Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cserebogar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttam egy hirdetést, ami fapados weboldalt hirdet, "ócsóért". Kisebb-nagyobb rendszerességgel hívnak fel ismerősök, hogy kellene egy olcsó weboldal. Rendszeres kérés ez az ügyfelek felől is: csináljunk valami olcsó megoldást.Nem egyszerű dolog elmagyarázni azt, hogy…..
cserebogar 2009.03.03 01:51:01
@Octavia: Szerintem nem kell mentegetőznöd. Nekem az jön le az általad leírtakból, hogy egyszerű statikus oldalakat készítesz, amikben nincsenek extra funkciók, annyi szolgáltatást nyújtasz hozzájuk, amennyi egy egyedül dolgozó személytől elvárható - de az ügyfeleid pontosan tudják, hogy mit fognak kapni.

Ha ők eltökélték, hogy max. mennyit szánnak a netre, azt az összeget nálad úgy tudják elkölteni, hogy megfelelő értékű szolgáltatást kapnak.

Más kérdés, hogy ha egy kicsit jobban körüljárnák a témát, akkor a weboldalkészíttetést nem azzal kezdenék, hogy "mennyibe fog ez nekem kerülni", hanem azzal, hogy "mit akarok elérni", "mekkora befektetésre van ehhez szükségem", "mennyi idő alatt térül meg a befeketetett összeg".

Mert igazából minden üzleti weboldal drága, ha akár közvetlenül az értékesítésből, akár más módon nem hoz akkora bevételt vagy költségmegtakarítást a cégnek, mint amennyibe került.
cserebogar 2009.03.03 07:41:49
@miszisz: Az ügyfél pedig fogja a részletes árajánlatodat, elviszi a konkurenciához, aki a specifikáció birtokában már lazán mond 15-20%-kal kisebb árat... És örül, hogy megúszta az időrabló egyeztetéseket az ügyféllel.

Annak a kitalálása, hogy pontosan milyen is legyen a weboldal, nem egy ajándék, ami jár a weboldal elkészítéséhez, hanem munka, ami szakértelmet igényel, amit az ügyfélnek meg kell fizetnie.
A februári témám, úgyis, mint tematikus hónap, a website ergonómia. Bár egyre többen beszélnek erről a témáról, mégis fontosnak érzem összefoglalni a legfontosabbakat ebben a témában is. Hogy miért? Lássuk csak.Egy cég websiteja az interneten a cég maga. Ha valaki egy számára…..
Az első banner idén lesz 16 éves. 1993-ban indult az első kereskedelmi weboldal, a Global Network Navigator, és ott is jelentek meg az első bannerek. (Az első hirdető egy jogi cég volt, a Heller, Ehrman, White and McAuliffe. Ehhez képest idehaza most január 1-től van lehetőségük az…..
cserebogar 2009.01.08 20:37:28