Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fernetstock

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coldplay - Mylo Xyloto(Parlophone)Love Story, konceptalbum, graffiti, mint lírai inspirációs forrás, elektrós tipográfia, szabályos trance szintik, az intro után teketóriázás nélkül a kondérba csapott kattogó d'n'b alap. Az évtized popzenéjének legnagyobb ívű érzelmi…..
fernetstock 2011.10.25 10:16:11
A facebookon megy körbe az alábbi mókás rajz, amin a néhai Eddard Stark Észak-Westeros térképe előtt jólfésült időjósként feszítve süti el a Starkok családi jelmondatát: "Közeleg a tél."..
fernetstock 2011.10.20 01:56:10
Jézus mondá, ha megütnek, fordítsd oda a másik orcádat is! Ezért gondoltam, hogy mára egy pofapacsi nem elég...Az első arculcsapást ZYB követi el:Hogyan neveznéd másképp az 1514-es Dózsa György-féle parasztfelkelést? – PÓRSZÍVÓZÁS. ...a második pofont…..
 Üdv!Nagyon sajnálom, ha feleslegesen raboltam az idődet eme szörnyen egyszerű "alkotással". Igaz, első próbálkozásom, és nem is mélyedtem nagyon bele, és annak sem néztem utána, volt-e már hasonló. Ám amilyen egyszerű, szerintem szörnyen fájdalmas szóviccről is…..
fernetstock 2011.07.19 07:31:25
Ma reggel érkezett a szerkesztőségbe a hír, hogy… …Gond van a pénzpiacokon ..
fernetstock 2011.07.15 08:55:00
Kellemesen eggyügyü dolgokat találunk a faviccek oldalon. Például ezt a ferlin által oda beküldött kétsorost.   - Dobnál nekem egy szelet tortát? - Persze, ez ilyen dobós torta!  ..
Napi Borzasztó Szóvicc Hogyvolt 2011.07.06 11:36:00
Csillagközi doromboló 2011.04.08. 14:42:14 Szereztem egy kis gyomnövényt Rowen Atkinson kertjéből. Nem kellett érte fizetni, de később kiderült, hogy valójában Afganisztánból származik. Legközelebb meg fogom nézni, hogy az ingyen bíngyom…..
fernetstock 2011.07.06 20:51:36
 Biziclop megrázó videót küldött egy közéleti személyiségről:     Köves Slomó..
 Egy az egyben bemásolom Roland levelét, az elejét azért, mert dícséri a blogot, amit magunkra veszünk akkor is, ha csak örököltük, a közepét azért, mert garantáltan lefáraszt, és némelyik poén külön is megérne egy posztot, a végét pedig azér, mer van benne társadalmi…..
Ha hiányos öltözetű lányok szaladnak feléd a tengerparton, az a... Wicked Black a képre írja a megoldást. Így legalább gondolkodni nem kell rajta...
fernetstock 2011.06.09 18:59:09
- Lázár, biztos jó lesz a hús?- Persze, egész nap Marináltam. Pázmány Péter képe szerint nem is úgy volt tejjesen.                           Gusztus…..
Mi a közös egy álkazahban és egy marék golyóban? Hát az, hogy szívószállal isszák a kelet-európai menyasszonyokat, legalábbis Max képén. Ez mégis hogy jött így össze? Mindegy, inkább nem is akarom tudni. Lássuk a képet és a képtelen megoldást! Nem más, mint:…..
fernetstock 2011.05.04 07:15:13
Benő volt, aki elküldte. Mi meg örömmel fogadtuk ezen a szép napon. ..
fernetstock 2011.04.26 10:35:08
Palkovics Edének nem szabad gyalogosan útra kelni. Hűvösebb idő esetén meg pláne. Mert ilyenkor kezd el filozofálni, melynek eredményét nem átallja ország-világ elé tárni. Újraindítónak szánta eme gyöngyszemét, majd egy laza "Kellemes fájást!" felkiáltással…..
 M.Ákos képei eddig felfedezésre várva lapultak Kálmán postafiókjának méjjén, de mostantól , amíg a képek tartanak, többször szembesülhetünk Ákos pszihotikus képességeivel...
A hétfő az eleve egy rossz nap, de lehet még rosszabb. Például egy pillanatra el lehet gondolkodni fernetstock bombáján, amely új fejezetet nyit a szóvicc történetében. Műfajalkotó próbálkozását híresemberfejű fogalomként határozta meg, és ezzel nem is lehet vitatkozni,…..
Knights of Cydonia Region Gondolat 2010.10.27 17:45:00
Hogy van az, hogy amikor egyszerű random emberkék pár könyv meg honlap elolvasása után feltalálják a spanyolviaszt, vagy megcáfolják az összes addig elért tudományos eredményeket (a mindennapi életben persze felhasználva az áldásos előnyöket), akkor mindig vannak támogatóik,…..
Modorosblog A határon túli 2010.07.05 07:00:00
-Na tessék, ezt olvasd: "Megkapta a szlovákiai magyaroktól a piros lapot az MKP" - nagyon helyes. Én is a Mosztra szavaztam, már csak dacból is. Kutyakötelessége mindenkinek egyszer s mindenkorra megtanulni, hogy a magyar kártyával többé nem lehet választást nyerni. Nekünk…..
fernetstock 2010.07.05 10:47:35
@ironic_man:
Nem teszi tönkre a gyerekeit, nemzeti öntudathasadt egyedeket nevel belőlük, csak az életképesség maximalizálása lebeg a übermaterialista szemellenzői előtt. Ilyen apával úgysem valószinű, hogy kiemelkednek a szürkeségből.
Szlovák iskolába iratva a magyar diákok lemaradással indulnak, ki vannak téve a szlovák diákok-tanárok kényszerének, akik rajtuk próbálják korrigálni a beléjük nevelt vagy önérlelt nemzeti kisebbségérzést. Ilyen hátrányból indulva megbélyegzett, rossz tanulóként évekig olyan közegben, ahol szégyen magyarnak lenni, szép lassan elfelejtenek magyarul, szlovákokká válnak, hogy aztán később Angliában éljenek bevándorló-munkát végezve.
(Végülis a hátrányos megkülönböztetéshez, szégyenérzethez, megalázáshoz már hozzászoktak, hála apuci gondos előrelátásának...)
Remélem ez velük nem fordul elő, de sajnos ez nálunk tömegjelenség!
Igen én is használok idegen szavakat, mert lehet vele modoroskodni :), de számomra az önkifejezéshez, kiteljesedéshez a világ leggazdagabb nyelve áll rendelkezésre, ami lehető legjobban passzol hozzánk, magyarokhoz.
Az ELTE (legalábbis TTK) és Magyarország védelmében:
Felvidéki magyarként (10 éve MO-on élek) sosem ért hátrányos megkülönböztetés, a tanáraim-diáktársak-főnökeim csak jobban szerettek, megbecsültek miatta .
A Most-ból jó dolog is kisülhet! Ha nem, szívtunk újabb 4 évet, ami azért biztos jobb lesz az előzőnél, és jöhet újra az MKP sokkhatás után megújhodva, ami azért ráfért...
Pedig nem is egy őrült professzor vagy hasonló, csak egy egyszerű, gonosz blogolvasó. Annyira egyszerű, hogy a fenti "képviccet" küldte. Érdemes nézni egy ideig és agyat facsarni, hogy utána az arcunkat markolászhassuk a kegyetlen, cinikus, buta, aljas megoldás miatt. Ami:…..
Addig oké, hogy most már tudjuk mire járja otthon Pedobear, de ettől a videótól igazán kellemetlenül érezzük magunkat.  ..
Totti Riccardo Salvatore ezennel elveszíti a szüzességét, tapsoljuk meg a véres, de örömteli eseményt, annál is inkább, mert igazi nagypályás agyrohasztó kezdheti meg nyilvános karrierjét. Emberünk nem cifrázta a levelét, csak a megoldásokat írta meg, de tőle ennyi elég, a…..
A fenti képvicc szimpla, dupla- és triplacsavaros értelemben is borzalmas, meg rajta is van a megoldás, de itt nem is ez a lényeg. Hanem az, a laikus élvezőket, gyűlölőket és a tudósokat egyaránt izgató kérdés, hogy milyen extrém körülmények között keletkeznek a képviccek. Mai…..
fernetstock 2010.01.10 22:27:43
@Koopac: Én nem csak láttam, hogy sír, meg is kérdeztem, mi a baj, erre azt mondta: Most szakítottam a mórfiúmmal!
Egészen megdöbbentő potyagólt kapott az október 17-ei Chicago–Dallason Cristobal Huet. A vendégek 3-2-re vezettek a harmadik harmadban, Robidas a palánk mentén előrelőtte a korongot, amely az alapvonal környéki illesztésen gellert kapott, és elpattogott a kapu irányába. A…..
fernetstock 2009.10.21 16:40:19
Tsoree az a tipikusan az a szóviccelő, aki nem tudja, mikor kell megállni. Elkezdi, azt mondja:Hogy hívják a transzplantációra váró alkoholisták donorkereső közösségi oldalát?MájszpészÉs jé, hát ez annyira nem is rossz, már-már elmosolyodik az ember. Itt kéne abbahagyni. De…..
Egy barátom egy római katolikus papi levelezőlistáról eltévedt mailt kapott, benne az alanti csatolt szöveggel. Nem kamuzok, főleg nem viccelek, bármilyen hihetetlen, ezt tényleg így, ebben a formában küldte be egy atya a többieknek, nem csoda, hogy itt tart Mária Országa!A Tál…..
fernetstock 2009.09.28 23:09:01