Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wakarek01

12 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
infó.Kispest Ki a fene ez a nő? 2014.09.30 21:05:50
Kispestiek ezrei teszik fel a kérdést Dódity Gabriella plakátjai láttán: ki a fene ez a nő, aki azt állítja magáról, hogy többet tett Kispestért, mint a polgármester, mégis a kutya sem hallott róla eddig a kerületben? Mi most segítünk megválaszolni ezt a talányt. Dódity…..
Proszektúra Középszerű műdal? 2010.05.10 17:49:00
Egy söralátétre tutira ráférnének azok a dicsérő szavak, amiket ez a Dessewffy Tibor nevű alak kaphatott, amikor a székely-himnuszt - bocsánat: a Székely-himnuszt! – egy tévéműsorban úgy minősítette, hogy egy középszerű műdal.Középszerű! Műdal! A SZÉKELY-HIMNUSZ!!!…..
Tarnai Richard jó két héttel azután adta le kopogtatócéduláit, mint az MSZP jelöltje, a kerület országgyűlési képviselője Burány Sándor. A Fidesz pont a mai napon jelentette be, hogy összegyűlt a célként kitűzött 2 millió ajánlószelvény. Ám Tarnai teljesítménye alapján…..
Vicces volt tegnap Tarlóst, Tarnait és főleg a „bazmegolós” múltjáról jólismert Mészőly Kálmánt hallgatni a KMO-ban. Miközben arról papoltak, hogy mennyire lepusztult az ország és Kispesten sem történt semmi, a közönséget egy több mint 400 millió forintból állami…..
Nem sikerül tisztára a Kampány Kispesten sem. Annak ellenére, hogy a városháza vezetői arra törekedtek, hogy plakátozni csak a hivatal által kirakott eszközökre lehessen. Több helyen, fákon, villanyoszlopon házfalon megjelentek a jobboldali politikai plakátok. Na, persze van aki…..
 Aki az elmúlt pár évben kicsit is követte a kerületi közéletet, pontosan tudhatja, hogy a Köbánya-Kispesten folyó beruházás már régen elkészült volna, ha Tarnai Richárd és társasága nem próbálta volna minden lehetséges eszközzel akadályozni az építkezést. Most…..
A Fidesz egész eddigi kampánya nem szól másról, mint mocskolódásról (ld. Helyi Valóság,) hazugásgokról (ld. Helyi Téma) és elképesztő csúsztatáskról. Tarnai bemutatkozó szórólapján felsorolja "eredményeit." Például, hogy a stroke-os betegek a korszerű Bajcsy…..
infó.Kispest Idegen tollakkal 2010.02.10 09:18:00
A helyi fideszes országgyűlési képviselőjelölt szóróanyagában ígéretet tesz a Kossuth téren található, a tervezett Stefániaház helyén tátongó gödör betemetésére. Valóba fontos téma, elvégre a „gödör” kérdése már évek óta húzódik. Megoldása mindeddig…..
wakarek01 2010.02.10 20:02:43
A Fidesz helyi jelöltje egy igazi cselgép, aki, ha az érdekei úgy kívánják kihasznál minden kiskaput. Nos, Tarnai Richard köztisztviselő volt, mielőtt elfoglalta volna listás képviselői helyét a kispesti önkormányzatban, ez márpedig köztudottan összeférhetetlen a politikai…..
  „Ez több, mint bűn. Ez hiba!”(Talleyrand) A fővárosi MSZP-nél nyakig ér. Nem. Nem a hó. És nem is fog elolvadni. A Főkefe sem segít. Meg ekkora mennyiséget nem is tudnának hova tenni. A budapesti szocik eddig mindent megtettek, hogy legalább formálisan…..
wakarek01 2010.01.31 20:06:38
Tarnai, a Fidesz képviselőjelöltje halad a korral. Már nem csak írásban, a Kispest Újság hasábjain, vagy a Helyi Hazugságban (alias Helyi Valóság) löki tele valótlanságokkal a kerületet, hanem a YouTube-on is. Ámulva néztem a KÖKI építkezésen tett nyilatkozatát. Ő…..
Hetek óta olvasható a jobboldali médiában Tarnai helyi Fidesz elnök szájából, elhangzott állítás, hogy ellenzéki képviselőként elintézték a kerületnek, hogy 2 milliárd forintot nyerjen Kispest Uniós forrásokból. Nos, nem kell túl pallérozott aggyal rendelkezni ahhoz, hogy…..
Több egybehangzó városházi információ szerint Tarnai Richard a Fidesz kerületi elnöke, aki ismét megméreti magát Burány Sándor parlamenti képviselővel szemben a közelgő országgyűlési választáson, már most városházi helyekről tárgyal, illetve a polgármesteri hivatal…..
Bakos Tibor a Fidesz helyi erős embere (eddig alelnök volt, vezeti a Hunyadi Lakásszövetkezetet és annak televízióját, és a pár éve a Fidesszel gründolt „civil szervezetet” a CÉFÓ-t.) nagy pofont kapott a helyi Fidesz tisztújító gyűlésén. Nem lett belőle újra…..
Nemes kezdeményezés, de az árakat elnézve jobban jár az ember ha a szupermarketekben vagy a kispesti piacon szerzi be az élelmiszereket. Nagyjából ez vonható le ha körülnézünk a környék nagyobb boltjaiban, és összehasonlítjuk a Fidesz bolt áraival. A Magyar Gazdakörök és…..
Ilyen nincs mégegy: bemutatkozó találkozót szervez egy miniszter, és úgy leforrázzák, mint a törököket Eger védői a gulyással meg a szurokkal. Varga a Bajnai-kormány sokadik minisztere, aki nem éppen fényesen kezdi meg miniszteri karrierjét, de kétségtelenül tovább jutott (a…..
Alapvetően igen. Legutóbb ellenzéki és kormánypárti képviselők közösen kirándultak Esztergomban, annak érdekében, hogy megnézzék azt a kerületi ingatlant, melyet még 1996-ban kapott a kerület egy felszámolás eredményeként. Vita persze volt arról, hogy értékesítsék-e most a…..
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
 Sajnos mindaz, ami a gázhiány miatti iskolai szünet körül történik, nagyon jellemző közállapotainkra, nagyon is magyar módra folyik: hovatovább lényeges politikai üggyé válik, holott nem az: http://index.hu/politika/belfold/gazcsunya01/. Ma már ott tartunk, hogy beindult az…..