Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamo-

40 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos enyi. Eljött a búcsú ideje, összepakolva várom a reptéri transzferünket, majszolgatom az utolsó piritós darabkákat. Végére elfogytak a képeim, lemaradtam a történetekkel is, valahol közvetlenül a szülinapom előtt :).  A blogolási kedvem is alábhagyott a munkanapokon, de…..
adamo- 2011.09.12 09:59:17
@tesz-vesz: FLEXXEL.
Mandiner blog Szabad Nép 3.0 2009.06.18 14:05:46
 Itt a Népszabadság tumblr twitter whatever oldala. T-vel kezdődik és r-rel végződik, ez a lényeg a szerkesztő olvtársaknak, nem? Ahogy a csövön kifér. Röhögnivaló gíkeknek...
adamo- 2009.06.18 15:04:18
@Úlfhéðinn: a komoly intő jel az, hogy abba is beleártod a csőröd amihez nem érted :)

de időrablásnak jólesik egyből hurrogni, ahelyett hogy nevetnél ha máson nem legalább magadon...
adamo- 2009.06.18 15:05:02
A várakozás szült egy új bőrt, amig itthon vagyok ez borítja a blogot :)..
Az elmúlt napokban a Facebook elkezdett frissíteni az új verzióra. A változások ismét markáns hangsúlyeltolódásokat mutatnak. Nézzük is röviden, mik ezek, és hogy örülünk-e nekik. Mindenekelőtt talán a legfeltűnőbb, hogy a Facebook egy nagy lépéssel közeledett a Twitter…..
Head, baljobbmenü helyén, css done...ready to go :)..
eremita a parigi tőkesúly 2009.03.09 18:06:00
Fura idő van ma: egyszer mintha dézsából, majd hirtelen hét ágra... mint a moziban, úgy ülök az egyetemi könyvtár hatalmas üvegfalai között kinn, a keleti külvárosban. Az olvasóteremben álmosító chaleur, bennem is melegség.De hogy is kezdjem.Adott egy osztály, gimnáziumi, meg…..
adamo- 2009.03.11 11:25:41
wowow nem jutok szóhoz, nagyon szép, tényleg...

Iskola a határont, meg el kell olvasnom még1x :)

most láttam a
www.imdb.com/title/tt0384369/ filmet, bár közelébe se ér egy 117 percet megér:
Tagline: Men Make History. We Make The Men.
eremita a parigi paris je t'aime... 2009.03.07 21:00:23
Láttuk a Deltát. Sokáig ösztönösen a feliratot olvastam, aztán rájöttem, hogy jé, ezt értem: évek óta nem láttam magyra filmet moziban! A képeket és a zenét leszámítva szerintem gyenge, túl "tipikus" alkotás. Félix pedig ciki volt, úgy beszélt, mint egy robot.…..
adamo- 2009.03.08 15:39:26
dEgenerArT magazin India 2008.05.07 20:14:28
Két hét múlva nem is akárhol leszek turista, hanem Indiában! Ez lesz, valószínűleg életem egyik legnagyobb és legérdekesebb utazása! 7000km-er! Fel tudjátok fogni? Mert én még mindig nem! A barátnőm ma ment ki, mert ő 5 hétre ment! Puttaparthi-ba fogok utazni ami gyakorlatilag…..
adamo- 2009.02.20 22:03:04
@neverDIE: stay tunned :D
Bangalore legjobb rádióadása, kár hogy online nem hallgatható, így kizárólag útközben bömböltetjük: angol nyelvű speakerek küldik a slágereket...
Odább! Opus 2009.02.15 19:10:00
Péntek este elriksáztunk egy helyi szórakozóhelyre. Ez elit hely, 2500ft a beugró (élőzene) és ebből 2000-et le lehet inni (két kingfisher sör ennyibe került itt). Középen kavicságyban párnák közt lehetett ücsörögni. A zenekar nevét nem tudom, de metál és elektronikus zene…..
Koncert főbejárat   Lengyel arcok komolyan vették Number of the Beast Levi fotoshoppolta a közös montázst..
És ha azt mondom minden ebéd alatt ez a zene szól a kantinban :D ..
Új POI-k kerültek fel a térképre a hétvégén:   Nagyobb térképre váltás..
Február 7. szombat Újabb hétvége - újabb repülés: ezúttal India nyugati partjához, a portugálok által meghódított béke szigetére látogattunk. A hajnali négy órás nyugodtság már a jegyek átvétele után megszáll minket, békésen kávézgatunk a reptér földszintjén. A…..
T-5 óra (local time: hajnali négy) múlva indul a hétvégi program: a réges régi portugál gyarmat Goa felé vesszük az irányt repcsivel, természetesen a KINGFISHER szállítja a csapatot. Beszámolók készülnek, de lassulás van mert a gyárban elhavaztak soksok okossággal és…..
Hungarian-Indian Mock Implementation team 2009. January-FebruaryMegéltük ezt is, szép volt jó volt, tapasztalatok, értékelés, kisregény később...Képért külön köszönet L...
Az elmúlt idők fényképeiért magyarázattal tartozunk, nem véletlenül kerültek fel szőrpamacsok az orcákra. Hárman (Levi, Chárli, me) ugyanis megfogadtuk, hogy indiai kinttartózkodásunk végéig a helyiek bajusz mintájára mink is fenthagyunk egy körszakálnyit. Magnum @ the GATE A…..
25 éves lettem én, meglepetés e költemény bejegyzés: csecse-becse. A délutáni rögtönzött bevásárlói séta alatt találtam cukrászdának kinéző kereskedelmi egységet, ahol az utcai forgatak ellenére 4-5 féle torta közül tudtam választani: végül egy kávés csokis…..
Február 2. hétfőHétfőn aztán komolyabb lelki trauma érte lelkemet, mikor az itthon maradó Leventye és Csárli arról informált, hogy ceffettül jól érezték magukat a finn-német-amerikai tengely jóvoltából; cserébe viszont megadóztatták a jóhiszeműen a hűtőben hagyott…..
Hol merre jártam, fontosabb helyek számomra. Igyekszem folyamatosan frissíteni...
Lassan indult a vasárnap, nehezen akaródzott előmászni a svédasztalos reggelihez. Busszal átfurikáztunk a Vörös erődhöz, mellette hatalmas embertömeg piacolt, kihasználva a jó időt. Az erőd belsejéről gyorsan lemondtunk, inkább belevetettük magunkat az embertömegbe. A közelben…..
Január 30. péntek Korábban kezdem kicsit a történetet, mert már pénteken munka után megkezdődött a hétvége. Történt ugyanis, hogy hét közben a fészbukon csillapítgattam szocializációs éhségemet. Egy bangalore-i csoport üzenőfalára köszöntem be, hogy a DD-ben vagyunk és…..
 Mielőtt a filmről kezdenék írni, lássuk, hogyan is éltem meg az indiai valóságot, ami aztán a filmben is amerikai szemmel, holivúdi szemüveggel, de mégis visszaköszön. Az első hét csodálkozása és a tátott szájjal való közlekedés után szép lassan hozzászoktunk a…..
Ilyet nem csinálsz fotoshoppal :D ..