Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinoxalin

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
Még januárban írtunk arról, hogy Hulk Hogan a brit The Sunnak arról mesélt, hogy egyszer még régen majdnem tagja lett a Metallicának, mivelhogy a pankráció előtt session zenészként dolgozott mint basszusgitáros, és nagy haverok voltak Lars Ulrichkal, aki egyszer megkérdezte tőle,…..
kinoxalin 2012.04.13 13:36:31
@Kory Clarke: Lehetne egy olyat, hogy ha kurvára nem érdekel a Metallica, akkor ne olvasd el az adott Metallica-s posztot, és ne kommentelj hozzá?

Amúgy ennek tényleg nincs hírértéke, de azt nehéz felfogni, hogy ha valakit nem érdekel egy téma, akkor minek olvassa, és kommentel is hozzá?
Meghozta gyümölcsét a lengyel jelenlét a Békemeneten. III. Ulászló veheti át hazánk irányítását hamarosan. A hadügyet Bem apó vezeti, míg az esélyegyenlőségi tárcát Roman Polanski fogja megkapni sokak tiltakozása ellenére. Jelenleg további lengyeleket próbál találni a…..
kinoxalin 2012.04.04 20:03:11
Karakán, fasza magyar gyerek ez, kicsesztek vele, de most ő is odavág. Na nem a hatalommal visszaélve, hanem emberi kvalitásait mozgósítva. Még most, 70 évesen is. Nézzük higgadtan, próbáljuk meg felfogni és érdemben vizsgálni Schmitt Pál érveit. (Nem könnyű.) Tisztázzuk, hogy…..
kinoxalin 2012.03.31 10:50:45
@Schindler Pistája: ezt a hozzáállást kurvára nem tudom megérteni, az összes blogon ott vannak a hozzád hasonlók, akik szerint Schmittet csak és kizárólag a zsidókomcsi bérencek támadják! Ez már pártállástól független, még ha nehéz is ezt belátnotok! Személy szerint a Fideszre szavazok hosszú évek óta, a komcsikat mindig is utáltam, viszont ez a plágium-ügy kurvára felbaszott, mert elviekben egy csaló nem lehetne az ország első embere, aki mindenhol képviseli a 10 + 5 millió magyart a világban, most azonban pofán lettünk köpve rendesen, és nem akarom elhinni, hogy van olyan jó érzésű magyar ember, aki még ezek után is képes Schmittnek igazat adni!
Jó lenne már ezt a zsidókomcsizást befejezni, mert ez már pártok feletti dolog...
Special Providence – Soul Alert (Hunnia Records) A Special Providence instrumentális zenét játszik. Könnyebb helyzet lenne persze, ha oda lehetne írni, hogy jazz vagy, hogy rock, sőt metál, de nem lehet. A sok helyről (Black-Out, Subscribe stb.), sok munka kapcsán ismert magyar…..
Mindenki arról beszél manapság, hogy mennyire haldoklik a zeneipar, és a zenekaroknak csak a koncertezés és a merch (póló, sapka, kulcstartó stb.) árusítás marad az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ennek ellenére a legtöbbjük leragad a roppant fantáziátlan póló és pulóver…..
kinoxalin 2011.12.04 19:27:19
@LAVÓRVAGÁNY: adok 4 feketepákó-sat 1 csonkapicis-ért... :D
November 4-én pénteken, azaz holnap jelenik meg a Kiscsillag harmadik nagylemeze Néniket a bácsiknak! címmel, amit innen már elő lehetett rendelni egy ideje, aki pedig ezt ténylegesen meg is tette, az már ma kézbe veheti az albumot. Nekik valószínűleg nem lesz érdekes ez a poszt, bár…..
kinoxalin 2011.11.07 13:37:42
@calcium33: Az olajoshordó meg erre:
www.youtube.com/watch?v=3Kp5ggaqjp4
kinoxalin 2011.09.24 15:00:57
Szia Tibi! Mindig elolvasom a postokat a blogodon, és bátorkodtam írni egyet jómagam is. Remélem nem okozok csalódást. Rövid lett, de szerintem velős. Ha arra méltónak találod, meg is oszthatnád az olvasókkal. Megköszönném.Üdvök! Antiant86 A modoros anyaA modoros anya nagyon…..
Modorosblog Olvasói rovat - Apa 2011.01.30 14:54:00
Kenyeres Páltól kaptam ezt a levelet. Megkért, hogy közöld (az illusztrációt Blassiusnak köszönjük szépen).   -Na mutasd, elbaszarintottad, mi? Süsd meg - bimbó vagy, mondtam, hogy ne feszegesd mer' gyenge anyagból van. Na, add ide, epokittal megragasztom. -Kösz apa, rendes…..
kinoxalin 2011.02.01 12:11:32
@lárvalányhaj: Képet kérek rólad! :-)
kinoxalin 2011.02.02 16:50:13
@LlamaDalai: hát igen, és jól fogalmaztad meg, hogy a világ hibája, hogy ezt a torz életérzést félrekezeli, sőt, túlértékeli, és mint követendő minta, állítja a fejlett, civilizált társadalmak elé! Én kicsit úgy érzem mostanában, hogy kurva sok szabad ideje van az embereknek, és ezért kerülnek előtérbe az ilyen életformák, a szingliség, a metroszexuális majmok, stb., akik, ha szembe jönnek a boltban, már meg sem botránkozol rajtuk, hogy férfi is és nő is egy az egyben ugyanúgy néz ki, és csak a hangjáról tudod megítélni, hogy vajon mi lehet a neme...
Na de kurvára elkanyarodtam a témától, úgyhogy éljenek a modoros apukák! :D
Smooth Criminal csellón. Ilyen nincs, és mégis van. Csak aztán el ne kurvuljanak, mint a finnek. ..
kinoxalin 2011.01.28 18:08:24
@android165: kit érdekel?!
Jobb, mint az eredeti, kiráz a hideg Jacksontól, de ebből a számból kihozták a max.-ot ebben a formában...
Sokszor éreztük már úgy magunkat a 90-es évekkel, mintha egy kifogyhatatlan tárú géppisztollyal tüzelnénk Dolph Lundgrenre egy alámondásos tékamásolt akciófilmben. Ez a blog egész egyszerűen soha nem fog véget érni, annyi feldolgozatlan témánk akad még. Ugyanez az érzés fog…..
kinoxalin 2011.01.22 09:23:05
Szia Tibi!Sokat olvasom a blogotokat és nagyon tetszik. Jómagam is szoktam néha írni. Ezt a munkámat csak azért küldöm el, mert egy csomó ismerősöm mondta, hogy ezeket a gondolatokat nektek kéne publikálni. Úgyhogy teszek egy próbát.Olvassátok el, és ha gondoljátok, tegyétek fel.…..
Tegnap fejeztem be a fenti belga író könyvét. Ha akarjátok tudni, hogyan lehet művészien írni egy abszolút lepusztult, céltalanul lézengő, alkoholista család mindennapjairól, akkor feltétlenül ajánlom ezt a könyvet. Mellesleg két-három oldalanként röhögtem fel olvasás…..
kinoxalin 2011.01.11 20:09:19
kinoxalin 2011.01.13 13:20:00
@Instant Filozófus: Ajánlom figyelmedbe a másik magyarul megjelent könyvét, Problemszki Szálloda a címe, szintén egy nagyon jó könyv, habár egész más a téma.
kinoxalin 2011.01.14 08:41:53
@Instant Filozófus: kösz a tippet!

Ha már alkohol, akkor Charles Bukowski minden könyve az alkohol körül forog, remekművek a maguk módján. :-)
 Sanyinak köszönjük szépen a Stand-up komédiás mellett ezt az ismét kiváló posztot. Eredetiben a blogspoton olvasható, de megkaptuk a jogokat az egész újraközlésére :)) A főzőnap délelőttjén a főzőceleb összecsukható kerékpárral, mopeddel vagy speciális,…..
kinoxalin 2011.01.08 16:55:14
@Szocio Pata (kikvogymukblog):
A legjobb mondat Stáhltól: "...teszünk bele egy kis manióka-gyökeret, minden rendes háztartásban van manióka-gyökér!"
kinoxalin 2011.01.11 19:58:07
@Modor Tibi: szerintem ez is kelléke volt az újkori háziasszony-képzésnek, nem lennék róla meggyőződve, hogy viccnek szánta... :-)

@Donna Anna: www.terebess.hu/tiszaorveny/zoldseg/kasszava.html
"Szeress úgy is, ha rossz vagyok!... hisz' az vagyok." Egy rendkívül tehetséges ember volt, remek zenei érzékkel és tökéletes hanggal... büszkék lehetünk, hogy magyar roma volt. Szerző: I. Jimmy és udvarnépe Szerkesztette: Gudea enszi, Kurtz ezredes Modorosra illő poszt…..
Azelőtt Tehetségkutatás 2010.12.17 15:10:00
Ezt nézitek? Ezt a szart, komolyan? A harsogó műsorvezetést meg ezeket a furcsa ruhákat. Höjj, de kirakta a kannáit ez a vörös, várjá kicsit. Miket? Miket keresnek? Tehetségeket, persze. Nekem te ne magyarázd el, kik a tehetségek, én még láttam zseniket színpadon, apafej. Hát…..
Modorosblog A magyar buli 2010.12.27 06:00:00
2004 decemberének vége a Brit-szigetek egyik jellegtelen nagyvárosában. Másmilyen nem is nagyon akad errefelé, de ez talán még az átlagnál is csúnyább és unalmasabb. A pubok egyedülálló hangulata érthető - máshol nem is könnyű túlélni ebben az országban, még született…..
Azelőtt T-Mobile 3G 2010.12.09 18:35:00
Lehalt a 3G? Tényleg most ez a legnagyobb problémánk? Hát ez számít? Régen nem volt három gé, mégis milyen jól megvoltunk, sőt, mit ne mondjak, jobb is volt anélkül. Azelőtt hétfőn adásszünet volt a tévében, az megvan még? Az sem véletlen ám, édesapám, mi úgy hívtuk,…..
Soron kívüli, sajnálatosan rövid konteó következik, ami nem volt ugyan betervezve, de a napokban nyilvánosságra (vagyis a netre) kikerült egyik - roppant tetszetős, színkódos - világtérkép beindította a bloggazda fantáziáját. Mert mindannyian tudjuk ugye, hogy a…..
kinoxalin 2010.12.11 14:54:49
@Vanek B. Eduard: Ja, és pózol a nappaliban a lap-tévé előtt a marhája! :D
Hello Tibi! Egy írást küldenék a modoros joghallgatókról - ha tetszik, kérlek posztold! Üdv, Tiziano Mindennapos szociológiai túra egy budapesti jogi egyetemre járni. Mivel ezek a felsőoktatási intézmények sokféle embertípust szippantanak magukba, gyönyörűen reprezentálják…..
kinoxalin 2010.08.24 15:45:21
@surranómacska: Ismerem ezt a fajtát. Tipikus ismérve még, hogy ha esetleg felteszel neki egy valóban jogi témájú kérdést, fingja sincs róla, csak hablatyol össze-vissza... :-)
Érdekes kérdéssel keresett meg minket, egyik olvasónk. A felsőoktatásban uralkodó állapotok miatti tiltakozásként nem venné át a BA diplomáját. Kérdése arra vonatkozik, hogy mehet-e így tovább MA-ra, illetve van-e ennek bármilyen jogi következménye. Szia! A véleményedre…..
kinoxalin 2010.07.18 23:54:22
@Vérszegény éjszakai dúvad: ha szabad bölcsész szakra jársz, akkor tényleg fölösleges befejezned, mert valóban sehova nem kellesz, és még lehetne sorolni az értelmetlen szakokat, de azért ilyet kijelenteni, hogy semmi szükség a papírra, mert a diploma értéktelen, kicsit erős! Pl. egy villamos-mérnök oklevél eléggé piacképes, és elég fasza kezdő fizetést lehet vele kifogni, de te tudod, ha a diploma értéktelen, akkor minek jársz/jártál a felső-oktatásba, erre rájöhettél volna az 1. félévben, és mehettél volna kapálni.
kinoxalin 2010.08.04 00:37:29
@molnibalage: Pontosan erről van szó! Szerencsére van még jó pár olyan szak, főleg természettudományos, amivel nagyon sok mindent lehet kezdeni, nem kevés pénzért, de nyilván neked nem kell bemutatni... :-)
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
kinoxalin 2010.08.03 22:40:16
@italmester: Az általad megadott linken ( hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k_a_magyar_k%C3%B6z%C3%A9letben ) a D betűnél Daróczi is feltűnik, mint "Zsidó a magyar közéletben", ezt nem érzed egy csöppet hiteltelennek?
Azért Darócziról lehet tudni, hogy pont k*rvára nem zsidó volt, de elnézve ezt a "Metapédia, A másféle lexikon"-t, érdemes innen tájékozódni, mert biztos náluk az igazság. Nem akarlak bántani, mert értem, amikről írsz, vannak dolgok, amikkel egyet is értek, de pl. egy ilyen oldalt, mint a Metapédiát, nem feltétlenül kell elfogadni hiteles információforrásként.
Tavaly augusztusban indítottam útjára tabudöntögető cikksorozatomat, és pár nap híján kerek egy év után úgy döntöttem, hogy itt a vége - egyelőre úgy néz ki, hogy amit akartam, kiírtam magamból. Nem is szaporítanám tovább a szót, blogom nemzetgazdasági jelentőségét…..
Szeretném mindenekelőtt leszögezni, hogy én magam eddig csak vendégként vettem részt különféle esküvőkön, és bár többé-kevésbé jól szoktam érezni magam, nem állnak hozzám kifejezetten közel a jól ismert esküvői klisék és modorosságok (szófosó anyakönyvvezető és…..