Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Fred

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A késést megmagyarázom a videóban ;) ..
P.Fred 2013.02.09 08:02:43
@doggfather: Szerintem egyszerű a válasz, a többi téma mind egy-egy film kapcsán merült fel, jelen esetbe nincs olyan film amihez csatolni lehetne, másrészről ha kapna is egy bejegyzést a blogba inkább a társadalompolitikai háttere érdemelne meg mint sem az, hogy melyik oldalnak miben van igaza. Az utóbbi elég erős politikai állásfoglalásnak minősülne, még ha nem is annak szánnák.
Ha már az AHA és a Borg leírta a maguk történetét, akkor érdemes lenne összefoglalni, hogy mi is történt Dél-Nyugaton...A Fremen történelem:Fontos az elején leszögezni, hogy a Fremen klánok a csatlakozásuk pillanatától kezdve egyenrangúak, függetlenül attól, hogy mi történt…..
P.Fred 2009.01.30 01:03:27
Akkor én is elmesélem a saját történetemet, úgy kezdődött, hogy egy szép napos délutánon uborkát szüreteltem egy trikóban.És az erős napsütés miatt nagyon csúnyán leégtem ekkor elgondolkodtam mi tévő legyek (ráadásul az uborka is elfogyott) úgy döntöttem, hogy egy előző uborkaszezonból megismert pár haverommal megalapítjuk a Szabad Uborkák Népe szövetséget. ( SzUN). A következő uborkaszezonba uralmunk alá hajtottuk az ÉK-i uborkaföldeket. De nem ment minden olyan simán. Nagy belső ellentétek voltak a tagok között, legfőképpen mikor uborka dézsmáláson kaptuk a szövetségünk egyik klánját, ekkor fektettük le az uborkaközi törvényeket, és hosszú tárgyalások után rendeződött a helyzet, ami megoldotta a dézsmák problémáit. Közben felvettük a harcot, más Uborka konszernekkel is, és szép sikereket értünk el, ellenség dézsmálásában eggyé kovácsolódott a csapat, és bátran vághattunk neki a főszezonnak. Egy cél lebegett a szemünk előtt, megépíteni a legmodernebb öntöző rendszert amivel a legnagyobb uborkakonszerné válhatunk, és mindenki erről a (köznyelvben "slag" ként emlegetett) csodáról beszélt. De ez a slag nem akármilyen, akár a 100m is elérheti.
Most céltudatosan, és szervezetten törünk előre a célunk felé, miközben próbálunk minél több csomót kötni az ellenfél locsolójára, ezzel is hátráltatva őket, és bebiztosítani a saját fecskendőnk győzelmét!!!
Hajrá SzUN!

U.I.: nincs benne rejtett üzenet, se rossz szándék, csak kipattant az agyamból :)

Sziasztok!Ma reggel az AHA-szövetség Asgard tagozata megtámadta Brekuci csodáját. Részben sikerrel is jártak, mint az alábbi logokból láthatjátok, de Brekuci a találatok ellenére is előrrébb van, mint az…..