Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popi87

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkaptam A Banggoodtól a legújabb MJX gépet, az MJX X102H-t, amit már nagyon vártam. Ami meglepett, hogy simán átjött a vámon, ugyanis nagyon okosan, szendvicsszerűen egymás fölé pakolták a dolgokat, a doboza kisebb, mint a Nihui U807 eredeti doboza (azóta már megváltoztatták), tulajdonképpen…..
Ez még nem az a Naplóbejegyzés, amire mindenki vár, de jó felvezetője lesz annak. Találkoztam TSZKR kollégával az Aquincumi modell reptéren egy hete, hogy megreptessük a madarainkat. Azért is volt fontos ide kimenni, mert a Hajógyári Sziget (amely szintén kijelölt modell reptér) jelenleg nem…..
Véget ért az Ogre Mark I. projekt. Nem mondhatnám, hogy nagyon kiadta a gép, annak ellenére, hogy hardveresen nem volt gond, az alkatrészek minősége is elfogadható volt, illetve én is hozzátettem néhány apróbb dolgot, mint pl. a LED szalagok vagy a fa merevítés. A szoftveres résszel viszont nem…..
Gondolkodtam, hogy ilyen címmel indítottam-e már cikket, de mivel a "kecske" szót nem dobta ki sehol az oldalon a kereső (mint a legkevésbé a repüléssel összeegyeztethető szót), ezért ez lett a cím. Igazából füllentettem vele, mert ez egy "új" vén kecske, hiszen belecsalt a gyártó egy H betűt a…..
popi87 2016.07.20 18:06:49
Az előző részben a hardverrel foglalkoztunk, most egy kicsit szétnézünk a szoftveres oldalon is, illetve számba vesszük a kiegészítőket. Ami biztos, hogy nagyon meg tudja az ember életét keseríteni, ha állandóan a szoftverrel kell szenvednünk. Az sem mindegy, hogy milyen programfunkciókkal…..