Regisztráció Blogot indítok
Adatok
etele a vogon

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. A KEZDETEKMindenek előtt azzal kezdeném, hogy a Borg klánt 20 teljesen eszement, travifüggő játékos alapította meg. A klán már akkor megtelt, amikor szerver még el sem indult. Az alapítókon kívül csak pár olyan ember kerülhetett be, akit valamelyik alapító tag érdemesnek…..
etele a vogon 2009.02.03 16:11:54
@REED: katázgatjuk a frement :) Meg építjük vissza a raktárakat, ilyenek. De már nem rakhatunk be új szintet. Ellőjük a maradék seregeinket, megy aha -ra, megy fremenre, amolyan mókázások folynak
Sziasztok!Két nap múlva vége a szervernek. Szeretnénk méltóképpen búcsúzni ettől az egy évtől. Útnak indítottuk tehát a "nagyrombolóinkat", melyek méltán válthatnak ki elismerést a tulajdonosok és az őket segítők irányába. Furcsa módon úgy alakult, hogy ezen…..
Sziasztok!Megérkezett a várva várt Vogon ellencsapás. A visszavágóra alaposan felkészültünk, és újra sikerült egy kicsit izmosítani a védelmen, ami persze a kereskedőinkre nagyobb terheket ró, de ez legyen a legnagyobb bajunk.Minden további szócséplés helyett lássuk a…..
etele a vogon 2009.01.30 18:36:26
@Bbt: A végjáték még a nagyobb játékosok számára is unalmasak, hisz gondolj csak bele, gyártod a sereget majd egy évig, hogy egyszer azt mondják majd, menj ide és ekkor, és lődd le ezt és ezt. Aztán küldd a búzát meg a védőt te is. A végjáték kicsit el van rontva, véget ér a móka és kacagás, csak monoton építkezés marad egy ütéses csatákkal.
borg Hadititok 2009.01.29 19:33:00
Kis betekintés a Borg munkamódszerébe   Ahogy Worf parancsnokhelyettes is írta, már az elején tudatosan készültünk a feladatunkra, az asszimilálásra. Ennek egy része volt a tökéletes térnegyed megkeresése, a következő feladat viszont a regisztrálás után a terület egymás…..
borg Agyszívó versenye 2009.01.27 11:50:00
Agyszívó bogárkánk egy versenyt hírdetett ssszeretnék ety versszenyt kihírdetni!! 1. helyeszett: BORG TAGSÁG 60. férőhelyre. 2. helyesszett: Locutusssz által írt travijótanáccsok késszikönyv 3. helyesszett: 50000 Fa, agyag, vas, búzaEhhesz nem kell másszt tenni mint válassztani…..
Sziasztok!Lassan közeledünk a szerver végéhez, és még mindig nem tudjuk a választ az Élet, a Világmindenség, meg Minden nagy kérdésére. Kénytelenek voltunk hát meglátogatni Vogon barátainkat, abban reménykedve, hogy (némi papírmunkát követően) majd segítenek nekünk eme…..
etele a vogon 2009.01.28 19:05:22
@Winesack: Ez érdekelne. A stratégia biztosan nem kivitelezhető, az menetközben áll össze. Csak kiváncsi vagyok milyen emberanyagból kellett gazdálkodnotok. Nincs nyerő stratégia, ez egy játék, abbahagyják, áttadják az accokat, esetleg két korábbi szövis valami oázisvitán képes egymás seregét nullázni, vagy pl a fő rivális nem szerez tekercset. A legjobb stratégia, ha jó és szorgalmas játékosok építenek együtt, elég sokan, van pár vezéregyéniség, nem hátrány a jó diplomáciai és stratégiai érzék náluk, valamint belső egység.
etele a vogon 2009.01.29 13:45:23
@The German/Doctor: Mit értesz ezalatt? A végjátékbeli szórakoztatást? :) Szép volt a Varga Attila elleni akció, okoztatok vele némi fejtörést, de megoldjuk :)
etele a vogon 2009.01.29 14:13:56
@The German/Doctor: Jah, csak azért, mert megérdemeltük. Néha megsimogatjuk a fejünket, ez tökéletes morálnövelőnek bizonyul. Ti se legyetek szerények, hülyeség. Igenis mondjátok ki, miképp vélekedtek a teljesítményetekről. A borg már úgyis nyer, mi úgyse okozunk olyan kárt, hogy héra benneteket utolérhessen, igazából már csak vár mindenki, hogy véget érjen, és valamivel elüti az időt.
Sziasztok!A hétvége során elértük a 80. szintet, így egyrészt ismét látszik némi előrehaladás az építkezésben, másrészt újra tiszteletüket tették natar barátaink.:Kőmíves Kelemen:75.…..
etele a vogon 2009.01.26 11:43:08
@lt. worf: 740k fog kifolyni, hogy kielégítsem a kiváncsiságod
etele a vogon 2009.01.26 11:57:37
@Winesack: A hangulat nem fog romlani, beütöttök, meglátjuk menyire. Aztán majd mi is adunk az érzésnek
etele a vogon 2009.01.26 12:13:57
@Winesack: gratula, szép seregek voltak
Sziasztok!Az ÉSZ-AHA (jó, tudjuk, ilyen csoportosulás nincs is) újra megpróbálta elvinni Kelemen tekercsét. Az előző akcióban -rengeteg hibája ellenére- volt némi fantázia, ez a mostani azonban merő szánalom volt. Nem szívesen becsmérlem az ellenfelet, az eddigi bejegyzéseim sem…..
etele a vogon 2009.01.23 11:52:56
@Winesack: Elsősorban gyalogosokat várunk, a kiszuperált támadóseregekkel inkább farmoljátok a falvaitokat, és váltsátok át búzára a nyersit.
@13. PT: Kilyukadtak a zsákok, nem tudjuk szállítani a búzát olyan messzire, de nyugodtan átküldhetitek a védőitek hozzánk, és akkor is létrejön a rekord