Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PB

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gornja Lastva-n már többször jártunk, több cikket és videóbeszámolót is készítettünk róla. De valahogy sosem került szemünk elé még a Gornja Lastva-tól nehéz terepen megközelíthető Szent Vitus templom, mely gyönyörű helyen található, egy domb tetején, álomszép kilátással. Csak gyakorlott túrázóknak…..
Kifejezetten szeretem Áron hegedűs osztályának félév végi hangversenyeit. Nagyon tehetséges csapat, nagyon erősen tanító, igazán elszánt tanárnője van, akinek egyre több tanítványa választja  a zenei pályát. Jó az Adrika-Andor féle csoport is, de ott jobban izgulunk mindig, hogy nehogy tévesszenek,…..
Vége lett a nyaralásnak, rá pár napra megünnepeltük Adrika 13. születésnapját. Jött mama, és a sógorom, majd együtt a gyerekekkel mentek Dvárra. Több mint két hétig nyaraltak ott, illetve a Balatonon. Mi eközben dolgoztunk, munka után tankönyvekért rohangáltunk. Elsős…..
Szóval. Két gyerekért izgultunk most, hogy szeptembertől matektagozatos legyen. Először is Áronért, akiről mint tudjuk kiderült, hogy felvették iskolába és épp abba az osztályba is ahová szerettük volna. És Adrikáért. Aki kb. két éve elhatározta, hogy meg kellene majd…..
Decemberben, mikuláskor szokás a suliban, hogy valakit kihúznak az osztálytársak közül akinek ajándékot adnak és persze mellé verset kell írni. A verset kmm..hát sokszor én írom. ennyit az előzményekről. Ezek után ma Adrika mindenkinek-mindenkiről írt egy verset,…..
PB 2015.01.16 08:48:38
Rögtön egy szolgálati közlemény. Azt hiszem lehet követni a blogomat, ha új poszt jelenik meg tudhattok róla. Én nem tudom mit jelent, de bízok benne, hogy az olvasóim igen. Olyan jó kis őszi szünetünk volt, egy hétig szabadságon voltunk mi felnőttek is, igaz a…..
G.család blogja Megkezdtük 2014.09.06 13:42:03
Természetesen nálunk is megkezdődött szeptemberben az új tanév, kinek könnyebben, kinek nehezebben. Áronnal kezdeném. Bár úgy gondolnánk, hogy  valamivel több, mint 3 év után megszerette az ovit, valójában ez most a héten nagyon nem volt igaz. Hétfőn elhoztam ebéd után,…..
G.család blogja Nyaralás indul! 2014.07.20 23:07:01
Vagyis indult, két hete. Amikor is vasárnap szokatlanul korán elindulva (még dél sem volt!) kigördült a jól megrakott autó házunk elől és indultunk ezúttal nem a Dunántúlra hanem a közeli Zemplénbe-Cserehátra. Hernádvécsére, a nemrég megnyílt kastélyszállóba indultunk és…..