Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lontayk

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oly sok történt az elmúlt két hónapban.A mi kicsi Tündérhercegnőnk, a csöpp Csenge iskolás nagylány lett.A Csanuka pedig kijárta az ovit. Legalábbis ő így hiszi, mert mióta nincs a Csenge, hallani sem akar róla, legközelebb már csak az iskolába készül...És a legkisebb Csipetke…..
Levente, Csanád, Csenge Tudomány 2010.07.08 05:47:00
Még görcsösek a mozdulatok, még remeg a kicsi kéz, de ha valaki rajta felejti a szemét - márpedig egy anyuka szokta:) - akkor látja, hogy már nem céltalan hadonászásról van szó. AZT a bizonyos játékot szeretné megkaparintani!…..
Megszülettem !!!!   2010,04,02. 3óra 05 perckor   Súly: 3700g   Magasság: 54cm   Név:  Bán Levente Gergő   Jelenleg apa viszi az  bologot  ő a travian világában edződött , ezért várható némi változás mind a tartalom mind  a…..
...nem örült ennyire semminek:                     Átfesteni végül nem mertük - csak ecsettel tudtuk volna, és apa szájjal használható modellező festékfújóra vár, azzal talán…..
Levente, Csanád, Csenge CSENGE 2010.03.03 07:49:00
- Esik a hó.És tényleg. Az ég szürke, de olyan vidám szürke, amilyen hóesésben szokott lenni. Mégis tavasz van a levegőben.  Milyen nagy ablaka a van a szülőszobának. Nem is tűnt fel. Persze, éjjel jöttünk...Már 6 éve. Egyesztendős voltam, épphogy elindultam. Aztán…..
Levente, Csanád, Csenge Életjel 2010.02.24 07:02:00
Nagyon köszönöm  mindenkinek a kedves érdeklődést:) Annyi minden kimaradt, hogy nincs is értelme próbálkozni:)Az év nagyon rosszul indult, minden napra (szó szerint) jutott valami, amit a papa kórházba kerülése tetézett.A havat nagyon élveztük, a Csanut is sikerült…..
A téli csoda. Kedvenc szánkózós mondókánk: Varjú károg, fúj a szél,/ esik a hó, itt a tél./ Jaj de nagyon hideg van,/ ropog a hó alattam./ Vígan siklik a kis szán,/ most örülünk igazán!Szép az idő, fénylik a hó/ összetört a kicsi szánkó! - ez a Csengéé, az ilyen…..
Levente, Csanád, Csenge Télapó 2009.12.06 06:43:00
Nagyon vártuk - már november eleje óta. Akkor kerültek elő a Télapós ablakdíszek, a Télapós könyvek és a Zeneovi Téli ünnep című albuma.És a sok Télapós dal, amit a végére már a Csanuka is kívülről fújt, és naphosszat énekelgeteti őket (mikor nem épp valamelyik versből…..
Levente, Csanád, Csenge Babóca 2009.11.29 05:44:00
Annyi mindenről akarok írni - de választani kell: megélni, vagy megírni... Nálunk az előbbi zajlik, csordultig merültünk bele, így kevés idő jut a megörökítésre - legalábbis írásban:)Az idő rohamléptekkel halad, el sem hiszem, hogy ez már a 22. hét (ma van a fordulónap),…..
2009. 08. 27-2009. 08. 30. - az első igazi nyaralás.Nagyon rossz volt - hazajönni...Háromszor fürödtünk (sajnos csak délután érkeztünk meg), a víz a Csanunak is csak térdig ért, irtó nagyokat pacsáltunk, apa felfújta a gumicsónakot, és még a Csenge is evezett, vizibicikliztünk,…..
Szinte követhetetlen, hogy milyen nagy hatással vannak egymásra, mindegyikőjük tanul a másiktól. Persze olyan is elfordul, hogy rá kell szólnom a Csengére, hogy nem mutasson neki butaságot, de alapvetően nincs gond. Bár, amikor elszalad a fényképezés elől, mint a csinos…..
Ha a Csanun szembeötlőek a változások, akkor a Csengén még inkább.Egy nap nálunk volt az Ágika, és a Cliffordos kirakót felolvasva mondtam is neki, hogy jövőre már ő olvassa. Erre nyomban büszkén előállt a kis Csenge, hogy - Már én is tudok olvasni! Figyelj! - és visszamondott…..
Már lecsengőben, de jó három hétig tartott. Eleinte csak bele-bele jártunk, teljesen szedni 19-én kezdtük. A hajnali szedések alatt a mama vigyázott rájuk, aztán közösen zsákoltunk, és a piac idején is ő maradt itthon velük. Olyan nagyon szépen elvannak együtt, rengeteget mesél…..
Levente, Csanád, Csenge Foltoska 2009.07.09 07:57:00
Már vasárnap szerettem volna erről a kiscicáról írni, de nem volt időm.Nagyon sajnálom, hogy nem szakítottam rá mindenképpen, akkor még vidám bejegyzés lett volna...A kis Foltoska, akinek a Csenge számtalan becenevet adott (pl. Tappancska is volt, mert két kis barna papucs volt a…..
Olyan rég nem írtam, hogy már talán nem is érdemes a kimaradottakra koncentrálni...Örök hála és ezer köszönet a reklamálóknak, elsősorban Biuséknak, hogy mindig eszembe juttatták, mit vállatam, mikor elkezdtem ezt a naplót a kicsikről!Egészen prózai az ok: a…..
Sok születésnapokat vígan megélhess!Napjaidat számlálni, ne légyen terhes!Az ég harmatja, szívedet újítsa!Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék!Amelett, semmi bánat ne barátkozzék!Légyen éltednek virágja mind kinyílt!Szíved ne szenvedjen,…..
Illetve előszülinap.A mai hétfő nálunk telt (olyan kár, hogy nincs időm most megírni), a torta kör lett volna, csak mire anya észbe kapott, hogy ki akarta vágni, már megkente így... de nagyon jó lett! Tejszínhab tetőt nem kap (ja, Kinder bueno fantázianéven fut - katasztrófa...…..
 Sok születésnapokat vígan megélhess!Napjaidat számlálni, ne légyen terhes!Az ég harmatja, szívedet újítsa!Áldások árja házad elborítsa! Tenéked minden öröm holtig adassék!Amelett, semmi bánat ne barátkozzék!Légyen éltednek virágja mind kinyílt!Szíved ne…..