Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spry_brrs

28 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jöttszembe jöttszembe: január 2013.02.01 16:58:56
az év első hónapja általában nem éppen vidám, mert - az ünnepek már sehol... - viszont itt vannak a rövid és legtöbbször szürke napok, amik legalább majdnem mind hétköz... - az emberek sincsenek sehol - azaz begubóznak, már ha van hova és kivel. és mégis, nagyon klassz…..
jöttszembe a búzacsokor 2011.09.02 19:33:00
Igaz, nem ma láttam, de ide kívánkozik az augusztus 20-i "együtt az ország" óriásplakát.Mosoly, család, napsütés, virágok, búza, minden ami kell...Búza? Milyen búza, és hogy kerül oda? A csecsemő kezébe, a cumi helyére??? Fordítva???Abból ítélve, hogy a photoshop…..
spry_brrs 2011.09.06 09:52:04
@CukorBorSó: gondolom történetesen valakinek az unokatestvére. amikor kiderült, hogy csak ennyit szánnak erre a felmérhetetlenül fontos kampányra, akkor - nehogy a minőség és az eszmeiség kárára menjen a spórolás, befotózta a családot, de a grafikusból egy cseppet sem engedett.
jöttszembe jöttszembe: no worries 2011.08.31 17:35:00
a nyár utolsó bejegyzését nem szeretném túlragozni. nekem ez ma jött szembe egy, a múlt hétvégén épen és egészségesen házasodó haveromtól, aki szintén nem fűzött mást hozzá:"legyetek hálásak!"..
jöttszembe jöttszembe: sálsapka 2011.08.05 12:23:00
nem tudom, ki felelős az utcabútorok felöltöztetéséért, de ezúton is nagyon köszönöm neki, hogy ebben a furcsa nyárban megóvja őket a meghűléstől...
tegnap este a blog fennállásának egyéves évfordulóját ünnepeltük, minek következtében ma két quarelinnel keltem. a reggel tagadhatatlanul garfield hétfő reggelére emlékeztetett. semmi jót nem ígért.hogy mi minden jöhet szembe atommásnaposan egy randa, esős délelőtt, mikor…..
nagyra becsülöm kvazibarki hozzáállását, de ilyen melegben ez nekem melós. kedvemre való viszont a mosolyokat fagyizni vinni, majd az asztal alatt ilyeneket készíteni.egyúttal jelzem, hogy idén nyáron ilyesmikre korlátozom a munkásságom. akár street art, akár nem. ..
 ..
spry_brrs 2011.05.17 18:09:26
@rosiegirl: merem remélni, hogy ennek a f*snak semmi köze az élethez. spj-nek pedig az emberi nemhez. de ez is csak egy vélemény :-)
úgy illik, hogy - némi késéssel - lezárjam a barcelonai sorozatot. jöjjenek a dívák...
Mon May 2, 2011 8:10am EDT(Times Square) -- Fifteen NYPD vehicles "flashed by" me while walking in to the skyscraper at Times Square 3 this morning after the night of the execution of Osama bin Laden. The vehicles didn't literally flash by, they are still standing in groups of three…..
spry_brrs 2011.05.03 09:15:37
jöttszembe 2011.04.13 10:54:55
cápák és dívák..
elsősorban drága bloggerinakirálylányunknak posztolnám válaszképpen ezt a barcelonai (egyáltalán nem szembejött) csücsköt ugyanazzal a motívummal: különben jöttszembe a tavasz. egészen fenomenálisan.de ehhez még idő kell. a cápának. meg a dívákhoz. ..
 ..
spry_brrs 2011.03.18 12:46:52
@gpetersz: mit is értesz?
újabb csodakapuk barcelonából...
vérmes katalán méh, jazz-rajongó macska, bárányhimlős béka (?), aki sört kíván, szomorú rosinante és vidor viziló - csak nektek.az ünnepek után cápák és dívák, meg még több szín a barcelonai utcákról...
      nekem már cifráznom sem kell. szanaszét festett kapuk barcelonából. spray barrios!    ..
tömören reagálnék jóbarátom bejegyzésére:            ígéret - szép szó.a további részletekben és mosolyokban utazva: barcelona4ever :-)..
jöttszembe jöttszembe: nyúl age 2011.02.10 10:21:00
valami valóban megváltozott, és nem csak a ritmus, de a dallam is.az elmúlt egy hétben annyi és olyan élmény jöttszembe, mint már rég nem. pénteken egy nagyon régen elejtett szálat újra felvéve eljutottam lee "scratch" perry koncertre, ami pazar volt, az öreg pedig…..
szimpatikusabb, szerethetőbb posztot ígértem - igaz csak jövő hétre. mégis megírom ma, mert ma jön szembe az évfordulója.  és már csak azért is megírom, mert mögöttem éppen az egész szerkesztőbizottság egyszerre beszél, aminél ez, messze békésebb elfoglaltságnak…..
jöttszembe Dohányozni tilos! 2011.01.26 07:00:00
Előre bocsátom, tisztában vagyok vele, hogy a legrosszabb volt-dohányos vagyok. Utálom a füstöt, elsőként kezdek hisztizni egy kocsmában, hogy fáj a szemem, a torkom, a fejem, és undorítóan büdös is lettem. Múltkorjában épp szerkesztőségi ülést tartottunk a Mélypontban,…..
spry_brrs 2011.01.26 16:28:51
@CukorBorSó: szerintem kellenek kocsmák, ahol lehet dohányozni. mint ahogy lehetne megint dohányzó mozi (én nagyon szeretném). ettől persze lehetnének füstmentes helyek, mint ahogy most is vannak. sőt, elvileg minden helyen kell lennie ilyen helyiségnek, oder?
ami a parlamentet meg a dohánylobbit illeti, nokomment.
egyensúlyozzunk kifelé! úgy fent, mint lent. nem szeretném tevékenységemet arra korlátozni, hogy kizárólag méltán híres komikusok sokak által már (el)ismert teljesítményét méltassam, azt is jócskán megkésve. valószínűleg harmatfriss megint nem leszek, de bizonyos…..
kvazibarki bejegyzésére szeretnék reagálni, mert hiába vagyunk a 10 (15?) millió (meg nem értett?) zseni országa, hajlamosak vagyunk elmenni a hétköznapi csodák mellett. ahelyett, hogy büszkék lennénk a magyar nép fiainak nagyszerű teljesítményeire,  füstös kiskocsmák…..
jöttszembe Szentendrére, futva 2011.01.11 14:59:00
Harmadik maratonomra készülök. Sőt, ezúttal segítek felkészülni többeknek, akik az elsőre. Az edzésterv alkalmanként természetesen 15-20 km feletti távokat ír elő. Ha már nagyon unjuk a körözést a Margitszigeten, egzotikusabb helyszínt keresünk, és várost nézünk, vagy…..
jöttszembe egy napok óta masszív térdig érő ködben (esőfelhőben? vagy ezmiez?) úszó budapest. ez nem jó hír. nyilván. de van jó is. először is mindig jöhet szembe egy jó könyv,  szívesen csavargok el a mai hétfőből mondjuk egy ilyen százéves vasárnapra: "Még…..
Volt ugye szó arról, hogy az Éles saroknál lesz egy kis átalakítás a közeljövőben: többszintes, közös villamos- és vasúti megálló a Fehér út folytatásában, meg ilyenek. Úgy tűnik, hogy most lesz is belőle valami, legalábbis a kormányzati portálon megjelent róla egy…..
spry_brrs 2011.01.10 11:13:03
@szaboagnes: rákosrendező a város egyik leghangulatosabb pontja. nem beszélve a manó büféről. legjobb. nagy kár lenne ész nélkül valami lakóparkot felhúzni a helyére. lehetne okosan is szanálni a területet, ahogy valószínűleg berlinben tennék (ostkreuz/strahlau). nagyon kíváncsi vagyok.
jöttszembe jöttszemmbe #11 2010.08.12 10:01:00
ma reggel görkorival jöttem a röppentyű-kassák-bulcsú-váciút-terézkrt-oktogon útvonalon, és jött szembe:23 bringás ebből 11 lánynem néztem, ki szép, ki nem, inkább élveztem a gurulástő volt a legszebb, ami jött szembe, és a legszebb popsi címe is neki jár ma…..