Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aswa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy barátjának szeretne segíteni Dániel, ugyanis a szerencsétlenül járt Corsa tulajdonos autójába beleszállt egy szlovák rendszámút Subaru, majd szó nélkül lelépett, be sem pillantott, hogy nem lett-e valakinek valami baja. Aki tud valamit a lenti képen látható Impreza…..
aswa 2009.08.19 08:14:10
Tardai történetek Hatvankilenc 2009.06.02 20:00:00
A Kocka kajakra keveri a zöldet a kékkel. Nem is lehetett jogsija évekig, mer' a pöttynézegetős teszten kibukott a dolog; mikor kérdezték a szemészeten, mennyit lát, mondta, hogy ne szopasson má', doki, tényleg számoljam meg, vagy elég, ha megsaccolom. Aztán persze szerzett egy…..
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
aswa 2009.05.21 11:28:43
@bécsi pszicho: Most őszintén, látott már _bárki_ ilyen többmilliós autóból láthatóan sérült embert kiszállni? Vagy ezekszerint mindenkinek "nem látható" gerincbántalma van? Nemár...
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..