Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noamy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Apák gyesen 2014.04.18 16:00:00
Bochkor vezeti, TV2-közeli celebek szerepelnek benne, a téma a faterok otthon, kaki, pisi, büfi, gyes, kínlódás, hol a feleségem kurvaélet. Ez akár még vicces is lehetett volna 1998-ban de 2014-et írunk. Nem tudni mikor lesz a bemutató, az első részt viszont tuti megnézzük. …..
Mit jelképeznek a nemzeti jelképek? Ha nemzetiek, akkor nyilván a nemzet, azaz a politikai és/vagy kulturális közösség egészét, tehát a közös emléket a múltról és a közös tervet a jövőre nézve. Ha ez így van, lehet-e nemzeti jelkép valami, ami egyesek szerint ősi és igazi,…..
noamy 2009.04.20 10:41:30
@calam:

Pont tegnap egy cikk kapcsán gondolkodtam ezen, hogy mit ugrál itt a sok széljobbos és osztja az észt. Én se megyek a kuruc.info-ra meg ilyen helyekre vitatkozni egy nagyon egyszerű dolog miatt: SZAROK RÁ. Írjanak, amit akarnak, addig jó, amíg nem látom. Ebből is látszik, hogy csak a balhé kell nekik, hogy legyen min csámcsogni, üvöltözni a Holokauszt meg egyéb dolgok ellen.

(bocs a vulgáris megjegyzésért, de így kívánta a helyzet)
noamy 2009.04.20 10:53:34
@Muad\\\'Dib:

Mivel nem vagyok oszlopos tagja a kurucnak, honnan tudjam, van-e fórum? Nekem nincs ennyi időm, hogy ezekkel foglalkozzak. Másrészt meg hozzátettem, hogy egyéb helyeken; nyilván van ilyesmi blogspot a másik oldalon is.

@marosy:
A Holokauszt úgy jön ide, hogy mostanság itt 2 cikk is megjelent róla (amihez megjegyzem, Te is hozzászóltál), és tele van antiszemita meg H-tagadó kommentekkel. De ez nem kötődik szorosan ehhez a témához valóban, csak megjegyeztem.
Tegnap volt a Holokauszt áldozatainak emléknapja. Ez alakalomból blogunk egy megemlékezést közölt arról, hogy mit gondolunk. Ugyan Horváth Andor neve alatt jelent meg, mégis konszenzusos álláspontot képviselt, ami közel sem elvárás a Sárdobálón. Alap értékeink  miatt nagyon…..
Sárdobáló Holokamu? 2009.04.16 09:30:00
Az utóbbi években egyre nagyobb hangon lehet zsidózni, történelmünk legsötétebb foltjának történelmi egyenruháit és történelmi zászlóit lelkesen lehet felidézni, felölteni, lobogtatni. Legutóbb Williamson püspök egyházi visszafogadása kapcsán került reflektorfénybe a…..
noamy 2009.04.17 11:16:58
@TD223:
Ennyire fáj Neked, hogy a Holokauszt túlélőit kárpótolják? Hidd el, semmilyen pénz nem segít azon az emlékeken, amelyekkel ezeknek az embereknek élniük kell. Nem beszélve azokról, akik máig az ott elszenvedett kínzások és kísérletek miatt azóta nem voltak egészségesek.
A török hódoltság idejéből és semmilyen népirtásra nem emlékszem. De javítsatok ki, ha nem így van.

"2. A holokauszt megtörténtét tagadni és az áldozatok tudományosan megállapított számát politikai vagy ideológiai okokból kisebbíteni morálisan és történelmileg elfogadhatatlan."

Ezzel mi a baj?
noamy 2009.04.17 12:34:32
@TD223:

Na, akkor gyorsan tegyük rendbe a számokat. 6 millió zsidó halt meg összesen a Holokauszt során, és ebből 450 ezer volt magyar. Ebben semmi mese vagy kitaláció nincs (sajnos).

Azért, mert vannak csalók, akkor már más se kapjon kárpótlást a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv alapján?
noamy 2009.04.17 14:47:06
@TD223:

Mire érted azt, hogy az első tévedés? Újak talán azért jelentkeznek, mert még vannak, akik nem kapták meg.