Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*mokka*

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete szerint etikátlan, hogy az alapképzésben nyelvvizsgához kötik az oklevél kiadását a felsőfokú intézmények. Nos, röviden: szerintem meg etikátlan, hogy mindenféle bunkó szülők minél könnyebb úton szeretnének diplomát kicsikarni az…..
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
Itt ülök 14 óra 37 perckor, a jó meleg lakásban, egyedül kuporgok a kupleráj és szemétdomb tetején. Időm az bőven lenne összepakolni, de az esélytelenség netovábbja fél hatos keléssel (ld. előző bejegyzés). Mindezek, és az intenzív négyórás beszéd eredménye képpen…..
A mikrofon a barátod! Reggel 2009.01.09 19:17:00
Reggel nagyon reggel van. Télen még reggelebb a reggel, minek következtében nem lehet elég hamar elkezdeni. Mármint a reggelt. Mert fizikai képtelenség hajnali fél hatkor felkelni legalábbis számomra, azután egy órával már értelmesen beszélni, szépen, nyitott szájjal, a sz és a…..
A mikrofon a barátod! Kütyük 2009.01.08 22:55:00
Az a helyzet, hogy sok a gomb. Meg a tekerő. Meg a kütyü. És ezek összezavarnak engem. Amikor először találkoztam az adáslebonyolítóval, hát, kedves emberek, az nem volt gyenge. Főnök kb két órán keresztül magyarázta, hogy BENYOMOD A GOMBOT- LEÁLL A LISTA- EZT FELTOLOD- AZT…..
Kedves Emberek, Képzeljétek, az történt velem, hogy rádiózom. Egyébként a főiskolának, ahová járok, van egy nagyon kiváló kis rádiója, internetes. Vannak benne rendesen hírek, meg műsorok, mikrofon, füles, meg még ami kell. Például egy határ lelkesedés, de pénz, az nem sok…..