Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lóf Asztrid

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétrészes sztori, és kívánságműsor is van, ha akarjátok lesz folytatása is. A kép innen 1 rész. Szakítás az első csók után: Fiú vagyok, mert a pasi szót van aki nem szereti én meg szeretek mindenkit így engem is tessék szeretni...a történet ahova visszanyúlok, olyan…..
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
Lóf Asztrid 2009.02.10 23:30:58
@Mazsika1: Nem darázsfészekre van szükség b+ hanem egy erős rendőrségre. A rendőrséget szétverte Kurcsány, a fizetésük olyan alacsony, hogy még a pitiáner bűnözők is megvásárolják őket. Vagy csak mellékállásban rendőrök, főállásban ők maguk is bűnözők...
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
Lóf Asztrid 2009.02.04 21:13:47
@Burgermeister: A ló nem esik teherbe tőlem! Ráadásul csak én dugom, nem kapok el tőle semmit.
Lóf Asztrid 2009.02.04 21:15:04
@Burgermeister: Na meg ez különben sem egy éjszakás kapcsolat, hanem tartós szerelem. Nincs szükségünk óvszerre.
Lóf Asztrid 2009.02.04 21:38:51
"Amiről nem tud, az nem fáj" - mondta az antik bölcsességet a srác, miután hosszú időn át próbálta szegény csak kitalálni, hogy akkor mi a helyzet. Vigyázat, tinisztori! Lenne egy felettébb érdekes sztorim ami persze megint csak arra mutat rá mennyire kétszínű,…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
Lóf Asztrid 2009.02.02 20:43:11
Van egy-két kamuszagú rész a sztoriban, főleg ez az újságos majomkodás, de ki tudja, egy újságban mit meg nem engedhet magának az ember. Persze tanulság is van sok, hajrá.Peti, az öltönyös Kedveseim! Több, mint fél éve olvasom a blogot, és szinte minden másodikból magamra…..
Lóf Asztrid 2009.01.29 14:43:31
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
A magas lányok különféle kipellengérezését még mindig mélyen elitéljük.A kép innenKedves Blogolvasók!Az én történetem valójában nem egy szakításról szól, hanem az első és egyben utolsó randimról egy sráccal, akitől megtanulhatjátok, mit nem szabad mondani egy első…..
Lóf Asztrid 2009.01.18 12:34:25
@wellsystem: Ez egy mekkora nagy faszság. Iszonyatos. Meleg büszkeség... légy büszke, hogy buzi vagy...
Légy büszke, hogy magas vagy...
Légy büszke, hogy nagy a faszod...

Ha már más nincs amire büszke lehetnél...
Volt ez a rossz szokás régen a szakítóson, hogy ABC-vel jelöltétek a szereplőket. Ezt nem nagyon szerettük, de szerencsére elég jól leszoktatok róla. Hogy miért rossz így jelölni szereplőket, arra az alábbi történet lesz egy jó példa. A kép innenKedves Szakítós! Az…..
Lóf Asztrid 2009.01.17 10:48:47
@Cukormáz [Sugar Coated]: Nem! Nekem a ló gazdája szokott válaszolni. Állatot cserélünk vagy keresünk egy személyt harmadiknak, erre használjuk az ilyen oldalakat.
De tényleg vannak ennyire súlyosan hülye csávók? Bekockult mindenki? Testápoló a kézben+meztelen test=dugjanak meg! Mi kell még? Írjon rá szoftvert?Sziasztok!A történet, amit le szeretnék írni, nem is igazán a szakításról szól, leginkább csak az első lépésről, mely ehhez a…..
Lóf Asztrid 2009.01.09 12:31:35
@szörcsendzsin:
Én vagyok az úr! Akkor dugok amiko akkarok!
Ha a csalynak nem teccik akkó pofán baszom hogy kirepül a foga.