Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evergreen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most ismerkedtem meg a The Lake & Stars fehérneműmárkával, melynek a lentebbiekben látható Ritualize fantázianevű kollekciójának fotói valamiért nagyon megragadtak bennem. Nagyon ötletesnek tartom ezt a szektaszerű megjelenítést, aktívak, dinamikusak a képek, élettel…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
De tényleg vannak ennyire súlyosan hülye csávók? Bekockult mindenki? Testápoló a kézben+meztelen test=dugjanak meg! Mi kell még? Írjon rá szoftvert?Sziasztok!A történet, amit le szeretnék írni, nem is igazán a szakításról szól, leginkább csak az első lépésről, mely ehhez a…..
 A nagy kérdés, amely mindig visszatér. Mi az Ultimate Válasz?sziasztok! Talán a saját lelkem megnyugtatására írom le az én történetemet, amit még a mai napig nem hevertem ki, pedig már vagy 6 éve történt.Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, de még mindig átfut rajtam…..