Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwasd

13 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tizenegyedik fordulóban minden figyelem a Real Madrid Valladolid elleni vendégjátékára összpontosult. Ez volt a mérkőzés, amelyen a játékosok bebizonyíthatták, hogy nem kell sírva röhögni akármelyik sorozatban kinyilatkoztatott győzelmi ambíciójukon. A tétet már-már BL…..
Ha bármilyen formát választhatnánk arra, hogy miként születünk újra, akkor biztos hogy nem a ligakupa mellett döntenénk. Valahogy nem komáljuk, ha tojnak a fejünkre. A két listavezető már ki is pottyant, az Old Traffordon meg nem volt teltház. A hétközi kupaforduló győztese -…..
Előző nap összefoglaló, most pedig beharangozó, az imádott hétközi forduló, amely felborítja a futballszurkoló életét. Az ember megnyugszik előre, hogy nincs BL, végre olvashat egy jó könyvet, feltehet egy James Brown lemezt, vagy megnézheti a House-t, de nem, a kedves FA-nek…..
qwasd 2008.10.28 14:56:21
A legtöbbet igazoló csapaton és az érdektelen részen már túlestünk. A sorozat utolsó harmada következik, amely stílusosan a királlyal kezdődik, amely csapat vezetése ebben az évben valamilyen furcsa betegség jeleit magán hordozva, elfelejtett játékost igazolni. Pedig van olyan…..
Kár lenne most kénsavval esni a fiainknak és gyászjelentést adni a csapat sírja mellől, de egy két Spencer-t azért kiosztanánk, csak úgy frissítőleg. Szintén képmutatás számonkérni a kapitányon, hogy hol vannak a posztonkénti erős vetélytársak, mert ez maximum a balszellőre…..
Cudarul elhanyagoltuk, így be kell vallanunk, hogy nem igazán vagyunk képben a francia bajnokság történéseivel kapcsolatban. A fejünkhöz kaptunk, s megkértük Quentin Montargis néven kommentelgető olvasónkat, hogy foglalja össze, melyek a legfontosabb tudnivalók, amit…..
Ha valaki számára eddig nem volt világos, hogy hatalmas problémák vannak a La Liga háza táján, az most teljes mértékben megbizonyosodhatott erről. Gyakorlatilag nincs olyan csapat, amelyik teljes mértékben elégedett lehet az idei produkciójával. (reklamálóknak: Zenit…..
Hamburger SV – Eintracht Frankfurt 1-0 Gyakorlatilag az összes tippszelvényünk végére rábüntettük másfélért, azt is mondjuk miért. Két meghatározó emberét nélkülözi majd a Funkel kompánia, sem a védelem közepén kősziklát alakító Chris, sem a csapat dízelmotorjaként…..
A hétvége legnagyobb futballeseményén kiderült, hogy a spanyol válogatott a jövő évi Európa bajnokság D jelű csoportjának küzdelmeiben vehet részt. A továbbjutásra mindenképpen esélyes Aragones csapata, de ráérünk még a kontinenstorna esélyeivel és körítésével…..
Panucci megbokrosodott és vénségére meccseket eldöntő gólokat fejelget. Az előzővel nem csak saját országát, de Franciaországot is kijuttatta az EB-re, ezzel pedig szinte teljesen érdemtelen győzelemhez segítette a Romát, mely így továbbra is tapad. Méghozzá arra az Interre,…..
Véget ért a selejtezősorozat, Spanyolország végül megnyerte csoportját, így megint egy nagy válogatott tornagyőzelemben reménykedhetnek az értük szurkolók. Természetesen ez most sem fog összejönni, de ennek az országnak mindig is a klubfutball volt az erőssége. De nem is kell…..
qwasd 2007.11.24 11:20:48
Hét csapat is szerzett gól nélkül abszolválta a La Liga 7. fordulóját, ennek ellenére a góltermésre tulajdonképpen nem lehet panaszunk. A táblázat első felének megbolydulásához a Valencia meglepő hazai veresége mellett a Villarreal pamplonai bukása is kellett, így tőlük…..
fcbarcelona Motta elnézést kér 2007.03.14 14:57:17
Motta bocsánatot kért azért, mert hiányzott az utóbbi napokban. Elsősorban Frank Rijkaardnak köszönte meg, hisz ő engedte el pár napos szabadságra a brazilt.A középpályást nagyon megviselték a történések, és főleg az, hogy ezeket az ő gyenge játékával magyarázták.…..
Megszólalt a kis argentín az igazolási pletykákkal kapcsolatban. "A Barcelonában szeretném folytatni a pályafutásom, de a vezetőség még nem keresett meg. Ha a helyzet nem változik, akkor kénytelen leszek nyáron elhagyni a klubot."..
Nem hazudtolta meg magát az év egyik legjobban várt meccse, hisz igazi izgalmakat, fordulatokat hozott. Egy semleges fociőrült jobb programot nehezen tudott volna elképzelni magának szombat estére. A gólgyártás már az 5. percben megkezdődött Nistelhorse révén, aki Thuramról…..
Itáliai hírforrások már-már tényként közölték a megállapodást, mely szerint megegyezett egymással az AC Milan és a Barcelona a brazil hálóőr, Dida ügyében. Ugyanis a a válogatott kapusnak lejárt év végén a szerződése, tehát ingyen csatlakozott volna a blaugrana-khoz. Most…..
Eljött a nagy nap melyre emberek milliói vártak. Nem, nem a szombati munkanapra gondoltam, hanem az EL Clásicó-ra, a futballvilág talán legnagyobb rangadójára. Mindkét csapaton nagy a nyomás a szurkolók miatt, hisz a Barça kiesett a BL-ből, így már csak a hazai porond maradt, a Real…..
Fabio Capello, a madridiak vezetőedzője is összeállította a keretét. Íme: Iker Casillas, Diego López, Casilla, Michel Salgado, Iván Helguera, Pavón, Marcelo, Torres, Sergio Ramos, Mejía, Emerson, Diarrá, Guti, Gago, De la Red, Robinho, Raúl, Van Nistelrooy, Cassano és Higuaín...
A Barça mindig jól szerepelt az El Clasico-n, ha otthon fogadta a Realt és vezetett elöttük a tabellán. Az utolsó 9 ilyen találkozásból egyet sem vesztett a katalán csapat, a 7 győzelem mellett mindössze 2 döntetlen áll. A 9 alkalom után 7-ből a Barça lett a bajnok. Ha szombaton…..
fcbarcelona Összeállt a keret 2007.03.09 15:34:00
Frank Rijkaard összeállította a keretét a szombati Real Madrid elleni derby-ra, Ronaldinho sem hiányzik.Íme a keret: Valdés, Jorquiera, Puyol, Xavi, Belletti, Saviola, Oleguer, Iniesta, Ronaldinho, Messi, Gudjohnsen, Márquez, Edmílson, Sylvinho, Ezquerro, Eto'o, Thuram és Deco.Giuly és…..
A Barça ex-sztárja és a jelenlegi bolgár szövetségi kapitány a Barça TV-nek nyilatkozott az El-Clásico-ról. "Nem szabad most elpártolni a csapattól, a játékosok, az edzők és a vezetők mögé kell állni a kiesés után is. Nem szabad még a változásokról beszélni. Most a…..
A csütörtöki napon elvégzett orvosi tesztek kiderítették, a brazilnak nincs semmilyen izomszakadás a bal lábában. A felépülési programja fogja meghatározni azt, hogy részt vehet-e a szombati El Clásico-n. A legrosszabb esetet kizárták, nincs izomszakadás. Az aranylabdás képtelen…..
A Lyon francia védőjének ügynöke bejelentette, hogy védence szívesen csatlakozna kedvenc csapatunkhoz. Ehhez mindössze annyit kell tenni a vezetőknek, hogy kifizetik a megszabott 15 millió €-s kivásárlási árat. A játékos jelezte, hogy szívesebben csatlakozik a Barcelonához…..
fcbarcelona Bojan Krkić 2007.03.08 21:12:00
Sokan emlegetik az ifjú csatár nevét, mégis alig tudnak róla valamit. Ezen próbálok most segíteni. 1990. augusztusában született a katalóniai Lleidaban katalán anya és szerb apa gyermekeként. Édesapja sem ismeretlen, hisz a Crvena Zvezda játékosa volt, 1997 óta pedig a Barcelona…..