Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsanett13

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedveseim!Már csak 6 nap!!!!!Teremgondok miatt előrébb kellett hozni a bulit. Remélem, ez nem nagy baj, és az eddigiek nagyjából így is el tudnak jönni. Ne haragudjatok, de más lehetőség csak az egy héttel való elhalasztás lett volna, azt meg igazán nem akartam. (Tudom, sajnos az…..
Kedveseim!Úgy érzem, a "BULI" szó talán félelmetesen cseng néhányatoknak, és azt hiszi, a LOVESSENCE buliban majd táncolni kell, netán inni, és őrültködni.Mindez persze nem lesz tilos, de ennél sokkal jobb dolgokat tervezünk számotokra.garantáltan azok is élvezni…..
Home Még egyszer Pat zenéi 2010.05.02 06:21:00
Kedveseim!AZt hiszem, nem mondtam meg elég pontosan, hogy mire is lenne szükségem.Ne csak azt nézzétek, hogy ki ma a menő, és Nektek milyen zene tetszik, hanem azt is, hogy PAthez  és a helyzethez mi illik. Fontos lenne a szövegre is figyelni, hogy valamilyen módon alátámassza, vagy…..
Home Mit hallgat Pat? 2010.04.28 01:36:00
Kérlek, javasoljatok számokat, amiket szerintetek Pat vezetés közben a rádióban hallgathat. Mai, divatos zene kellene, ami Audrey-t idegesíti, de minden normális mai lánynak tetszik.egyébként az történt, hogy inkább Audreyval meséltetem a történet lényegét, mint egy narrátorral,…..
Home Meglepi!!!!!!! 2010.04.14 22:03:00
Kedves LOVESSENCE Rajongók!A KÖnyvfesztivál egyik nagy meglepetését most már elárulhatom Nektek:A LOVESSENCE valóban létezik!Nem csalás, nem ámítás!A fesztiválra ha eljöttök, kaphattok is belőle egy cseppecskét.Nagyon finom illata van ám, és igazi szerelmi bájereje.Ezt Feller…..