Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smogolo

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smog Hungary Welcome! 2015.01.08 08:53:53
Kedves Olvasó! Egyre kevesebbet lehet hallani a nagyvárosok szmogos időszakairól, de mégis az eddigi EU-s politika és a hazai média munkájának köszönhetően, mindenki hallhatott erről a jelenségről és káros hatásairól. Ezen a felületen szeretném saját magam és aki ráakad,…..
Shane MacGowan leginkább arról híres, hogy a Pogues nevű ír-angol kocsmapunk zenekar énekese, emellett gyakorló alkoholista, aki például a valamikori szigetes fellépésén egy dalon keresztül hányt a színpad mögött, miközben a többiek instrumentálisan szórakoztatták a…..
Pár napja jelentette be a Flaming Lips, hogy a következő lemeze a Pink Floyd Dark Side of the Moonja lesz egy az egyben feldolgozva. A projekthez vendégül hívják a Stardeath és a White Dwarfs zenekarokat, illetve szerepel majd még a lemezen Henry Rollins és Peaches is. Rossz hír,…..
smogolo 2009.10.23 20:43:16
Ozorán eddig nem voltunk. Illetve voltunk, egy videó készült is az utolsó hajnalról a fesztblogon, de beszámoló nem. Egy olvasónk felajánlotta szolgálatait, és csak annyit kért, hogy ha odaírjuk a nevét, akkor legyen elég annyi, hogy "egy tigris". Élménybeszámoló alant:…..
Három nóta, három stílus, mégis mind a három üt, mint a tíztonnás kalapács. A brit Ukulele Orchestra agyonbasz mindenkit.   ..
Azt lényegében senki sem vitatja, hogy az 1979-es The Wall (illetve magyarul „A fal”; kevés lemez címét fordítjuk le magyarra, de ez ilyen) tulajdonképpen Roger Waters műve, hiába játszotta annak idején a Pink Floyd. Ezt maga az énekes-basszusgitáros is így gondolja,…..
smogolo 2009.06.06 13:25:54
@efes: ez a szép gondolat, fojtsunk meg mindent csirájában, hogy még esélye se legyen a békének!
James "Tappy" Wrightról tudja valaki kicsoda? Nem? Hát akkor elmondjuk, hogy ő egy egykori road, aki most  akar híres lenni, ha már fénykorában ez nem sikerült neki. Hamarosan ugyanis könyve jelenik meg, aminek a legnagyobb szenzációja az a rész, ahol leírja, hogy…..
Az elmúlt időszak egy kicsit gyengébb kliperesztéssel szolgált, de azért akad legalább két csemege. Melyek ezek? Majd kiderítitek, minekutána megnéztétek a God Forbid, a Dead Pirates, a Raunchy és az Answer videóját, de hogy mást ne mondjak, utoljára még egy nagyon kemény Earth…..
A Sigur Rós énekese, Jón Þór Birgisson párjával, Alex Somersel ad ki közös albumot. A duónak már voltak kiállításai Riceboy Sleeps néven, most ugyanezen fedőnév alatt készítik el a hanganyagot. A lemez felvételei természtesen Izlandon történnek, úgy úgy tűnik, július…..
A béna Dave Gahan-klónból az egyik legtöbb embert megmozgató művész úrrá vált Ákos nyitja majd a VOLT Fesztivált idén. A buliban az lesz különleges, hogy szemben az összes többi koncerttel, Ákos a fesztivál korábbi helyszínében, a Soproni Sportcentrum nagytermében tartja…..
smogolo 2009.04.01 00:46:34
@szes.istvan@freemail.hu: 'Biztos, hogy Ákos az elfogult, meg a küldetéses (mintha ez baj lenne)?'
Jézusnak is volt küldetéstudata, ki is kiszögelték.

dehogy azt miért nem lehet egyszerűen felfogni, hogy ez egy blog, aminek a célja a véleménynyilvánitás, akár a látogatók részéről is, és ebből mondjuk alakulhat akár egy vita is, de ez most kurvára céltalan, mivelhogy egy Ákosrajongót úgysem hagy békén amig nem hiszed el hogy márpedig ez úgy jó ahogy...(lásd 3. comm)
korcsmacska vérnyúl 2009.01.08 12:24:00
smogolo 2009.01.08 19:10:18