Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ansel_moo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak videók amelyek felett tamáskodva ülünk, és nem hisszük el, hogy nem 1989-ben készültek. Íme a Tűzmadár együttes. Ki lehetne emelni a sztorit, a színészi alakítást, a szántóföld mellett elvonuló gitárost (nyílván villanygitárral), vagy a falsetto foszlányt a szám…..
ansel_moo 2009.01.11 23:14:16
@nosferato: önmagában nem a menettel van a baj, 3akkordbol is lehet jó alapot írni. viszont ez az alkotás vér gáz, bár az Ossián vonalon elég ígéretes. mellesleg nem értem hogy lehet röhögés nélkül végighallgatni egy kalapács/ossián stb stb lemezt. mit lemezt, számot! akárki akármit mond, minden tiszteletem a fent említett bandáké, mert sok energiát/időt/pénzt öltek/nek bele, de ez akkor is annyira ciki. és ez nem csak magyar, ez a globális fos jelensége
Szépségversenyt hirdet a Velvet, hogy megtalálja azt a jó csajt, aki 2009-ben az arca lesz. Egy olyan csajt keresünk, akiben van valami, ami nem pont ugyanolyan, mint a katalógusokban, de ha kell, elfér ott is. Legyél szépségversenyző, és nyerj.Miért jó, ha elindulsz? Mert ha nyersz,…..