Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanócfiú

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szerintem Daft Punk... Amúgy engem már a kezdetek óta idegesít ez a full koppincs. Nem baj, a zene jó...  Freemasons - Rain Down Love   Daft Punk - Around The World..
 Mindig is volt valami jó Sophie Ellis-Bextor hangjában... Annyira nem volt nagy kedvencem soha, viszont az, ahogy énekel valamiért tetszett. Az meg a másik, hogy amit a Freemasons csinál, az is az ínyemre van. Bár nem mindegyik számuk tetszik, de az utóbbi időben nagy kedvencem volt…..
 Új kedvencem az Empire of the Sun-tól ez a szám.  Először egy svéd csaj twitterjén volt belinkelve ez a szám. Ott kattintottam rá, és már első hallgatásra nagyon megtetszett. Mondjuk nekem az első számuk is egyből a kedvencek közé került. Nagyon jó pihentető zene, nem…..
 Ma mivel már vagy két hete csokis kekszet akartam sütni végre eljutottam a konyháig. Szerencsére minden volt itthon hozzá, így nem okozott problémát, hogy ötszörös!!! mennyiséget csináljak belőle. Nem túlzás!!! 6 embernek kellett csinálni + mivel lassan én leszek a…..
 Ha felmegyek a videomegosztó portálra, első dolgom, hogy megnézzem azokat a videókat, amiket ajánl nekem az oldal. Utána meg menet közben, mikor nézegetem a szokásos blogokat és a twittert, akkor mindig találok valakinél valami izgalmasat, szórakoztatót...  Na ez se…..
 Sajna a másikat, amit be akartam volna tölteni, az annyira népszerű és szép szerintem, hogy nem lehet belinkelni. De ha meg akarod keresni, akkor itt a név:Susan Boyle - Britain's Got Talent 2009 Episode 1 - Saturday 11th April ..
 Szóval ez is eljött. Szerdán osztályfőnökin kedves ofőnk néhány szép gondolat és személyre szabott mottóval búcsúzott el tőlünk. A csajok bekészültek zsepivel, hogy ha megered a könny, akkor ne folyjon a vakvilágba. A mindannyiunknak szóló gondolatok is nagyon…..
 Basszus, mostmár nem tudom, hogy lesz ez a szerenád. Szerdán próbáltunk volna valamit kihozni az egészből, de nem lett semmi. Ofő tök mérges volt ránk, hogy erre se vagyunk képesek, meg azért is, mert a társaság többsége hazahúzott kedden.  Utána se volt jobb a…..
 Imádom!!! Komolyan ezért jó Prodigy-t hallgatni: a dübörgés, a pörgés... Minden megvan benne, hogy jól érezze magát az ember a zenéjüktől. Nehezen fogom ezt megunni. A kedvencem az új albumról!!!..
kanócfiú 2009.04.27 21:27:39
 Kicsit elhanyagoltam mostanság a blogot, de már nagyon hiányzott!!! Lássuk, mi történt mostanság velem: Hétfő: Elmentünk a suliba a nagy semmiért. Na jó írtunk egy matek dolgozatot. Hogy lehet 8 olyan feladatot belepréselni 40 percbe, amiből legalább a fele min.…..
 Rengeteg helyen láttuk kihelyezve a május 16-i Sensationt hírdető plakátokat. Egyik mellett, ahogy a busz elhaladt, egyből beszédtémaként felmerült. Egy egyáltalán nem ezt a stílust szerető lány elmondta nekem, hogy ő mit hallott erről az eseményről, erre a már a…..
 Ofő egy órára azzal jött be, hogy írt a Parlamentbe egy levelet, hogy mint magyar állampolgárok megjelenhetnénk ott is a kirándulás egyik programjaként. Onnan már úgy válaszoltak vissza, hogy már időpontunk is van, szeretettel várnak.  Mi csak ezek után tudtuk meg, hogy…..
 Még mindig Budapest. Miközben épp beszélgetünk a csajokkal ebédelés közben, hogy mi mennyire nem laknák ott, tőlünk alig másfél méterre Soma nyomja magába a salátát.  Eddig se rajongtam azért a nőért, de így személyesen látva, hát, kicsit másképp képzeltem el.…..
 Budai vár... A fiúk megint megtalálták azt a helyzetet, hogy lehet gyorsan elveszteni anyuciék pénzét. A Mátyás-templom mellett egy emberke itt a pirossal csalta ki az emberekből forintjaikat és euróikat. Volt két segítője is, akikről akkor esett le nekünk, hogy vele…..
 Mikor megláttam Isabel blogjában, nem tudtam, hogy nekiállt a Youtube legmélyén kotorászni, vagy egy őrült ismerőse lepte meg ezzel a kis videóval, de megmutatva ismerősömnek jó estét szereztem akkor nekiXD  ..
 Mikor meghallottam tudtam, hogy mindenestül kell. Azóta az album is megvan, bár ez tetszik a legjobban.  Prodigy - Omen..
kanócfiú 2009.03.01 22:25:24
 Ezt csak azért, mert a fiúk hozták a megszokott színvonalat. Ami elsőben és ami most volt... Hát az se volt kiskutya XD   ..
kanócfiú 2009.03.01 22:23:24
+
  Kellemes volt reggel arra kelni, hogy már 10-12 cm hó esett. Már tegnap este nekikezdett, és ma egész álló nap esett. Ennek max. csak a kutyám örült, mert havasi állatként imádja a telet, a hideget, meg a havat. A buszmegállóba menet rájöttem, már megint én fogok…..
kanócfiú 2009.03.01 22:19:15
                 Ezzel a rajzzal tudtam a legtöbbet poénkodni. Egyrészt, mert én, a nagy törirajongó ki mert vágni egy képet a Szent Könyvből; másrészt, mert anyu nem tudta kitalálni elsőre, melyik az…..