a Super Mario RPG, ami tart egy guiness rekordot is: a leghosszabb eltelt idö az amerikai és az európai kiadás között... (kb 13 év!) most megvehetö a wiiWare-böl
deahnid 2011.04.08 09:36:32
@karloszky: két-három hónapja olvasgattam a mariowiki-t, ott láttam...

www.mariowiki.com/Super_Mario_RPG:_Legend_of_the_Seven_Stars

a japán verzió 96 márc. 9-én jött ki, az amerikai május 13-án, az európai csak virtual console-ra 2008 aug. 22-én... nagyjából stimmel amit mondtam...
deahnid 2011.04.08 09:37:04
comment:com A nap képe 2011.03.23 10:00:00
Legjobb magyar retró evör: a Lays chipek zacsijában voltak ilyen kártyák, bárcsak gyűjtöttem volna őket. Scullynak köszönjük a találatot. Klikkre nagyobb lesz. ..
deahnid 2011.03.29 10:03:11
@Fedor: Igen, ez már a coming out elsö jele volt...

@Sixx: És mi van a szomszédok harci kártyákkal?? A Hócipöben jelent meg egy ideig, még ma is megvan a Vágási Feri, meg a Taki bácsi!!
Pedig csak egy jó kis Szent Patrik napi csajbunyónak indult...
Más magyarázatot nem tudok erre a kínos videóra, amit nem tudom ki talált viccesnek. ..
Subba A Piratebay szolidarít 2011.01.05 02:15:00
Természetesen velünk, az új médiatörvény miatt...
A Nike szabadalmat adott be olyan cipőre, mely magától kötődik be, pont mint a Vissza a jövőbe film második részében. Az már csak hab a tortán, hogy a filmben is Nike márkájú az önbekötős cipő. A szabadalom szerint a cipőben lehet majd szabályozni, hogy szorosan legyen a fűző…..
deahnid 2010.08.26 12:22:54
@deahnid: úgy gondoltam, hogy a lehetséges balesetek miatt... Ezt a dvd extráinál olvastam...
Fél öt körül a Budapest Nyugatiból induló, Záhonyba tartó vonat elgázolt egy embert a Városligeti elágazásnál, az M3-as bevezetője közelében, a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál.Szerdán két halálos baleset is volt itt.Az egyik vágányt nem tudják használni a vonatok, a…..