Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lönczi (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, hogy a Nokia tyúkos-kertitörpés- reklámkampánya után már nem lesz nevetségesebb reklámhúzás ebben az évben, de megint alulbecsültem a magyar rögvalóságot. Hogy ki volt, az, aki az Ovis reklámok színvonala alá tudott menni? Nem más, mint a Satrurn és a Médiamarkt,…..
lönczi (törölt) 2009.11.25 13:06:05
@s_timcsi: Amúgy igen. tök egy cég. birkanép :D
Erős nosztalgia, Bagojj, Ádám Tomi, Gabesz, Gergel, Böröcz Gyula (akinek nincs egy buszjegyre való pénze) és az egész fiatalság, Orsiékkal első sorban csápolás, Öcsémmel SAHH, meg az egész hangulat. Vörös Pince, Borgödör, Blues Tanya, még egy boroskóla,…..
Ezt én nem merem, légyszíves mondjátok meg ti Bergab83-nak, miért kell tökegyedül vísítoznia egy 10 fős társaságban. Én most voltam tudósítani egy interdiszciplináris humorkonferenciáról, ezek után erről képtelen lennék beszélni. nem is olyan régen augusztus közepén…..
Megvan a repülőjegyem, és mint a mellékelt ábra mutatja, már várnak. A képen Peti (3), Dani (9) és Vera (7) látható, ők lesznek az én "gyerekeim". Édesek! Bár egy kicsit félek a fénykardtól.. :) Augusztus 3-án délelőtt indulok, frankfurti átszállással. Az út 1…..
Különösen vicces, hogy a csudijó USA oldalamra már akkor elkezdek írkálni, amikor még itthon vagyok, de legalább belejövök ebbe az ideírogatásba. A méltán híres Börmi oldal óta nem nagyon csináltam ilyet.A készülődésről nincs sok beszámolni való, a papírmunka része…..
Öröm a köbön. Még több mint 2 hónap van az utazásig, de azért létrehoztam az oldalt, nehogy addig valaki lecsapjon erre a méltán populáris blognévre. Most még nincs egy darab izgalom se, ettől függetlenül elindítom, addig például utazási tanácsokkal, mézeskalács receptekkel…..
lönczi (törölt) 2009.05.28 14:17:15
Mármint nem politikusról szóló, hanem politikus által kiötölt, bottom of the fostalicska típusú tréfa, Tibortól, aki egy extrém népszerű magyar kormánypárt önkormányzati képviselője. Azért teszem ki, hogy pártállástól függetlenül mindenkinek megmutassam, mit művel az…..
Retyak annyira unta magát irodalomórán, hogy a kulturálisan elvárható köpőcsövezés vagy hitlerbajuszsatírozás helyett képviccelt egy szuperminimalistát. Én azt mondom, ennél az is jobb lett volna, ha testileg inzultálja a tanárt, amit fölvesz mobiltelefonnal. A…..
lönczi (törölt) 2009.02.09 14:48:33
@Atolla: Erre nekem volt egy vallomásom anno.

Moszkva téren állok, letarhálnak a zsiványok
letarhálnak a zsivány nyomban.

Boxeremet előveszem, zsivány legyint földön
fexem, hátam mögül két kopasz kitoppan

Kezdték őket ütni vágni, szép dolog volt
ilyet látni, gyönyörű délután volt, szombat

Ref.:

Ha egyszer odébb álltok a Moszkva téren sem találok
már többé több zsiványt majd holnap. óóóóó....
mksd fedőnevű olvasónk leveléről boldogult ifjúkorom hangalámondásos vhs-kazettákon terjedő horrorklasszikusa jutott eszembe, amiben a lelkes mellékszereplők próbálnak nem elaludni, mert ahogy lehúnyják a szemüket, jön a csíkospulóveres rém, és felszabdalja őket. Most hogy ezt…..
"Tudom én, hogy egy kicsit (nagyon) sántít, de én mindig ezt látom magam előtt, miközben Dénagylajos belekezd a nótába" - kezdi Zsolt a mondókáját, és ebben az a gáz, hogy mostantól valószínűleg nekünk is ez a szürreál Paint-csoda fog bevillanni ilyenkor. Pedig én…..
lönczi (törölt) 2009.01.22 14:47:47
Nem tudom, ki engedélyezte, hogy a természettudósok is használhassák az internetet, de az tuti, hogy nem gondolta végig. Bizonyítékként becsatolnám Gergely kérdés-válasz "tréfáját", ami jól mutatja, hogy EZEK rosszabbak a vörös khmereknél is.Két entomológus…..