Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real013GSF

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Christopher Nolan következő Batman filmjéről eddig nem sokat tudni, nem ismeretes, hogy ezúttal ki fogja terrorizálni Gotham városát. A rendező az Empire-nak annyit elárult, hogy Joker karaktere nem fog visszatérni, ez biztos. Ezen kívül szeretné Supermant kicsit modernizálni, de…..
Örömmel jelentem be, hogy megérkezett az első olvasói írás. 6faluditól érkezett, bár egy ismeretlen forrást említ, mi nagyon köszönjük! Csak így tovább! Szeretettel várjuk további lehúzásaitokat az élet minden területéről.  Szóval ez felháborító. Itt van ez a film,…..
                       Isten haragjával dacolni élvezetes bűn... már amikor jól csinálják. Szerencsére minden negatív előjel, valamint a kritikusok által keltett masszív ekehullám ellenére őszintén tudom azt mondani,…..
4 új képet láthattok a Rémálom az Elm utcában feldolgozásából, Freddy Krueger újra besettenkedik a tinik álmaiba, elszórakozik velük, majd megöli őket. Samuel Bayer rendezte a filmet, Jackie Earle Haley formálja meg Freddyt, Rooney Mara, Kyle Gallner, Thomas Dekker, Kellan Lutz,…..
Peter Jackson 100 milliós filmje még csak limitáltan fut Amerikában nem túl nagy érdeklődés mellett, hamarosan hozzácsapnak még pár ezer mozit, aztán kiderül, mennyire érdekli a jónépet. A történet szerint egy tizenéves lányt megerőszakol és megöl egy férfi. A lány ettől…..
Real013GSF 2010.01.14 20:37:33
Az előző részben közelebbről is megismerkedhettünk kedvenc forradásos pofájú, pengeujjú barátunk édesanyjával, és mivel annyira jól éreztük magunkat (nem, igazából nem), ezért ma találkozunk a kis Krueger poronttyal is. Várjunk csak. Mialóf!? Hiszen Freddy-t láttuk…..
Sosem jó ómen egy film esetében, ha a forgatásnak már régen vége, a produkció pedig bedobozolva várja, hogy bemutassák, ám a stúdió nagyon nem akaródzik a mozikba küldeni az alkotást. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy az adott műben szereplő színész szerepel egy olyan filmben,…..
Real013GSF 2010.01.09 01:34:51
Az ember ha beül a moziba/tv elé mindig kapni akar valami többet, jobbat, szebbet, élménydúsabbat, mint amilyen a saját élete, vagy az a közeg amiben ő  maga él. Vannak olyan filmek, amiket meg leginkább úgy tudunk 'jó film'-nek ítélni, ha nyomot hagynak, ha igazán felkavarnak…..
Lehetett volna jobb, lehetett volna szebb, de 2009 már csak ilyen év volt. A nagy hájpok és felsülések "időszaka", amikor tényleg a rosszabbnál rosszabb folytatások követték egymást a vásznokon, amikor az eredetiség egy apró szikrája is csak…..
Real013GSF 2010.01.08 16:34:31
           A kritikusok már külföldön is utálták, a trailer sejtette, hogy ez valami igazán elbaszott film lesz, de tegnap este bizony engedtem a női nyomásnak, és a (nagyszerűnek ígérkező) Five Minutes of Heaven helyett megnéztük a The…..
  (előzmény: 30-11; 50-31) #10. - A MÁSOK ÉLETE (2006) Rendezte: Florian Henckel von Donnersmarck A kortárs német film meghatározó színészének utolsó befejezett mozifilmje nem csupán Ulrich Mühe bravúros alakítása miatt tekinthető az évtized…..
Az alábbi kritika FayeFaye tollából született.       „A fiú találkozik a lánnyal. A fiú szerelmes lesz. A lány nem.” Gyakran bosszant, hogy már a trailerből világosan kirajzolódik az egész film törénete, de ha már a taglineban benne van minden, az egy…..
Half Pécs Squad Avatar 2010.01.06 11:06:00
 Valószínüleg az év legjobban várt filmjét kukkantottam meg tegnap este és ha egy szóban akarnám összefoglalni, azt mondanám, élmény volt. Ha kettőben, akkor nagy élmény volt. Ha háromban, akkor kurva nagy élmény volt. És ez így mehetne egészen sokáig. A bökkenő, (ha…..
    EZ A KRITIKA KAMU / ÁTVERÉS / FAKE... A FILM EGY NAGY NULLA...    VVega Na igen. Vannak olyan helyzetek, amikor nincs mit tenni, el kell ismerni, hogy tévedtünk. Rém gyenge filmnek tartom az Alkonyatot, és nagyjából ugyanezt a színvonaltalan életunt fost…..
                        Korovjov barátom a tavalyi év egyik legvitatottabb filmjét vesézi ki első vendégszereplése alkalmával...Meghitt családi reggeli, papa, mama, gyerekek. Szokásos vasárnap reggeli civódás a szokásos…..
Half Pécs Squad rádióban #2 2009.11.15 22:23:00
Hétfőn este 20.00-kor ismét bevesszük a Periszkóp Rádió stúdióját, hogy megosszuk veletek előzetes várakozásainkat az aktuális premierekkel kapcsolatban (2012, Sunshine Cleaning, Un Prophete és Donkey Xote), majd bővebben kritizáljuk az általatok beszavazott filmeket (Pandorum, 500…..
 Úgy érzem elég teát ittam ahhoz és elég gané napom van ahhoz, hogy beszámoljak egy nem ropogós, de azért friss filmélményemről. Egyébként szívem szerint kövér idézőjelek közé pakolnám a "film" szócskát. A történet egy átlagos csütörtök estén…..
Idén rendezzük meg harmadszor az olvasóink körében rendkívül népszerű Halloween Horror Cselendzsünket (a tavalyi hajtépésről itt olvashattok.) A dolog lényege rendkívül egyszerű: október 31, Halloween éjfélig annyi horrorfilmet kell megnézzetek, amennyi belétek fér, és…..
Másfél hónappal a bemutató után nyugodtan kijelenthető: a Becstelen Brigantyk egyöntetű sikert aratott, nemcsak a Tarantino-filmek viszonylatában, de általában véve is jól teljesített a mozipénztáraknál; nálunk épp a múlt héten lépte át a 200 ezres határt. Ami a kritikusokat…..
Tiniként ki ne bújt volna a takarója alá rémületében, mikor a Rémálom az Elm utcában horrort nézte? Szép volt, jó volt, volt belőle jó sok rész, sőt Freddy még Jasonnel is összeakasztotta a bajszát. Azonban ennek a franchise-nak vége, helyette újraindítják az egészet,…..
Filmdroid Matt Damon kiborul 2009.09.26 12:58:00
A Törtetők forgatásán Matt Damon lehetőséget kapott, hogy leforgasson egy közérdekű bejelentést, amely az ő One By One jótékonysági programját reklámozná. Adrien Grenier önként vállalta, hogy szerepel a videóban, de Damon felhúzza magát rendesen, mivel nem tetszik neki,…..
Half Pécs Squad Appaloosa 2009.01.09 15:05:00
Western? Viggo Mortensen, Ed Harris, Jeremy Irons? Hellyeah! Ez volt az első reakcióm, amint eljutottak hozzám a film készültéről szóló hírek. Én kis naiv azt gondoltam, hogy  hozzávetőlegesen annyi esély van rá, hogy egy pisztolyhősös múvi ilyen szereplőgárdával elbukjon,…..