Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuMi72

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fogarasi úti OBI képkeretező szolgálata már botladozott nálunk egyszer, akkor a megrendelt keret fatípusával volt a probléma. BuMi72 már a megrendelésnél problémákba ütközött, ugyanis hiába kereste a keretezőt, az sosem volt a helyén. Az OBI Vevőszolgálata szerint persze ott…..
BuMi72 2009.01.09 16:05:13
@Cigiző:
Azért nem mentem pl. a Darvashoz, mert az egészen kcisit messzebb van, mint az OBI :-)
Tudom: sokkal jobban jártam volna, ha a Darvashoz megyek, ráadásul a műhelyük 10 perces sétára van a munkahelyemtől.
A munkahelyem viszont kocsival a lakásomtól 50 percnyire van az OBI meg 10 percnyire.
:-D
BuMi72 2009.01.09 16:07:46
@Gumidomino:
Látom nem olvastad végig a postomat :-) KÉPKERETEZŐhöz mentem, nem pedig henteshez (nem kell ugrani: a a hentes csak úgy szembe jutott :-))
Hiszen az OBI(k)-ban alvállalkozók végzik ezeket a munkákat, nem pedig "előléptetett" OBI-s munkatársak.
BuMi72 2016.04.14 10:16:08
@ORB-CS:
Tisztelt ORB-CS!
Köszönöm kedves figyelem-felhívását! :)
Ha az OBI szerint a képkeretező minden munkanap délelőtt 10 és délután 17 óra között szolgáltat, mint OBI ALKALMAZOTT, akkor elég feltünő, hogyha 3 napon keresztül nem érhető el a hivatalosan megadott időpontban.
Hol sikerült azt olvasnia, hogy én 12 órás folyamatos jelenlétet várok el (Öntől)?
A "Kicseszett telefon" használata megtörtént, miután több alkalommal sem találtam a képkeretező kollégát :) És mint a posztban is írtam, a telefonos ügyfészolgálat szerint is a már korábban leírt munkaidőben kell a képkeretezést végző kollégát keresni.
Hol itt a gond? (és ez értetlenség?)
A lustaságot ugye a képkeretező kollégára értette?

:-D
Csoma szobája Megmozdul a jég 2011.05.09 14:43:51
A Csoma-projekt utolsó jelentésében megmutatjuk azokat a jeleneteket, amik nem álltak össze a szövegből vagy a fotókból. A kétrészes filmnél többet már csak akkor tudnánk a kedves olvasó elé tárni, ha legközelebb magunkkal visszük. A film első részében megismerkedhetünk a…..
A Réz András jegyezte Werk Film Akadémia most ünnepli fennállásának ötödik évét, ezalatt ötven vizsgafilmet készítettek a hallgatóik. Az iskola a legjobb húsz filmjével a Művész moziban ünnepelt, egy top 1o-es válogatással pedig az Indafilm oldalán. A csütörtöki mozis…..
 A Wikilovesmonuments pályázat egy hete indult a magyar Wikipedia és az Indafotó szervezésében, a pályázat célja, hogy minél több szabad licenszű kép szülessen magyarországi műemlékekről. Ehhez a Kulturális és Örökségvédelmi Hivataltól kapott a pályázat egy…..
A jelentos elmaradas miatt ma delre sikerult eloszor mindent bepakolni a zsakokba. Megkonyebbulten lattuk, hogy bef fogunk ferni es bar nem konnyu de cipelheto a suly. Aztan lemertuk magunkat is, hogy mennyi a sulyunk, kivancsi leszek az aranyra kesobb. Mert nemigen lesz a Ladakhi turan az elso 2…..
Idén november 26-ra esik a Fekete Péntek, vagyis az amerikai karácsonyi szezon első napja. a vásárlók ilyenkor rohamozzák meg a boltokat, a kereskedők pedig hatalmas akciókkal készülnek a rohamra. A kereskedők sokkal korábban nyitnak, nem egyszer hajnali 4-5-kor kinyitják a kapukat. A…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
BuMi72 2010.09.08 10:39:59
Sziasztok!
A Buhera mátrix (
www.imdb.com/title/tt0970173/) nagy kedvencem :)
Legyen ez a film is!
Köszönöm!
BuMi
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..