Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vS

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
vS 2018.11.06 19:21:11
@Mankel: nahát..
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
"Innen kérem folytatni" - mondta M. néni, és hegyes, szigorú mozdulattal a kottára bökött ceruzájával. F., a tanítvány megpróbálta lejátszani a könnyű, jól ismert dallamot, de már a harmadik leütésnél tévesztett. Az egész órán szétszórt és izgatott volt: sem a…..
vS 2011.10.22 16:59:06
Gyenyisz Macujev – mai koncertjét élőben közvetíti a müpa a honlapján:
youtu.be/EhKluZoliVo?hd=1

(2011. október 22. 19:20 - 21:00
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
Liszt: I. (Esz-dúr) zongoraverseny
Liszt: Haláltánc
Liszt: II. (A-dúr) zongoraverseny
Közreműködik: az Óbudai Danubia Zenekar)
hogyvolt VV4 - 4X87 2011.03.14 15:00:00
A tegnap esti összefoglalóról a szakközépiskola jutott eszembe, pontosabban a gépírás órák. Hosszú hetekig vertük a mechanikus Erika ill. Optima írógép billentyűzetét a metronómra. Hosszú hetekig semmi más nem történt, csak a metronóm kattogott és hangosan bégettük az…..
vS 2011.03.14 20:23:08
@Lanois: Köszönöm a tanácsodat, de nem írtam, hogy elégedetlen vagyok, valamit félreértettél. Nagyon is érdekel a csatorna, szerintem baromi izgalmas, hogy pl mit állít egy-egy szituról, és pl ehhez képest mi a valóság. Mértékadó csatorna (legalább is sokan nézik), érdekel mi van ott. A megjegyzésem arra vonatkozott, amit írtàl.
vS 2011.03.14 20:37:40
@Lanois: Számíthatsz rám. Belátásos tanulás, ez jó jel. (a többiektől bocs az offért)
Tegnap éjjel kapcsolgattam a tévét és valahol a magyar Kylie Minogue koncertje ment (=Zséda pff), de ez nem is lényeg, az viszont az, hogy mögötte is Borlai Gergő dobolt... Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon, abban a produkcióban, ahol nincs állandó dobos zenekari tag, ott mindig…..
A Vissza a jövőbe trilógia nagy reneszánszát éli mostanában, megjelent a trilógia Bluray-en, illetve egy sor más vele kapcsolatos termékbejelentés, közlemény is előbukkant így 2011 felé baktatva. A Nike egy remek tie-innel jelentkezett, ami a trilógia első részében is látható…..
vS 2010.11.25 12:56:37
Emelkedett filmként indul a Művészetek Palotája promószpotja: szép muzsika ütemére osztott képernyőn úsznak be az épületről készített szép képek. Majd egy ötletes váltás és vágás után a képkockák között pacman futkos gépzenére. Like.  ..
vS 2010.09.23 18:18:09
@jasztreb: gondolom a video címét olvastad. más értelmet ne keress. eröltetve sem.
Nem kisebbítve Christopher Nolan filmjének erényeit, nyugodtan kijelenthető, hogy az Eredet történetében kevés olyan elem található, amelyet ne láthattunk volna korábban különféle sci-fi és cyberpunk-klasszikusokban. Piszkos12 rovatunk mostani különkiadásában összeszedtük az…..
vS 2010.08.04 20:32:17
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
Cellanapló Kapható a Nokia 5800 2009.01.08 18:29:00
Megjelent a hazai üzletekben a Nokia első újgenerációs érintőkijelzős készüléke, az 5800 Tube. Százezerért elvihető. Az első tesztemben még egy prototípus szerepelt, és azt is csak másfél órán át nyomkodhattam, szóval most jön az igazi próbatétel. A tesztkütyü…..
vS 2009.01.09 17:39:29
@CharlieBrown:

Igen és nem. Ha meggyőzött volna marad. De nem. Felületesen(!) a tapasztalataim: nekem egyszerűen nem való, mert nem tudok vigyázni rá. Kissé nehézkes a képernyő használata, ebben magasan veri az iPhone. Nem tetszik a RealPlayer (igazi fos), a mappakezelés, de gyanítom ezen a hozzáértők beépülő progikkal tudnak segíteni. Nagyon jó a
zenelejátszó(!) szép-telt a hangzás még a gyári fülessel is, jó élmény a nagy kijelző. Írják az okosok, hogy igénytelen az anyagválasztása a
készüléknek, ez marhaság. Összességében jó készülék, ár-érték arányban meg nagyon jó.

De ez mind szubjektív, nem vagyok power user, sima felhasználói tapasztalatok.