Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opi

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Opi Propaganda Ma nincs blog 2007.05.05 12:00:00
nyelvvizsga..
Visszatekintve a polkás bejegyzésre rájöttem, hogy kevés volt az információ, és hogy nem kéne minden szar bejegyzésbe youtube klippet tenni, uh ezentúl nagyrészt csak linkelek, mivel ha megy a pandora a firefox egy idő után már közel 400 mbyte memóriát elfoglal, és sajnos fagyogat…..
Opi Propaganda Ámerika Kevert I. 2007.05.03 18:20:00
"The Virginia tech Students are still in Hell""Get this straight -- God sent this South Korean madman to kill 31 of your children at Virginia Tech. Was God asleep while this took place? Was He on vacation? Of course not."Szabad fordításban:"Mondjuk ki - Isten küldte ezt a…..
Opi Propaganda Ne nézd meg ezt 2007.05.03 09:45:00
Ingyen zenék! "Találtam" őket. Le ne töltsed!! Illegális!! Nem tudtam eldönteni, mit kéne először találnom, úgyhogy véletlenül felleltem azt az albumot, amiről már szó volt, és még 2 másikat, amiről még nem.Cee Lo - Cee-Lo Green And His Perfect Imperfections (2002)A…..
Volt tegnap 6, azaz hat látogató, örülök hogy vagytok. Ma ismét youtube, de ezúttal csak úgy válogattam a favorites-ből: Ez itt Chad Vader. Közelebbi rokonságban áll Darth Vader-el (az öccse), és  a youtube legnézettebb minisorozata közé tartozik. Chad egy szupermarketben…..
MedIQ Pirula edzés helyett? 2007.05.01 08:54:57
Milyen régen vártak már erre sokan... Brit tudósok olyan pirulát alkottak, mely bekapcsolja a zsír égetéséért felelős gént (PPAR-delta). Mindezt úgy bizonyították, hogy egerek kaptak a szerből és így magas zsírtartalmú diéta mellett sem híztak meg. (Kép)Hiszik, hogy emberben…..
Ma megint Youtube-olás lesz. Vannak külföldi tv-kben vicces dolgok, szóval onnan veszek át dolgokat, és esküszöm a youtube a legnagyobb találmány a szeletelt kenyér óta (ez meg melyik filmben is volt, mármint a szeletelt kenyeres hasonlat? ), ezért ma az ausztrál-és tényleg vicces -…..
Opi Propaganda POLKA! - Al Yankovic 2007.04.30 21:14:00
AHAHAHAHAHA:D:D:D:D Számlista:1.lets get it started-Black Eyed Peas2.Take me out-Franz Ferdinand3.Beverly Hills-Weezer4.Speed of sound-Coldplay5.Float On-Modest mouse6.Feel good inc-Gorillaz7.Don'cha-Pussycat Dolls8.Somebody Told Me-The Killers9.Slither-Velvet Revolver10.Candy Shop-50…..
OFF Sohasem értettem különösebben a zenei trendekhez, de érdekes látni, hogy akik ma ún. "emo"-sok (vagy emósok? ), azok régebben bizonyára repperek, rokkerek, vagy hasonszőrűek lettek volna, és azt is, hogy én is arra gondolok, amikor meglátom ezeket a fosós 12 éveseket…..
Mivel én lettem az év embere, és már Gyurcsány pajtás is blogol, ebből nem lehet kimaradni, ráadásul, ha már valamilyen szinten webfejlesztéssel foglalatoskodom, akkor probáljuk ki élesben, az észt úgyis szívesen osztom, és nem csak részegen, talán ezt hívjuk intellektusnak.…..