Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eldarion84

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran bizony be kell lássuk, nem azok a filmek nyerik az elismeréseket, amelyek leginkább megérdemelnék. Elég csak néhány példát felhoznunk, ugyanis az 1995-ös díjátadón a Forrest Gump több díjat zsebelt be, mint a Ponyvaregény, vagy a Remény Rabjai, 1977-ben pedig a Rocky…..
Eldarion84 2009.09.23 10:18:07
@molnibalage: Kill Bill? Sin city? 4 szoba?
Eldarion84 2009.09.23 10:34:28
@molnibalage: Igen tudom. És ha már szóba jött Rodriguez, róla mi a véleményed? Én jobban szeretem mint T-t. Főleg a Terrorbolygó miatt :P
A Kill b-ről sem hallottam még ilyen véleményt, ha nem láttam 10szer még egyszer sem, imádom :)
Eldarion84 2009.09.23 10:40:51
@molnibalage: Az Aviátort és a Szabadság útjait mindenképpen nézd meg! Azokban hihetetlen jól játszik. Kate Winsletnek is azért adtam volna szobrot, nem pedig a Felolvasóért. Csak hát megint a 2.vh meg a nácik, neki kellett odaadni.
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
OurFashion Scarlett átváltozásai 2009.07.25 13:20:00
Ritkán keltik fel a figyelmemet a sztárok mindenféle hajszín és külső változásai, de Scarlett Johansson az egyik nagy kedvencem. Szerintem ő a legszebb nő Hollywood városában, ráadásul színésznőnek sem utolsó, én Woody Allen filmei óta rajongok érte. Gyönyörű,…..
Nuttint az dühítette fel, hogy a Penny Market - bár erre nem hívja fel a vevők figyelmét - a bankkártyával fizetőktől nem a pontos, hanem a kerekített összeget veszi le. Szodoma és Gomorra! Most nem lennénk a Penny Market helyében, kínpad és kaloda hajtás után. A mai napon kicsit…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
Eldarion84 2009.01.30 15:33:02
@elwood: Velem is volt már hogy vmi nem stimmelt, de sztem a többi áruházhoz képest ritka. Az is tetszik a Sparban hogy tiszta, és normálisan vannak felpakolva a kaják v akármik a polcokra. Igényes, na. Jobban esik bemenni mint mondjuk egy Plus-ba vagy Penny-be. A Penny-hez hasonló üzletek ritka undorítóak
Eldarion84 2009.01.30 18:09:21
@Tib: Mint már egy fentebbi hsz-emben írtam, ezek az áruházak városonként is különböznek, nálunk, Dunaújvárosban a Spar a legjobb minőségű,tiszta. Szegeden is jónak találtam ellentétben mondjuk a Tescoval ami szörnyű. Volt már aki szidta az Interspart, hogy xy városban milyen gáz, gondolom ez a vezetéstől is függ némiképp. Undormány eladók meg mindenhol vannak, ugyanúgy láttam ilyet pl a Corában, Auchanben és stb. De még mindig a Sparba szeretek a leginkább vásárolni az összes közül.
Eldarion84 2009.01.30 19:24:27
@Xezs: Igen, és 14 ezer éves :)
Péterék négyszeri próbálkozás és két különböző bolt után sem örülhetnek a lejátszójuknak, mert mind a négy kütyü hibás volt, így vissza kellett vinniük.Egy hétvégi vásárlási próbálkozásunkat szeretném Veletek is megosztani. A barátnőm szeretett volna egy mp3…..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
Eldarion84 2009.01.23 15:53:59
@staropramen: Azokkal van a baj, akik felszállnak egy Győrbe induló távolsági buszra, amiből van naponta 2!!! és közben leszállnak Kiskunhalason, meg a közeli falvakban, ahová legalább 8-10 járat indul. Volt olyan alkalom hogy az utasok fele fért csak fel a buszra és maradtak lent Székesfehérváriak, aztán Kkhalason meg az álló utasok eltűntek. A sofőrnek ilyenkor távolság szerinti sorrendben kéne szólítani az utasokat, szerintem. Persze vannak akik így csinálják természetesen.
Eldarion84 2009.01.23 16:13:37
@staropramen: bocsi, nem olvastam végig a kommenteket :)
Eldarion84 2009.01.23 16:46:50
@CSL: ezek szerint csúcsidőben a sofőrök 100%a a munkahelyével játszik. :P
amúgy láttam már olyat hogy a sofőr nem engedett felszállni több embert mint ahány ülőhely van. tök jó volt, három órát kellett várni a következő buszra, ami az utolsó is volt aznap.

sz@r a hazai közlekedés (is)
Zsófiék Prágától Pozsonyig feszülő hólyaggal, ám reménnyel telve utaztak a buszon, amin nem működött a mosdó. Még egy sört is vettek, hiszen megkapták az ígéretet, hogy Pozsonyban pihenőt tartanak, ahol mindenki elintézheti a dolgát, de erre végül csak a Népligetnél került…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Eldarion84 2009.01.11 14:12:28
@hagyma: már nem azért de senki sem veszi természetesnek, azzal nagyjából mindenki egyetértett hogy a felszolgáló is meg az étteremvezető is nagyot hibázott!!!!