Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kal (törölt)

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán: jó-e valamire a grépfrút (azon kívül, hogy kellemes ízű, értékes összetételű gyümölcs)? Ha igen, melyik részét érdemes felhasználni? Mit érdemes tudni a tucatszámra forgalomban lévő grépfrútcseppekről? A hazánkban bejegyzett étrend-kiegészítők listáján az Országos Élelmezés- és…..
kal (törölt) 2012.06.02 11:11:27
Elmentem a dokihoz, mert problémáim voltak, felírt két gyógyszert 5 ezerért, amit eredmény nélkül szedtem egy ideig. (ha a fájdalomcsillapító beszedése utáni 1-5 órában erősödik a fájdalom napokon át, + gyulladáscsökkentőt is szedtem, akkor az szerintem nem hat, persze diagnózisom sem volt). Abba is hagytam 1-2 hét után, és elkezdtem gyógyteázni - érdekes módon egy-két napon belül javult az állapotom.
Azt akarom ezzel mondani, hogy azért, mert a gyógynövények kutatásában nincs annyi pénz (300 Ft-ért vehetsz egy csomaggal, szemben a 2500 Ft-os gyógyszerrel), az még nem jelenti azt, hogy hatástalan.
Épp ezért tartom nagyon jónak, hogy a cikkben említett kotyvalékokat bevizsgáltatjátok, hogy a felhasználó tényleg azt kapja, amire szüksége van, hiszen nem tudunk mindent magunk összeszedni.

És már csak azért sem kell leírni a népgyógyászati növényeket (jó, grapefruit nálunk nem nő, de kasvirág igen), mert nagyon sok ismerősöm van, aki egy kis vérnyomásemelkedéssel elment orvoshoz, kapott csökkentőt, de nem bírta a gyomra, kapott a gyomrára is, és így tovább, szed 3-4 fajta gyógyszert, holott egy kis diéta, fogyókúra étrendváltozás, és rásegítő gyógynövényekkel leküzdhette volna.
De tudok olyan cukorbeteget is, aki gyermekláncfüvet rágcsált, és csalánteát ivott, és a vércukorszintje majdnem a normális közelébe csökkent vissza (nem 15-20-as cukorszintről beszélek természetesen, hanem kezdeti stádiumban levő 6-8-asról)
Egyébként a kisfiamnak a cseppek a nemrég kijött szemölcseit fejlesztik éppen vissza - nagyon szép eredménnyel.
Ma Magyarországon az egyik legjobb befektetési lehetőség a bankbetét, a magas alapkamat miatt a 8-9 százalékos akciós kamatok is könnyedén elérhetőek, amelyekkel kevés másik lehetőség tud ma versenyezni, különösen, ha a kockázatokat is figyelembe vesszük. Azonban az akciós kamatok sajátossága, hogy…..
Megérkeztek az április háttérképek! Az új Ipad méreteihez igazodva a 4:3-as képarányt megemeltük 2048x1536-os felbontásúra. Aki szeretne pályázni májusi háttérképpel, az ebbe a gyűjteménybe tegye a fotóját, feltételek a poszt végén. Balp Letöltés: 4:3…..
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
 Vagy azt is kérdezhetném, hogy a halottak jogait ki fogja megvédeni...Az átlagtól eltérően nem szeretek erőszakos, durva jeleneteket ábrázoló képeket, fotókat nézegetni.(azért mondom, hogy az átlagtól eltérően, mert mostanában egyre több honlapon találok ilyen linkeket:…..