Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cruy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a sorozatban írtunk már Londonról, Lisszabonról, Dublinról és Amszerdamról, mindegyikben arra adtunk tippet, hogy miként lehet egy világvárost fillérekből, rövid idő alatt megismerni. Ez a rész azonban rendhagyó lesz, a szöveg most ugyanis csak kiegészítő, és inkább…..
Ha a legjobb budapesti kínai étterem kerül szóba, egyesek Wangra, mások a Taiwanra és a Hongkong étteremre esküsznek. Wang már elkápráztatott minket néhányszor, itt volt tehát az ideje, hogy behatoljunk a másik szentélybe.Ahogy Wang esetében, ezúttal is egy Lucullus-lakoma…..
Times Square by Handrás...
cruy 2010.11.27 23:11:30
@ombie: haha, ez nagyon sick:D de tetszik:)
Game, Gadget, TV Konnektor.org 2010.10.08 10:10:35
Mint azt mindenki látja, az utóbbi időben nagyon kevés új tartalom keletkezik itt a blogon. Ennek elsősorban az az oka, hogy most már teljes értékű tagként csatlakoztam a konnektor.org stábjához, oda írogatok elsősorban videó játék és mindenféle más tech témában. Ezen kívül…..
Nem létezik most más alkalmazás, a Top 10 Apps - Free-listáját mindenhol az Opera vezeti - természetesen nálunk is. Arról megoszlanak a vélemények, hogy a böngésző használható-e, de az már biztos, hogy sikeres. Mondjuk ez az első eset, hogy az Apple beenged a Store-ba egy olyan…..
Az Apple tegnap bejelentette, hogy mivel az iPad iránti kereslet messze az előzetes várakozások felett alakul (egy hét alatt félmilliót adtak el belőle), ezért a nemzetközi debütálást elhalasztja egy hónappal, vagyis az Amerikán kívüli titokzatos világ csak május végén láthatja…..
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
Egy perccel ezelőtt elmúlt 13:00, addig lehetett beküldeni a megoldásokat, aki a megadott időpont után próbálkozik, már nem vehet részt a MacBook kisorsolásán.Egy nap alatt összesen 1476 helyes megfejtés érkezett, és megdöbbentő módon megugrott a látogatottságunk is. Az online…..
Olvashattátok már a kilencórás postban, hogy valamiféle díjátadón vettünk részt. Elmondom az előzményeket: hétfőn, pontosabban hétfő délelőtt kaptam egy mailt Szabó M. Istvántól, az itbusiness felelős szerkesztőjétől, hogy azonnal hívjam vissza a blogversennyel…..
Megtörtént a csoda, az Apple engedélyezte a legújabb iPhone SDK-ban a 3G-s hálózaton történő VoIP hívásokat. A szándékról már korábban is tudtunk, de ennek most érett be a gyümölcse. A frissítésre le is csapott az iCall, ezen a héten jelentették be, hogy ők az elsők, akik…..
Decemberben az elsők közt írtuk meg a pletykát, hogy Magyarországon is beindul a szolgáltatás, aztán pár órával később elsőként szállítottuk a hivatalos visszaigazolást, meg az url-t, ahol meg lehet rendelni a könyveket. Szívemen viseltem a book hazai pályafutását, mert…..
Néhányan már olvashattátok twitteren, hogy tegnap elhoztam az XMS 27 colos iMacjét. Egy igazi szörnyeteggel van dolgunk, lássuk a konfigurációt: 4 magos, 8 szál kezelésére képes, 2,8 gigahertzes Intel Core i7-es processzor 8 gigabájt memória 1 terabájt merevlemez Ati…..
Aki eddig nem telepítette, ne is tegye: a külföldi oldalak beszámolói szerint a mostani volt a legelcseszettebb update az iPhone-ok történetében. A fórumokról kiderült, hogy a 3.1-es rendszer telepítése után számos mobil akkuideje drasztikusan csökkent, a hívások rendszeresen…..
Appleblog Interjú az Applebloggal 2009.08.10 12:55:36
Körülbelül két hete írt levelet a Bloginterjú szerzője, amiben arra kért minket, válaszoljunk pár kérdésre. A szövegfolyamból végül egy tízezer karakteres megainterjú született, pedig ennyire talán ketten együtt sem vagyunk érdekesek. Ha érdekel titeket, hogy miért kezdtük…..
Na, amikor először teszteltem az új operációs rendszert, még nem tudtam előhívni ezt a funkciót, mára azonban már beüzemelte Handrás a tetheringet: végre lehet a mobilon keresztül is netezni a laptoppal. Lássuk be, egy szemtelenül hasznos funkcióról van szó, hiszen aki fizeti a…..