Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsabaÚr

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerkesztőségünk is megkapta a pólóit. Én egy rosszul exportált videóban mutatom be az eredeti dizájnt, míg professzionálisan néző modellünk, Winkl air a kettes számú dizájnt mutatja meg. Ez annyiban tér el az eredetitől, hogy szív fölött kapott egy Nike logót, így a cipő…..
CsabaÚr 2009.03.18 11:04:20
@angelday: tudsz esetleg segíteni, hogy kész lettek-e a második körös pólók tagnapra, amint jósoltatott? Holnaptól abban futnám a Balaton kört, szívesen elszaladok érte ma délután Pesten bárhová.
Előre is köszönöm!
CsabaÚr 2009.03.18 13:22:55
@angelday: köszönöm, bíztam benne, hogy van esetleg valami gyorsított, nagykerbe-értemenős eljárás, de ezek szerint false. Azért mégegyszer kösz a gyors választ.
A Népszigetet választottam, fellépcsőztem a kishídra, a tetején néhány futónak látszó illető végzett nagyon óvatos nyújtó mozdulatokat, bár akár horgászok beszélgetése is lehetett. Az éji félhomályban viszont tisztán látszott, hogy a híd túloldalán valaki rendesen…..
CsabaÚr 2009.03.16 17:06:16
@DaMartian: Köszönöm, azt hittem bonyolultabb! A Balatonkörön kipróbálom hétvégén.
CsabaÚr 2009.03.16 17:17:46
@Nylonman: Na ez az, amit elvből nem :o)! De a haztaji.blog.hu-n szerintem nyerő lesz a tipped!
CsabaÚr 2009.03.17 16:26:14
@Petyuritisz: Én egy órája voltam a Váci utcában, beugrottam a boltba, de még nem tudnak a második körös pólókról. Pedig csütörtöktől abban nyomtam volna a Balaton Szupermarathont.....
Gondolom ennél jobb és előremutatóbb híreket vártál.
Persze nem a szigeten fogok körözgetni. A hétvégi Ferrara maratonon feszegetem határaimat. Először 2004. októberében vettem részt a közel 4 órás beavatási szertartáson. Az a verseny érzésre nagyon kellemes volt, lassan, de különösebb holtpont, állítólagos fal és lábamra…..
Rég dédelgetett tervem, hogy nekiállok több kört futni a Margitszigeten. Évekkel ezelőtt, amikor még megvolt a Nivám, jártam autóval futni a szigetre, de akkoriban az egy kör is valahol a Holdon volt. Mármint le bírtam futni egy kört, de lógó béllel. Aztán tavaly rászoktam,…..
CsabaÚr 2009.03.06 16:40:06
@BGy: nekem az első maratonom határtalan élmény volt, és sem 30-nál, sem utána nem volt holtpont. 30 felett egyébként én is mindig szigetkörökben számolok vissza, onnan indulunk, hogy "már csak 2 van hátra, azt pedig bármikor lefutom"! Nekem ez mindig segít. Kb 10 éve a szigeten körözök Árpád hídnál autó-hagyós, hol 2,3 ritkán 4 kör, illetve két éve bizonyos időnként beiktatok egy-egy Gellérthegyet, azt egy alkalommal 4x csinálom meg, igaz nem a Gellérttől, csak az Orom utcától spirálban föl, Sánc utcán le.
Ha Prága simán megy (azért a végén a Staropramen gyár megkerülése komoly lelki harcz lesz, ha sörivó ember vagy), szerintem próbálj meg egy 30-ast még maraton előtt. Ja és végül: minden maratonra alaposan felkészülök fejben, többször "lefutva", még ha sosem jártál arra, akkor is térkép felett, nekem nagyon sokat segít!
Futóblog Kutyafóbia (első rész) 2009.01.30 18:08:00
Félni a kutyáktól teljesen normális. Ott van például a négy szemfog, kifejezetten élő hús marcangolására. A kutya ragadozó, a menekülő préda látványa pedig épp a ragadozó ösztönt válthatja ki belőle. Hogy mi, a futó lehetünk a préda, szörnyű pech. A kóbor kutya…..
CsabaÚr 2009.01.31 14:56:04
@Z-o-g: Én évek óta (a második érdemi kutyatámadás óta) ultrahangos riasztóval futok (a Margitszigeten vagy futópályán nem, de vidéken mindig!), több kutya megtámadt, és eddig mindig hatásos volt, leblokkolnak tőle. Az egyetlen probléma, hogy a mérete viszonylag nagy, de azért el lehet "cipelni".
Spuriban lehet kapni, hat-nyolc éve volt kb. 15ezer.
Futóblog Vacsora január 27, kedd 2009.01.27 20:28:00
Mindenkinek az idegeire fogok menni, de itt a mai vacsorám:Egy fél tányér gyümölcsleves, két szelet kenyér a képen látható 4 szelet tojással, kis kaviár, egy pálca újhagyma, egy kefír.Lenyomok 100 fekvőt (térdből sajna), illetve hasazni is fogok. Oké, Futóblog, meg Nike, de most…..
Futóblog Vacsorám 2009.01.26 19:50:00
Winklairnek odaadom a bokszolót, ő lehet Rocky, én viszont még nem döntöttem el, hogy Cobra, vagy inkább Rambo képekkel tapétázom a falam.Néhán poszttal lejjebb meghirdettem a 2009 NYÁR programot, és arra gondoltam, hogy sokkal működőképesebb a koncepció, ha írok róla,…..
CsabaÚr 2009.01.27 10:44:52
@zsolababe: a saláta tényleg szar, de néhány pontban vitatkoznék: 10 éve futok heti átlag ötször napi 6-15 km-t, és mégis állandóan a súlyommal küzdök - rendszerint januártól márciusig leadok egy tizest rettenetes önsanyargatással, és utána -rendszeres futás mellett- ezt szépen visszaszedem áprilistól decemberig (megjegyzem ráadásul nem is vagyok nagy zabálós). Persze az életmód-váltás nyilván jobb lenne, de hidd el, van akinek egy életen át kelll küzdeni, ha nem akar lemondani a burjupöriről - ami egyébként tényleg rulez!
Futóblog 2009 NYÁR - program 2009.01.20 13:00:00
Tapasztalataim szerint harminc éves kor felé megváltozik ez ember teste. Annak idején bármennyit lehetett kajálni és úgy néztünk ki, mint C. Ronaldo (nagyjából! közelítőleg!), mára az irodai ülőmunka következtében dagad a szalonna köldök alatt, illetve maga a köldök is…..
CsabaÚr 2009.01.21 15:17:54
@Trobi: köszönöm, ne aggódj, nem is vagyok kétségbeesve, sőt, csak hát az "alakformálás" már picit macerásabb már ebben a korban. De azért is beszállok és megmutatom :oD!
Egyébként ma reggel már tudtam futni egy tizest, hála a sporttársak által javasolt gyógymódoknak. Este kezdem a felüléseket és fekvőtámaszokat.
Futóblog Orrokról lesz szó 2009.01.16 10:50:00
Egy korábbi poszt kommentjeiben láttam, hogy a Futóblog olvasóközönségében valóságos népbetegség a szájon át légzés. Mínusz tíz fokot közvetlenül letorkozni nem a hosszú élet titka. Megfázni is úgy szoktunk, hogy valamink kihűl, mondjuk a torkunk, ott az immunrendszer…..
Néhány embernek még nem, de nagyrészt megvan mindenkinek a pólója! A Nike munkatársai mindenkivel felvették a kapcsolatot tudomásom szerint. Azok is kaptak emailt, akinek nem készült el a pólója az első körben. Ha nem kaptatok emailt, írjatok ide hozzászólást a problémátokkal!A…..
Futóblog Maraton história 2009.01.13 19:50:00
A maratoni csata talán az egyetlen ókori esemény amely szinte közvetlenül egyszerre formálja a modern ember testét és elméjét. Manapság létezik már szupermaraton, számos ultramaratoni verseny, a Spartathlon, mely jobban alátámasztott történelmi információk nyomán szerveződött,…..
CsabaÚr 2009.01.14 08:43:08
@EsTeh: kösz a tippeket, Petra Marathon jól hangzik, milyen idő szokott lenni arrafelé szeptember végén?
Megpróbálkoztam egy visszatéréssel a mínuszokban. Először nézzük meg az erről készült nem túl hosszú videót (16 év alatt szülői felügyelettel ajánlott a megtekintése az esetenként elhangzó "baszd meg" szitokszszavak miatt -- nem sok, talán kettő van benne,…..