Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moncsi89

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnapra ismét felmelegedést, nevezetesen +5 fokot ígérnek a meteorológusok, ami bár a pólóra vetkőzős strandoláshoz még hideg, egy olyan sétára pont tökéletes, melyben felfedezhetjük lakhelyünk eldugott értékekeit, mindazok mellett, amik előtt nap, mint nap…..
A MONSTER ENERGY BUDAPEST FRIDGE az első hazai téli fesztivál, ahol találkozik a zene, a sport, a város hihetetlen látványa és a tél hideg de színes hangulata. 4 napon át tartó őrület ahol világsztárok és hazai előadók adják a ritmust, a 33 m magas sí és snowboard ugrató és…..
Hú, érdekes receptet kaptam most: a rizses citromszuflé kellő mosolyt és meghökkenést váltott ki belőlem, zsenge éveimnek köszönhetően még nem tapasztaltam olyan desszertet, melyben a citromot is megsütjük, kalappal :) Nekem tetszik!   Rizses citromszuflé: Hozzávalók:…..
2×Sült Blogportál Piadina 2010.04.19 09:17:02
Ez a délutáni falatka, vagy zsúrkaja, vagy nem is tudom, mi csak azért készült el, mert jól hangzott a neve. Viszont lehetőleg ne fűtési szezonba sütögessünk Piadina-t, mert ez is egy kelt tészta, és sokan nem bírják a hihetetlen olajszagot – szellőztetés…..
Igazán ígéretes zenés prózai esttel várja az érdeklődőket a székesfehérvári Café Möbius a hónap végén: Kupa Júlia, Palágyi Ildikó Brigitta és Somogyi Aranka, a Hajtűkanyar irodalmi est vendégei a Szakítópróza művüket publikálják 28-án, hattól!   Ám egy…..
November végén Svédországba utazom, ezért előszeretettel olvasok a repülésről írt bejegyzéseket, információkat. Éppen általános információkat kutattam – elvégre a tájékozottség sosem árt -, mikor meglepő hírbe botlottam: az Európai Unió 1,4 milliárd eurót költene…..
Mónikáék Pesten kirándultak – és persze ettek a Vapiano Pizza Bárban. Élménybeszámolója alant:   Mivel itt a nyár és nem akadt semmi dolgunk a sem, így a testvéremmel elhatároztuk, hogy elmegyünk Budapestre nézelődni. El is indultunk. Üzletekről üzletekre…..
Július 8-18 között görögországban nyaraltam, Thassos sziget Limenaria városában. A sziget magyarországi honlapjára írt élménybeszámolómat úgy gondoltam, Veletek is megosztom!   Július 8-án eljött a nagy nap. Eredetileg Asprovaltára mentem volna, ám amint megláttam az…..
Május utolsó vasárnapján országszerte programokkal kedveskedtek a gyermekeknek a városok és a falvak vezetői, nem volt ez másként Fehérváron sem, ahol az autóbuszpályaudvar melletti placcra települtek ki a vásárosok, hogy boldogabb perceket szerezzenek a csöppségeknek. Néhányan…..
Csokoládés mousse - mert egy kis bűnözés sosem árt :)   Vasárnap csináltam vanília sodót, amihez ugyebár csak tojássárgája kell, így kimaradt 8 db tojásfehérje. Mivel nem akartam ismét ennyi tojást kidobni, ugyanis hiba rakom el mindig a hűtőbe, vagy fagyasztom le, akkor…..
Kis szünet után ismét érkezett egy pályázat az „Egyél, hogy nyerjél” játékunkra, amiben János csontlevesével pályázott egyetlen húgocskája, Mónika. Amennyiben úgy gondolod, ez a recept a legesélyesebb arra, hogy megnyerje a könyvet, szavazz a cikk végén –…..
moncsi89 2009.03.16 23:48:06
@Bazsi88: Próbáljunk egy kicsit kulturáltabban írni.Nekem is vannak érzéseim.Igaz nem a legjobb ötlet volt ez a leves vagy,ahogyan te nevezted lábvíz,de legalább adtam magamnak egy esélyt.Lehet,hogy te jobb kaját tudsz csinálni,de nálunk ez volt most a vacsora.Ha nem tetszik,akkor ne szavazz rá!Ennyi!
moncsi89 2009.03.17 18:40:47
@Bazsi88: Szoktam nézni a Hal a tortán és a Vacsoracsata című műsort és valamikor egyszerű kajákat is szoktak főzni.Sőt még volt olyan is,hogy egy sztár 30 évesen nem tudta,hogy mi a az a Stefánia vagdalt!