Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miguel el Grande

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miguel el Grande kérdésére reagálva, amit a lenti cím ír az így igaz. http://index.hu/tech/szoftver/sc220808/ Kattogtatva a csatornákon lépten nyomom belebuksz a videojáték-bajnokság közvetítésébe. Én nem nagyon vagyok otthon a témában, dehogy ez egy valódi őrület,…..
A Fuveszkert szervezeseben apr 17-18 es 23-24en  japan modra gyonyorkodhetunk a cseresznyekben. Reszletek itt.Kedvcsinalo kep tavalyrol Koreabol...
Mára utolsó kirándulós nap volt tervbe véve, de minthogy nem sikerült "odatalálni" a hegyre, nagy bolyongás lett inkább a városban. Ichontól a Han folyó partja felé vettük az irányt és közben besurrantunk egy apartmanházba.Sajnos a mai napig nem jártam koreai…..
Nem fogjátok elhinni: a nyilvános csókolózás.Egyik koreai barátunk mesélte a minap, hogy egy barátja esküvőjét készitik elő, és ahogy otthon is, készülnek néhány feladattal a pár számára, amivel bebizonyithatják egymás melletti elköteleződésüket.Ellenben mindezt nem a…..
Miguel el Grande 2009.11.16 18:02:30
Ha olyat rajzoltatok, mint én, akkor még eléggé európaiak vagytok.Ha meg elég régóta éltek itt, akkor lehet ez lett az eredmény:Itt még akkor is ilyet rajzolnak 3ból ketten, ha rólam másolnak.Voltam egy éves szülinapi bulin és 4 perces szuper 4Ds moziban. Majd mesélek!..
Rajzoljatok egy világtérképet földrészekkel!Hogy miért is? Pár órán belül megtudjátok!..
Kedves Mytrill! Kedves Olvasók!Nagyon köszönöm a kommentet az oldalon és mailben illetve telefonon érkezetteket is! Piszok jól esik! Ilyenkor érzi ám az ember, hogy érdemes írni! :)Az utazáshoz amúgy úgy tűnik némileg patologikus viszony fűz addiktív természete…..
Egyes számú kényes ügy, le vagyok maradva 5+1 furcsával. És noha néhány Olvasóm arra fogadott, hogy úgy megszokom a furcsákat, hogy elfogynak az év végére, még nem lett igazuk!De mivel valóban a legalapvetőbbeket már ellőttem (Valószínű egyébként van néhány annyira…..
A Népszabadságban olvastam: http://nol.hu/lap/mo/20091002-veszelyben_a_ket_tannyelvu_tanitasA cikk szerint a 2010-es költségvetésben már nem tervezik az induló tanévre, hogy normatívát adjanak a két tanítási nyelvű oktatásra. Az információt az mszp-s Tatai-Tóth András is…..
Az elozo bejegyzes kontrajakent most nem bezarok egy uzletet - bar az is meger ket sort, hogyha valami bezar (teljesen vagy felujitasra), akkor atlag ket het mulva ujranyit csillogva villogva. Nem viccelnek a koreaiak, tudjak mit csinalnak :) (A Burger King ellenben kb. egy honapja bezart a sarkon…..
Legfeljebb csak annyi, hogy lassan ki kell tennem a 18as karikat a blogra.De ezt nem tudtam megallni...A kep sztem eleg arulkodo, de ha nem lehetne kivenni: igen, ez egy MELLBIMBO (LE)RAGASZTO.....
Miguel el Grande 2009.07.08 17:34:13
:-D
Autóbérléssel indult a nap és nem kis izgatottsággal, hogy vajon az eddig csak gyalogosként, utasként látott közlekedési furcsákat milyen lesz a volán mögül átélni.Nos jó!!! Imádok vezetni és már nagyon hiányzott a gázpedál a lábam alól. (Ha Misi nem ültet a…..
Miguel el Grande 2009.07.08 17:31:02
Öt napos Jejura tett kirándulásunkat vegyes érzelmekkel vártam, ugyanis kevéssé hittem, hogy egy hatalmas csodának leszek részese, ugyanakkor nem kevéssé voltam kíváncsi, miért is beszél Jeju szépségéről mindenki a legmagasabb fokon. Hát mostmár értem!Jeju szigete az ország…..
Most nem az történt, hogy újabb ország újabb csodálatos nyelvét kezdtem el tanulni és innentől csak törzsi nyelveken kommunikálok, egyszerűen csak gondoltam az elnézéseteket kérem.A fenti dallal.Igen, ez egy már-már a Nobody magasságába emelkedett sláger, csak nem lány, hanem…..
Az imént összefutottam Ivan-nal, egy KAISTos (a másik suli a kampuszon) orosz sráccal, aki éppen dohányárut próbált venni egy automatából. Többször is nekifutott a dolognak, illetve próbáltuk együtt is megfejteni, hogy hogyan lehet cigarettát kicsalni a gépből, mígnem jött egy…..
Szombaton reggel repülőre ültünk és eljutottunk egészen Townsville-ig.A tervek szerint a Yongala nevezetű hajón merülünk volna, ami az 1910'es években süllyedt el, de az időjárás itt sem igazán kedvezett nekünk... Hosszas szerencsétlenkedés után kiderült, hogy sok értelme…..
A közel van a térképen, de igazából rémesen messze van Sydneytől felismerés újabb példája a családi Hunter Valley túra volt. Misi ragaszkodott hozzá, hogy menjünk borvidékre az út során és a Hunter Valley volt a legelérhetőbb célpont.Nem mondhatom magamról, hogy…..
Miguel el Grande 2009.05.26 15:42:46
A mellékelt ábra tanúsága szerint, ami az Ausztrália térképen csak egy köpésnek tűnik, az Európában komplett országokat is jelenthet. Ígyhát mikor Canberrát egy napos túrának terveztük, gyorsan meg kellett barátkoznunk azzal a gondolattal is, hogy aludni inkább csak a vonaton…..
Miguel el Grande 2009.05.24 18:19:18
Miutan Misi hagyott kipihenni magam es megcsodaltam a csodas kilatast tesojaek teraszarol North Narabeenben, nyakunkba vettuk a varost.Hajora szalltunk es behajoztunk Sydney hires kikotojebe. Felhokarcolostul, Harbour Bridge-estul, Operahazastul ott fekudt elottem…..
Kedves Olvasok!HippoKriszta holnaptol ket hetet egy uj kontinens, Ausztralia felfedezesevel tolt. Legkozelebbi jelentkezese uj elmenyeievel majus 18a korul varhato.Eddigi figyelmuket megkoszonve szives turelmulet es megertesuket kerjuk!A Szerk...
Mégiscsak meg kell említenem a cseresznyéről ezt azt.Nagyjából ugyanazok a variációk találhatóak meg Szöulban is, mint otthon. Véges botanikai ismereteim fényében nevezzük őket úgy, hogy a fehér virágú zöld levelekkel, a fehér virágú barnás levelekkel és a rózsaszín…..
Kétségkívül a legeseménydúsabb hétvégénken vagyunk túl, mióta elkezdődött a tavaszi szemeszter.A Blue House után ugyanis, nemcsak élőzenés remek vacsorában lehetett részünk, hanem találtunk egy salsa klubot is!(A vacsi körüli furcsákból a figyelmetekbe ajánlom a kottát,…..
Meg nem erősített hírek szerint a koli első sikeres(nek tűnő) vakrandija is lassan kudarcba fullad...A kedvenc koreai fiatalemberünk egész héten lelkendezett, álmodozott, ám tegnap este szerelmi bánat okozta ivászatról (na az nem nagy újdonság) és dohányzásról szóltak a…..
Nos tegnap azt a furcsa hírt kaptam az egyik magyar sráctól, hogy a másik magyar srác koreai szobatársa szerint én egészséges vagyok..Nos, mint a medical check up óta tudjuk, a testtömeg-indexem optimális (és hiába eszem rengeteg kimchit meg tengeri herkentyűt, úgy tűnik még…..