Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blackie

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég szkeptikusan viszonyultam a szülés felkészítő előadásokhoz. Nekem vajon mi értelme oda mennem? Ez biztos valami szekta nagy pocakú nők számára ahonnan majd jól kinéznek a sörhasammal. Támogatnom kell a párom - OK. Ott kell lennem vele a szüléskor - OK. Egy kisbaba kicsi és sokat sír - OK. Mi…..
Izgalmas és kétségbe ejtő egyszerre. Mikor próbálod megfejteni, hogy mi látható a monitoron, közben az orvos csak némán csúsztatja fel-alá a vonalkódolvasót párod pocakján. Miért nem szól már valamit? Baj van? Biztos, hogy ekkorának kell lennie a fejének? Baj van? Az a feje egyáltalán? Baj van?…..
Már az elején elárulom: ha a gyermekgyártási szakaszban vagy, az egyik legszebb álmod válik valóra, amikor végre meglátod azt a bizonyos két csíkot.   Tanácsolom, hogy a teszt elvégzését minden alkalommal együtt "koordináljátok" és értékeljétek ki, ez különleges fűszert vihet pozitív érték…..
Vajon férfi maradok-e, ha elmegyek minden alkalommal a nőgyógyászhoz, az összes szülés felkészítőre és a baba boltba vásárolni?   Amikor feleségemmel elhatároztuk, hogy gyermeket vállalunk, nem gondolkodtam bele, hogy mint férfi mit fogok kezdeni a szülés és majd a baba körüli teendőkkel. Nyilván…..
Egy derűs júliusi napon éltem át életem egyik legszebb pillanatát: a Szent János Kórház szülészeti osztályán karomba vehettem újszülött kislányomat...  ...és ebben a pillanatban hirtelen elfelejtettem a megelőző 9 hónapban átélt tapasztalataimat, a hiedelmeimet, az elvárásaimat, a…..
Az alábbi banki módszer minden bizonnyal jogszerű, ha hirdetményben is közzéteszik az ÁFSZ változásokat, és telefonon csak pluszban figyelmeztetnek. T. Zugügyvéd!Hitelem van egy banknál. (Amit egyébként mindíg rendben fizetek) Ez a bank újabban rászokott, hogy nem írásban…..
Blackie 2009.01.09 15:46:29
@'Kai: Ez bánat inkább, én is voltam telefonos titán.
Blackie 2009.01.09 14:33:43
Nyekk Úr/Hölgy/Polgártárs/Paprikajancsi!

Várhatod a tanult szakemberek véleményét, főleg az országban uralkodó mérhetetlen ostobaság témájában.
Egyrészt ha felvettél hitelt, a te felelősséged, hogy rendesen fizesd. Ha ezt nem teszed meg a bank morci lesz. Ha pedig nem kell már, fizesd vissza. Miért? Mert nem SZOCIÁLIS hanem (!) intézménnyel vagy kapcsolatban, ami egy üzleti megállapodást kötött veled (+telefonos "ZAKLATÁSI" hozzájárulós szerződést) Vannak olyan, egyéb üzletszabályzattal rendelkező pénzintézmények (pl. a "csepeli kopaszok") melyek elintézik, hogy az ATYAÚRISTEN is fizessen: repül egy ujjad, vagy fogad, vagy együtt ébredsz a levágott lófejjel. TERCIA NON DATUR! (már ha érted mit jelent ez) De ez mind semmi az általad árnyaltan kifejtett adatvédelmi - visszaéléses barbárságokhoz képest.
A bankok pedig hidd el, nem végeznek ki embereket késedelmes fizetés miatt. Persze megtehetnék, de akkor meg azon menne a pampogás. Inkább kérnek egy születési időt és egy helyet. AZT A MINDENIT. Megy itt a vérontás ezerrel.
Ti.ha nem fizetsz elöszőr felhívják a figyelmed, hogy nem vagy túlságosan tisztességes. Ha így sem fizetsz, még jön 3 levél vagy (>>Ó bocsánat a sérelemért>>) TELEFON is. Pedig téged két géppuskával és három gránáttal kényszerítettek a hitel felvételére. Sőt, a banki ügyintéző egy bénítólövedékkel tepert le mielött a magatehetetlen mancsoddal alászignózta a hitelszerződést. Gerillaharc a javából! Aztán ez a csúnya bank még zaklat is, mert nem kapja meg a pénzét. Förtelem.
A legjobb kibúvó a szerződésben vállaltak be nem tartása alól a támadás. A piszlicsáré hőbörgés, a paranoiás adatlenyúlás rémképeit populistán propagáló, megírom a zugügyvéd bácsinak attitűd, az országban uralkodó JUSZT LACINAK ÚGYIS BEKÜLDÖM!!! zászlóját lengető, nekem JOGAIM vannak ostoba csürhe-csoportosulás.
Bezzeg kötelezvény nincs. Az már fárasztó.Ha beregisztrálsz kedves pornóoldalra, vagy akár ebbe patinás fórumba, máris nem számít az adatvédelem.

HÉ NYEKK! Ide is megadtad az adataid! Komolyan! Van egy e-mail címed, nem? Azt hiszed feltörhetetlen? Azt hiszed ha itt jártatod a szádat nem kell hitelt fizetni? Vagy nem kerülnek közkézre az adataid? Vagy megért a JUSZT (is)? Vagy megdöglik a Nyuszómuszó? Nem.
El kellene húzni dolgozni és fizetni amit kell. Ha meg nem akarsz bank közelébe kerülni, ne vegyél fel hitelt és tartsd a matrac alatt a pénzt, hátha kotlik neked még.
A telefonos buzizónak csak annyit, hogy: Te biztos soha nem fogsz olyan helyzetbe kerülni, amikor ki kell szolgálnod ennek a félbunkó országnak a saját nevüket sem tudó ÁLLAMPOLGÁRAIT, akik minden pillanatban képesek kifosni magukból a jogaikat, ha arra van szükség. De ha mégis, én foglak elöszőr kinyomni, lebuzizni, leüvölteni a fejed, mert ehhez nekm is JOGOM van. ...PRSFSF... Nem?
Tudakozóban dolgoztam ismerlek,mint a rosszpénzt.
Rohangáljatok ügyvédhez. Szoruljatok a fába, férgek!