Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosquito_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap szpemet kaptunk egy cégtől, miszerint ők bizony garantálják, hogy elsők leszünk a Google-ban azokra a szavakra, amiket meghatározunk, és nyilván beláttuk, hogy ebben a jelen gazdasági helyzetben csak az tud labdába rúgni, aki megtalálható az interneten. Nem tudtam…..
A Ustream Viewer után kikerült a webre a Ustream másik iphone-os alkalmazása, a livestreamelésre alkalmas Broadcaster. A jailbreakes telefonokon működő szoftver segítségével bárki élőben közvetítheti azt, amit az iPhone kamerája lát. Nem várható, hogy az Apple be fogja engedni…..
Valami van a levegőben. A Twitter egyre egyértelműbben a keresés felé mozog. Nathania Johnson írja, hogy érdemes egy dolgot előbb Twitteren megkérdezni:Van benne ráció. Kérdezd meg először a kapcsolati hálózatod megbízható barátait, mielőtt neki állsz végigbogarászni sok száz…..
Ergománia Otp weblap szétesőben 2009.03.02 20:27:00
Ma délután furcsa jelenséget láthattak az Otp látogatói. A felső menüsor az oldalon meglehetősen szokatlan jelenségeket produkált, ha az ember rávitte az egeret, akkor egyes pozíciókban meglehetősen csúnyán nézett ki. Elismerés azonban az Otp-nek, hogy mire most újra megnéztem a…..
Onlinemarketing blog SEO mentes tea 2009.02.23 22:49:07
Amikor a multinacionális megrendelő egy német fejlesztésű oldalt magyarra adaptáltat, és valószínűleg a határidő is rövid volt, akkor bizony születnek érdekes megoldások.Nem is arról van szó, hogy maga a weboldal miért olyan, mintha 2005-öt írnánk. Miért készült csak…..
www.linkedin.com Egy munkám kapcsán (www.iglue.hu ergonómiai fejlesztése) a linkedin.com keresőjét tanulmányoztam és meglehetősen jó benyomást keltett bennem. Mivel ígértem, hogy írok majd olyan eszközökről is, amelyekkel elégedett vagyok, úgy döntöttem, most a linkedin.com lesz…..
SEO Cosa Nostra 2009.01.07 15:38:57
Sokan sokfélét írnak a SEO-ról idehaza. Ám kevesen vannak, akik valódi, nagyságrendi tapasztalatok alapján írnak; a leüllepedett lényegről és nem a friss uszadékfáról. Jó pár site-tal a hátuk mögött, nem az egyszeri orosztanár módjára, aki egy leckével jár a diákjai…..