Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildiko78

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van abban valami kacagtató báj, ahogy miközben megpróbálok kijutni a szobából, rálépek egy fakockára, onnan lendületből egy rágókás-csörgő keményebbik felét vetem alá nehézkedési próbának, végül ügyesen átesek a gyerekrácson, magammal rántva a kiskádat. Én csak…..
  Mi ilyen hibrid megoldást választottunk, azaz így alakult, mert amikor születése után ráadtuk Petire a moshatót, és eltűnt benne úgy, hogy órákig bolyongtunk benne, mire megtaláltuk, jegeltük a kérdést négy hétre, addig pedig eldobhatóztunk. Négy hét után már volt akkora…..
ildiko78 2014.06.10 10:05:53
@Emmanuel Goldstein: férj is, erre találták ki a szódásszifont (igaz kb ugyanannyiban van mint a palackos víz és még dolgozni is kell vele, de nem kell megvenni hozzá a palackokat, kicsit egyszerűbb és könnyebb egy adag patront venni, mint 10 palackot elcipelni a boltból).

A másik meg: vannak reklámok, hogy mekkora kincs a föld mélyén lévő ásványvíz. De amíg a csapvíz rendelkezésünkre áll, miért kell el..ni az ásványvízet, a gyerekeink/unokáink, meg elmennek majd a bolyóról mert már nem lesz édesvíz.
(és igen, az én általam termelt szemét és elpocsékolt víz is ide vezet)
ildiko78 2014.06.10 10:07:27
@WildBear: a mosható pelenka nagyon nem ugyanaz, mint a textil pelenka (pl nem szabad! kifőzni). Sokkal egyszerűbb a kezelése és más a nedszívó képessége is. Próbáltam.
ildiko78 2014.06.10 10:25:26
@fizetekmegegysort: Kár kiakadni, nem erről szól a dolog.
A lényeg, hogy mindenki úgy csinálja ahogy csinálja és kár ezért lehurrogni, pl azt aki moshatót használ miért hurrogja le az aki eldobandót? Ja visszafelé nem működik? Csak az szólhatja le a másik véleményét, aki az eldobandót használja érdekes.

(Igen a moshatót is gyártani, szállítani kell, mind azt a 10-15 db-ot amit egy gyerek elhasznál, bocs tényleg nem írtam le.)

Bocsánat, hogy élek, én a 26 hónapos gyerekemet "egyedül" tudtam hagyni, míg a picit pelenkáztam, de tudom ez másnak lehetetlen!
Ugye, az az alap feltevés, hogy ahol két ember jóllakik, ott egy harmadik is jól fog, illetve szerencsés esetben úgyis anyatejen él a gyermek, az meg "ingyen" van. No, nézzük, mik azok a rendszeresen megvásárolandó dolgok, amiket amúgy nem vennénk meg, először csak…..
Harcos kislánykák Helló Lányok! 2013.06.22 19:40:46
Divatbemutató a Herczeg lányoktól! Ezeket a ruhákat a nővérek adják rájuk, a koraszülött osztály kis ruhái. Hatalmas méretek, 42-es és 44-es bodyk. Vettem már énis nekik, ma vittem be az osztályra, hogy legyen valami saját is! Jelenlegi mérés szerint Hédi 2040, Léna 1610…..
Vélhetőleg a jelenség nem kirázólag a címben említett láncra vonatkozik, hiszen minden import déligyümölcsöt agyonkezelnek, hogy ne rohadjon szét, amíg ideér, és jobban nézzen ki, mint amikor leszedték. Erre a citromra viszont rá is írták: A Penny Marketben megvettem 3 db…..
Bálintka összeesküvéselmélete szerint óvodásokra optimalizáltak Dr. Oetkernél, mert egy doboz császármorzsából sehogyan sem jött ki neki 3 adag: Nem tudtam hogy létezik, de van Császármorzsa a DrOetkertől 2-3 személy részére, így gondoltam meg is mutatom a kislányomnak,…..
Jövő hét elejére kaptunk időpontot amniocentézisre. A boholyvételt ilyenkor már nem csinálják meg az UHdokim szerint, így maradna a magzatvízvétel és a kb. 3 hétre rá érkező eredmény. Sokat beszélgettünk erről Farkassal, toltuk a döntést magunk előtt. Mikor a Kaaliból…..
Melyiket? Korionboholy mintavétel vagy amniocentézis? Kérdés, hogy mit mondanak majd a genetikán, hogy a hematoma miatt vajon biztonsággal elvégezhető -e? ..
Piroska és Farkas Barnanyúló 2013.01.03 15:17:04
Be kéne vezetnem valami kis grafikus táblácskát, ami azt hivatott jelezni, hogy olyan témáról fogok írni, ami mások  nyugalmát megzavarhatja, vagy mit is szoktak mondani. Vagy ugye a kívülállóknak gusztustalan, rémes, zavaró, akármi. Ilyenem nincs, de a barnanyúlós is…..
Kunkorodó végű tincsei álomtól kuszálódva tekeregnek a párnán szuszogó kis feje körül. Némelyik tesz egy kis kitérőt a homlokánál, majd onnan kacskaringózik tovább az ágynemű puhaságába. Elégedett mosollyal élvezem a látványt, imádom minden szál haját, az éppen csak…..
Piroska és Farkas 9+3 2012.12.30 19:23:36
Engedelyt kaptam a 2 napos eltavozasra. Fura, mert nem en kertem, a dokim mondta, megis alairattak velem, hogy sajat felelossegre teszem....januar 1. Reggel ftl8-kor ott kell lennem. Dr Kimondhatatlannevu meg csinalt egy uh-t, 9+3 merte es pont itt is tartunk, 26mm a kis Gumimacink. A szivhangja meg…..
ildiko78 2012.12.31 07:55:08
ildiko78 2013.01.03 07:03:15
Piroska és Farkas Maradok 2012.12.28 14:34:57
Farkas jott a boritekkal es vettunk egy kis figyelmet itt az osztalyon Dr Kimondhatatlannevunel (megjegyzem, O amugy is rendkivul figyelmes es annyira jo, hogy tulterhelik, meg amugy is egy szeretnivalo ember, imadjsk is). A titkos potya uh-n, ami megint jo rovidke volt, mert rohant szulni, szoval…..
Piroska és Farkas Nem tul apro? 2012.12.27 18:05:58
Ma volt uh ugye -kieroszakoltam....dr kekec csinalta.....a szobatarsammal mentunk, aki talan 5 nappal idosebb babat hord. Ma vagyok 9+0 napos. A kis gumimacit pedig csak 15 mm mertek ma. A szobatarsam babaja pedig 30mm. Na most ugy aggodom!!!!!!!! A net szerint is legalabb 22 mm-nek kene…..
Piroska és Farkas Stilus 2012.12.27 07:52:31
Megint mas az ugyeletes ugye, szoval harom napja nem beszeltem ugyanazzal. A tegnapi vizitest hiaba kertem, azt mondta, csak ma lesz uh (a potya uh titkos, nem is szoltam rola). Erre ez a mai doki kozli, hogy holnap lesz uh. Finoman szoltam, hogy Dr Szendvics tegnap mai uh-t igert (szivesen…..
Piroska és Farkas Helyzet 2012.12.26 11:55:25
Ugy megyek ki pisilni, mintha aknamezon lepkednek. Volt vizit. Az a doki az ugyeletes, aki nyaron szendvicset evett, mig a masik kezevel az alvazamat uh-zta. Kozolte, hogy akarhogyis jajgatok, nem neznek meg uh-n, csak holnap, mert mit szamit az az egy nap. Ezt nem is minositem. Kint baratkoztam a…..
Piroska és Farkas Ejjel 2012.12.26 01:28:07
Hajnali fel ketto. Az elobb ebredtem, aludtam par orat, azt hittem, mar reggel van. A verzes alabbhagyott, legalabb mar nem "szulo" alvadt verbombat, ami valami dobbenetes erzes. Vegre este 8 korul engedtek inni es enni. Megragcsaltam egy kis beiglit, de hanyingerem lett. Dugdostam fel egy parszor…..
Piroska és Farkas Rettegesfoka 2012.12.25 17:22:27
Otodik alkalommal gurultam el az infuzios allvanyommal vecere. Mazli, hogy eppen itt volt Farkas, meg az is, hogy kertem, jojjon be velem. Az ajtoban ereztem, ahogy kicsuszik a maroknyi alvadt ver a friss ver kisereteben. A wc-n ulve olyan rosszul lettem, hogy azt hittem ott halok meg. Farkas rohant…..
Piroska és Farkas Szívhangkép:) 2012.12.14 21:42:54
Örülünk és félünk. Bizakodunk és óvatosak vagyunk. Kavargós állapot. Aprópó kavargás! Jó kis hányingerek gyötörnek, ami jó! Kicsit kevésbé jó a savasság, ami szintén nyúz. Aggódos meg a cicifájás (hason alig bírok megmaradni), meg az alhasigörcsök, mivel pont ezek…..
Elkészült a vérvizsgálat, a folyosón szomorúan közli a kedveslány, hogy a megrendelt 5600 helyett csupán csak 3 ezer feletti az érték. Összetörök. Igyekszem arra koncentrálni, hogy ne bőgjek majd a rendelőben. Farkassal egy szót sem szólunk egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy…..
Piroska és Farkas Nyarfalevel 2012.12.06 10:16:16
Uldogelek a folyoson, karomon egy vattacsomoval. 5 ezer feletti hcg ertekre varunk. 40 perc. Utana mehetek csak uh-ra. Lomha percek...
Piroska és Farkas 1300 2012.12.03 10:47:53
Tegnap 11 korul mentunk be az intezetbe, meg az utazas elott. Viccesen meg is jegyeztem a novernek, hogy "1300 hcg-t kerek"! Hivtak egy ora mulva, hogy nem lesz meg az eredmeny, csak hetfo reggel. Ma fel kilenckor hivott Csillagszemu, mikor Nunu es Farkas itt szuszogott mellettem a szallodai agyban.…..
Avagy így ünnepeltem a születésnapomat.......Remek vacsora egy kellemes étteremben, kettesben Farkassal. Pont azt a helyet kaptuk meg, amire vágytam volna, kicsit elbújós, mégis benne a pezsgő késődélutáni nyüzsgésben. Pedig nem is kértük külön a kisasztalt, de mégis. Az étel…..
G.család blogja Bíztató... 2012.10.16 21:14:39
Hogyan lehet egy ovis gyereket leszoktatni az alvás alatti bepisilésről? (Ami egyébként szeptember eleje óta fordul elő ismét). "Ha még egyszer előfordul, megfojtalak". Nekem erre nincs tapasztalatom, mert csak három gyerekem van, tehát sokkal kevesebbet nevelek, mint egy…..