Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morgooo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fair Pixmania 2008.11.03 17:21:00
Mindig is furcsának tartottam ezt a boltot. Mivel vagy két éve minden műszaki cuccot a netről veszek, sokszor találkoztam ezzel az oldallal és a meglepően alacsony áraival. Most össze gyűjtöttem néhány nem túl hízelgő véleményt az áruházről. Persze lehet mondani hogy jó…..
morgooo 2009.01.08 20:01:17
A Pixmániától rögtön kétszer rendeltem: először és utoljára. Sajnos karácsonyi ajándékot próbáltam Tőlük vásárolni. A raktáron lévő garmin 205-ös árut rendeltem dec 9-én, azonnal átutalva a vételárat ELŐRE. Ez december 12-én beérkezett a Pixmániához, és reménykedve vártam a kiszállítást - Standard szállítás, azaz 4 napra(96 óra) visszaigazolt árut.

( lásd a saját weboldalukon :Standard szállítás

Ennek a szállítási módnak a kiválasztásával érvényesített rendelése 72-96 órán belül érkezik meg a DPD szállítóvállalatnak köszönhetően. Futárszolgáltatóink csak munkanapokon dolgoznak. A 10 óra előtt beérkezett, kifizetett és érvényesített rendeléseket még aznap elindítjuk, amennyiben a termék rendelkezésre áll a honlapunkon. A szállítási költség a kiválasztott terméktől függ. )

December 18-a lett volna a kiszállításra vállalt határidő! Ehhez képest ezen a napon jelent meg a rendelés nyomon követése oldalon, hogy átadták a DPD fuvarozó vállalatnak. Bizakodva vártam, még mindig volt innen számított 96 óra, 4 nap Karácsonyig. Nem jött meg, de még Szilveszterig sem, január 2-án hozták, amikor visszaküldtem. Ma, január 8-án pedig egy email érkezett, és a döbbenet! Az átutalt 46e Ft-ból, 38e Ft átutalását igazolták vissza, a következő megjegyzéssel: "A visszautalt összeg a pénzügyi osztály érvényesítését követően 8 munkanapon belül fog számláján megjelenni.
Fontos tudni, hogy idõnként az átutalási folyamat hosszadalmas lehet, köszönjük ezért szíves türelmét. "

Rettentő sérelmesnek tartom, hogy a saját vállalásuk teljesítésének meghiúsulása után nem bocsánatkérések mellett fizetik vissza egy hónapig használt teljes összeget! Esetleg azon lehet vitatkozni, hogy a postaköltséget levonják, de azt elfogadhatatlannak tartom, hogy a 2 éves garanciáról, három évesre növelés díját lenyúlják.

És persze azt, hogy a visszautalás mit takar, azt előre, elfelejtik közölni.

Soha nem vásárolok többet Pixmániától!