Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szenvedő szerelmes

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intim fejlövés Szex női szemmel 2009.06.17 16:37:00
Szenvedő szerelmes 2009.06.19 12:40:11
@kiscsákó: Nekem is ez jött le elsőre. Hogy a férj valószínűleg máshol "teljesít".
Hiába várunk egy a híreknek megfelelően 5 évvel később játszódó frappáns nyitójelenetet, az első képen Susant látjuk a szülőágyon. Aztán egy rapid  párhuzamos montázs során pikk-makk kb 3 éves lesz a kis Maynard, és vele párhuzamosan egy Lelar Dash nevű kedves nő…..
Szenvedő szerelmes 2009.03.14 13:04:02
@mándruc:
Susan szerintem sem a legszebb. A pasi viszont borzalmas. Nem hiszem el, hogy nem találtak helyesebbet. Eddig többnyire jó pasikat válogattak be a sorozatba:(
Magányos este volt, és én magányosan ültem otthon. Unatkozva ültem a tévé előtt, miközben már a második pohár tequilát gurítottam le. Rád gondoltam.Eszembe jutott, hogy mit csinálhatsz vajon.Megjelentél előttem, ahogy otthon fekszel az ágyon. Érdeklődve olvasod az újságod,…..
történelmi pillanat, megérkezett első olvasói levelünk scapaflowtól.  Csaj és srác együtt jár, de a srác le akarja koptatni a csajt: -Figyelj, az az igazság, hogy most nyáron kerítést fogunk csinálni szüleimmel, ezért nem fér bele egy komoly kapcsolat az életembe!…..
Szenvedő szerelmes 2009.01.14 12:40:00
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..
(Elôre elnézést a csúnya szóhasználatért, de nagyon pipa és ideges vagyok...) Baszott-szarul érint, hogy rengeteg inkorrekt nőcivel futok össze! Pofátlanságuk annyira határtalan, hogy még ők esnek nekem és ők sértődnek meg, ha nem engedem a pincsikutyaként történő…..
Lányok számára a kamu kicsit mást jelent mint a srácok szemszögéből. Itt nem az merül fel problémaként, hogy egy srác adatlapja mögött egy másik lány van - ez igen-igen ritka - hanem inkább a felsorolt adatok ill fénykép nem tükrözi a valóságot AVAGY a társkeresési szándék…..
Szenvedő szerelmes 2009.01.12 22:16:00
@Tib:
Ha már valaki telefonszámcserére vetemedik, akkor szerintem tényleg ne egy munkahelyivel szúrja ki a szemem. Én is megadom a rendes számom. Vagy nem adok inkább semmit. Ebben igaza volt a blogírónak. Az ilyen nagyon gyanús...
Adatlap: 30 éves, 166 cm-s, 55 kg-s lány. Fotó az adatlapján: mindhárom egészalakos, amelyek egy göndör, szôke, hosszú hajú lányt ábrázolnak: teljesen normális testalkat - van cici, gömbölyû fenék, nem nádszál kisasszony, de  nem is dagi. Arca - fôleg mert bukok a göndör…..
Egy újabb lelkes csillagbogár bukkant fel a virtuális postaládám környékén. Egyedülálló és gyermektelen lány fénykép nélküli adatlapjával kezdődőtt minden. Bemutatkozása egyszerűre szabott: "Kedves és aranyos hölgy keres maga mellé egy őszinte és megbízható fiút,…..
Ó, hogy mennyire nem tudsz jót tenni egy nônek, ha akarsz. Mindegyiknek más kell és te pedig köteles vagy tudni, hogy épp számára mi az elfogadható, járható és kedves. Konkrét példa: vannak, akik a fotójukat nem hajlandóak elküldeni levelezés nélkül - abszolút bunkóság - nem…..
Hogyan készül egy szívatós, tulajdonképpen a kudarcot önmagában hordozó férfi adatlap. Vagy lehet, hogy ez a sikeres, a mai irányzatoknak megfelelő? (Nem kell feltétlenül komolyan venni!)30-as magányos férfiként rászántam magam, hogy teszek valamit magánéletem rendbehozásáért,…..
 A villamos megállójában állok, ahogy előző este megbeszéltük. Iszonyatosan hideg van, és emellé még itt van ez a dermesztő januári szél is. Nagyon fázom, de mégsem bánom, hogy a megbeszélt időpontnál hamarabb érkeztem. Jó érzés rád várni, mert tudom, hogy hamarosan…..
Megláttam. Olyan volt, mintha az ég küldte volna nekem. Szinte mindenben megfelelt az ízlésemnek, amiben pedig mégsem, azt nem tartottam fontosnak.Már első pillantásra tudtam, hogy Ő kell nekem. És már első beszélgetés után tudtam, hogy nem lehet az enyém...Nem lehet, mert neki van…..