Regisztráció Blogot indítok
Adatok
treborc

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
treborc 2011.01.27 09:35:35
treborc 2011.01.29 12:43:45
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
Tanyavilág UPDATE: SOS LEÁLLÁS! 2010.11.26 16:02:00
2010.11.27. 17:40 UPDATE:Sajnos nem sikerült még mindig kezelni a szerverhibát, csak hétfőn tud folytatódni a játék.Az idő megállt a játékban, senkit sem ér kár. Sőt, 10 aranytallért minden játékosnak jóváírunk az indulás pillanatában.Elnézést a…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
Subba Asszonypilóta 2009.05.22 12:17:00
Sosem lehet tudni milyen belső démonokkal küzdött meg ez a női vezető abban az autóban. Öt percben sikerült megoldania, egy nagyjából két másodperces feladatot. A pedig, hogy a léhűtő túrista végig kamerázta a manővert egyáltalán nem segített.   ..
Homár mikronews: Amerikában és Kanadában lecserélnek úgy hetvenezer darab, latopokhoz használt lítiumion-akkumulátort, mert túlmelegedhetnek és kigyulladhatnak. A valóságban eddig két tűzeset volt, de sajnos egyik júzer sem vált eleven fáklyává. Típusszámok, részletek itt,…..
Stephen King Titkos ablak, titkos kert sztorija alapján készítették el ezt a filmet Johnny Depp és John Turturro főszereplésével.  Én sosem olvastam Stephen King könyveit, és a filmadaptációk közül is csak a Ragyogás meg a Kingdom Hospital tetszett. Ezt annak idején csak Johnny…..
Például Albert monacói herceg nem. Pedig kurvára meg akarta, legalábbis ez derül ki Havas Henrik új könyvéből, mely Molnár "semmiheznemértek" Anikó személyes, önéletrajzi vallomása a fiatalkoráról. Mese habbal, a Tanár úr tollából. Mikor anno elkészült a könyv…..
Mit kíván a magyar nemzet? Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar borsot, derül ki Attila csalódott leveléből. Lelkes honfitársunk magyar terméket akart a Legnagyobb Fejkörméretű Magyar Álszakács legmagyarabb termékkollekciójából, de csalódnia kellett, mint Töhötömnek a peep…..
Hiába várunk egy a híreknek megfelelően 5 évvel később játszódó frappáns nyitójelenetet, az első képen Susant látjuk a szülőágyon. Aztán egy rapid  párhuzamos montázs során pikk-makk kb 3 éves lesz a kis Maynard, és vele párhuzamosan egy Lelar Dash nevű kedves nő…..
Helyes kis "Született feleségek, új évad, még 6 nap" promófelirat bukkant fel tegnap este a Tv2 képernyőjének bal felső sarkában. A 6 napból mára 5 lett, vagyis tutira nem elírás a dolog. A kérdés viszont ez esetben az, ha az eddigi hivatalos március 17-énél egy héttel…..
Krisztián és Tamás, a két jóbarát egy napon úgy döntött, a harkányi fürdőben költik el  üdülési csekkjeiket. Wellnesselni vágytak, korlát nélkül, ezért a pénztárnál a minden szolgáltatásra kiterjedő jegyet kérték, majd egy órával később még mindig szárazan…..
Laci átcímkézet szalonnáján nem csak az árat változtatta meg a Tesco, de a lejárati időt is. Utóbbi egy nem létező dátumra utal, ezek szerint a zsíros finomság soha nem veszti el frisseségét, talán ezért emelték meg az árát is.Minap a Fogarasi úti Tacskóban vettem…..
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..