Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edike

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bejegyzés kicsit rendhagyó!Amint látom a sok kommentekből, igény lenne egy olyan oldalra, ami összeszedi a valós állásajánlatokat. Több munka közvetítővel is tárgyalok már, egy olyan oldal létrehozásáról, ahol kollektíven mindenki állás, munka ajánlatokat tölthet fel.…..
Úgy látszik legtöbben Edo fer Kft-ről kérdeznek. Erről már írtunk egy hosszabb cikket, ezért most újra bemásolom. Igen teljes Kamu az edo ferrrel szerződni, felesleges pénzkidobás! De itt a teljes cikk, érdemes elolvasni!   Ez az bejegyzés, egy konkrét újjságcikk…..
Edike 2009.01.08 14:58:09
Diákként örömmel olvastam decemberben egy szegedi hirdető újságban, hogy otthon végezhető munkát kínálnak. Csak e-mailben kérnem kellett a tájékoztató anyagot. Válaszként 2 dokumentumot kaptam: az egyik lényege: "mindössze számítógépre és internet elérésre van szükség! A munka, másolásból áll, ezek e-mailen keresztüli eljuttatásából, a megadott címekre igény szerint.", a munkacsomagot 600 forintért rendelhettem meg. Kiderült, hogy hasonló módon nekem is toboroznom kellene embereket, s miután van egy alap bázisom, akiknek küldhetek ajánlatot, meg kellett volna rendelnem 4 anyagot, 600ft/darab áron, lásd:" Gazdagodj a vásárlásaid után! Talán nem hiszed? én sem hittem míg a tankolásaim után nem kezdett gyűlni a pénzem! Semmi kötelező! Nincs havi költség és kötelező vásárlás!Tudsz
ennél jobbat??? " Szóval ilyen gagyi című anyagokat kellett volna küldözgetnem "megrendelőimnek". Egyáltalán nem erre a feladatra számítottam(nyilván én értelmeztem félre...bele lehet magyarázni...). Kezdtem magam nagy baleknak érezni, s semmi kedvem nem volt másokat félrevezetni, mint ahogy velem tették. A másik dokumentum felsorolt otthon végezhető munkalehetőségeket: borítékolás,adminisztrációs munka...stb. Gondoltam ez jó lesz nekem, nem kell "bepaliznom" senkit, s amikor időm van borítékolgatok, úgyis hideg van kint, rá is érek napi pár órát, tanulás után, Tv-nézés helyett. Kocogtam a postára 700 Ft-ot befizettem rózsaszín csekken, azt lefénymásoltam, válaszborítékkal postáztam a megadott halasi címre. Ma végre megkaptam régen várt választ...A boríték az Edo-Fer Team munkaajánlatát tartalmazta. Egy-egy munkacsomag szállítási díja 5000-10000 Ft között mozog. Az ígért bérezés: 60.000 és 200.000 !!! Ft között mozgott. Egy próbát megér, gondoltam, még akkor is, ha csak havi 50.000-et keresek, majd megtérül az gyorsan. :) A megadott weboldalon ellenőrizni akartam jövőbeni munkacsomagom tartalmát... természetesen nem jött be az oldal. Ekkor kezdtem keresgélni neten, még szerencse!!! Megdöbbenve olvastam a hozzászólásokat, hasonló helyzetbe került átvert emberek történeteit. Hogy van ezeknek képük ilyet tenni, s aki számomra küldte a tájékoztató anyagot, hogyan tud aludni nyugodtan?!